Vasul arata foarte frumos si este destul de mare. Este bine finisat si, folosit si curatat conform indicatiilor, se mentine foarte bine. Ii multumesc foarte mult Ralucai pentru grija cu care a... Voir plus
Expeditia prompta, produsele asa cum au fost prezentate, si un cadou neasteptat dar placut si potrivit mie. Este a doua oara cand comand. Este usor de navigat prin site, dar mi-ar placea o rubrica sp... Voir plus
Foarte incantat de experienta avuta cu acest magazin. Produsele impachetate foarte bine. Mai bine chiar ca unele colete cu electronice de la alte magazine. In colet si un mic pandativ cadou . Detali m... Voir plus
StoneMania Bijou - Magazin cu bijuterii din pietre semipretioase si cristale naturale, Feng Shui si Aromaterapie in Bucuresti.
Bulevardul Carol I 25, 020912, București, Roumanie
- 0766613696
- contact@stonemania.ro
- stonemania.ro
Recunoscator si foarte incantat de produse.
Produsele sunt conform comenzii mele.
Contact telefonic constructiv. Operator foarte amabil si de mare ajutor.
Produsele de calitate.
Va felicit si va sunt recunoscator pentru servire.
The best shop in Bucharest for feng…
The best shop in Bucharest for feng shui and precious stones. You feel it is magic there. You can find whatever there. However their Wu Lou are magnificent.
Pandantive deosebite
Am primit coletul destul de repede, odata cu comanda si certificatul de conformitate si garantie a produselor comandate.
Sunt tare multumita de toate pandantivele, cele tibetane le-am comandat sa le daruiesc, dar o sa imi comand si pentru mine, sunt prea frumoase.
Multumesc! ❤️
Calitate ,promtitudine,oameni minunati
Calitate ,promtitudine,oameni minunati
Va multumesc pentru comenzile frumos ambalate si pt cadouri,o zi superbă ♥️😘😘
Multumesc echipei minunate si atentiei acordate!😊
Buna! Sunt clienta de ceva timp. Sunt foarte incantata si de varietatea produselor cat si de preturi foarte bune in comparatie cu alte site-uri. Simt ca fiecare comanda este personalizata si pregatita cu suflet. Multumesc pt fiecare cadou de la fiecare comanda, ma face sa ma simt speciala! 😊Va multumesc pt munca depusa si atentia in amanunt! 🙏😇 Sunteti o echipa minunata! Va urez sarbatori fericite si sa fiti Binecuvantati!
Bețișoarele sunt ffffff calitative.
Sunt foarte mulțumită de bețișoarele parfumate.
Intotdeauna gasesc ceva de cumparat
Intotdeauna gasesc ceva de cumparat - fie online, fie din magazinul fizic. Tot de aici cumpar cele mai frumoase cadouri. E asa bine si ca pot veni simbata, singura zi cind am timp, sa mai vad noutatile in magazin :-) Va multumesc si Sarbatori fericite!
Super magazin!
Cinci stele pentru personal si disponibilitatea produselor