1. Magasin de chaussures
  2. Boutique d'accessoires de mode
  3. Concepteur de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Just Do It.

2,3

Bas

No compren en la web oficial de Nike. Puedes pagar y no recibir nada.

Realicé un pedido en la web, no me estaba bien la talla, solicité un cambio. Dejé mi mercancía en celeritas como me indicaron. Jamás recibí nada ni otras zapatillas, ni la devolución. Según ellos no les llegó y tengo comprobante y todo. No te contestan, no se hacen cargo de nada y pierdes el dinero. No compren por la web. Servicio al cliente pésimo.

20 février 2026

Betrug durch Nike!

Ich habe im Onlineshop bei Nike zwei Paar Schuhe bestellt, es wurde aber nur ein Paar geliefert. Trotz deutscher Telefonnummer hat man mit einem indischen Call-Center zu tun. Alle weitere Kommunikation geht ausschließlich über automatischen E-Mail Versand.

Nike redet sich damit raus, dass der Logistikdienstleister DPD das Paket gewogen hätte und alles stimmen würde. Was ich bekommen habe war ein äußerlich unbeschädigtes Paket. Der Betrug hat also direkt bei Nike stattgefunden.

Ich rate DRINGEND vom Kauf von Nike Produkten ab, es ist systematischer Betrug! Ich habe mein Konto bei denen sofort gelöscht. Schaden: ca. 130 Euro

30 mars 2026

They messed up the order and they…

They messed up the order and they messed up the return as well. I got all the info from UPS that the package has successfully been delivered to them, proved it with all the screenshots, but they simply state that the package cannot be found and staight up ingnore me. This is pure theft.

I'm done ordering stuff on their site.

19 décembre 2025

⚠️ WAARSCHUWING

⚠️ WAARSCHUWING – Bestel hier NIETS online! ⚠️

Na het retour sturen van mijn pakket begon de ellende pas echt.
Ik krijg mijn geld niet terug, omdat ze het pakket “niet kunnen vinden”. Terwijl ik alle bewijzen heb aangeleverd — track & trace, verzendbewijs, alles.

En wat doen ze? Steeds maar weer hameren op een zogenaamd verzendbewijs, terwijl je die niet eens krijgt bij een online aangemelde retour. Dat zouden ze zelf moeten weten, want het is hún eigen retourproces!

Ik heb DHL gebeld, een case geopend, Klarna geïnformeerd en alle documenten doorgestuurd — maar van niemand hulp.
Bij Nike zelf krijg je iemand aan de lijn die geen idee heeft wat hij of zij doet, niet wil helpen, en je gewoon van het kastje naar de muur stuurt.

Kortom: ik heb alles netjes gedaan, alle bewijsstukken geleverd, het product niet meer in bezit, maar moet nog steeds betalen.
Dat is gewoon diefstal en respectloos tegenover klanten.

Schandalig hoe ze met mensen omgaan!
Hopelijk wordt het via deze weg eindelijk opgelost, maar vooral:
WEES GEWAARSCHUWD – bestel hier online absoluut niets.
Je loopt het risico om je geld én je product kwijt te zijn.

15 octobre 2025

Jeg fik ingen ordrebekræftelse før dage …

Jeg fik ingen ordrebekræftelse før dage senere, og derfor blev jeg helt i tvivl om, om bestillingen var gået igennem. Skoene kom indenfor en uge, hvilket jeg synes, var fint. Da de trak pengene fra kortet, havde de trukket for mange, men da jeg ringede til kundeservice (på engelsk), fik jeg tilbageført det manglende uden problemer.

7 décembre 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit