Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt Storebuddy i en del år til at automatisere bogføringen for min webshop, og det har virkelig gjort en forskel, vi kom fra IEX ekstremt ringe. Det er lidt avanceret at sætte op, men de hja... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Storebuddy bliver man mødt i øjenhøjde med service i verdensklasse, selv når folk normalt holder weekend - ægte startup. Har fået kørt al historisk data ind fra min Shopify biks over i Dinero... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtige til at yde support (nærmest døgnet rundt) og rigtig godt produkt. Jeg har stået for udviklingen hos flere webshops og brugt dem flere gange. De overrasker altid med god service og et f... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels de comptabilité

Écrit par l'entreprise

Vi bogfører salg, betalinger og udbetalinger (fra indløsere) for mere end 5000 danske webshops...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Storebuddy har gjort det nemt at…

Storebuddy har gjort det nemt at håndtere vores bogføringsintegration og tilbyder en exceptionel god hjælp, hvis der skulle opstå udfordringer.

17 septembre 2024

Hej Asbjørn

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse med vores support!

Og tusind tak for at du har taget dig tid til at give os en anmeldelse - og for de fine ord. Det er værdsat :-)

Fantastisk hjælpsomhed og service

Fantastisk hjælpsomhed og service

Jeg har brugt Storebuddy i noget tid og fra starten af været super imponeret over deres hjælpsomhed/service og store viden om regnskab, regnskabssystemer og ecommerce systemer! Min seneste interaktion var med Rasmus og jeg kan ikke rose ham nok. Desuden er det altid nemt at komme i kontakt med dem og de giver sig virkelig td til at sørge for at man får den hjælp man har brug for. De kan simpelthen ikke anbefales nok.

21 août 2024

Hej Anette

Hvor er vi glade for at du vil anbefale Storebuddy til andre ⭐️

Vi er rigtig glade for, at du synes at vi hjælper så meget som vi kan, og vi sender et stort skulderklap til Rasmus 🙌🏻
Tøv selvfølgelig ikke med at tage fat i os, skulle der kommer problemer i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanvittig god service kan varmt…

Vanvittig god service kan varmt anbefales.
De ved fuldstændig hvad de laver og de er gode til det.

19 août 2024

Hej Viktor

Det er vi vildt glade for at høre, at du har nydt at være i kontakt med os 🙌🏻
Vi er klare for, at du høre du følte dig tryk, da vi vi har styr på vores ting, og er glade for at det kører som det skal!

Sublim service

Vi fik en sublim service af Frederik i opsætningen af integrationerne mellem diverse systemer. Det var en stor hjælp, og gav os en enorm tryghed i opstartsfasen. Den varmeste anbefaling herfra. :-)

24 juin 2024

Hej Sebastian

Hvor er vi glade for din flotte anmeldelse, og vi er rigtig glade for at du er kommet i mål og det var en tryk oplevelse 💪🏻

Og vi er glade for vi også kan hjælpe dig 🙏🏻 Giv sender Frederik et stort skulderklap!

Du må endelig sige til skulle der være nogle problemer!

Ellers må du have en dejlig dag ☀️

Frederik er en 10-stjernet medarbejder

Frederik er en 10-stjernet medarbejder! Hans dedikation til at hjælpe os går langt ud over hvad man kan forvente af kundeservice. Vi har ledt efter en løsning som StoreBuddy i 3 år - og selv mens vi har forsøgt alle andre systemer kunne vi ikke drømme om, hvor mange muligheder de giver os for bogføring og automatisering!

15 mars 2024

Ekstraordinær god service

Jeg er helt spæd med min virksomhed, og jeg var meget i tvivl om, hvorvidt den begrænsede kapital skulle investeres i Storebuddy eller ej. Jeg gav det et skud, og jeg har ikke fortrudt det det mindste!

Helt vild god service fra alle, jeg har været i kontakt med. De kan klart anbefales til virksomheder i alle størrelsesordner 👌

15 décembre 2023

God service!

Storebuddy virker generelt som det skal, men når der lige er noget der kræver et kig, så er de på sagen med det samme!

12 décembre 2023

Hej Martin

Vi er stolte over din anmeldelse 😍

Du må endelig sige til, skulle der være nogle problemer eller spørgsmål!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og højt teknisk niveau

Storebuddy og særligt Frederik har været utroligt hjælpsomme i opsætningen af vores bogførings integration mellem Shopify og Dinero!
Der har været god dialog og teknisk support på et høj niveau hele vejen igennem.

31 octobre 2023

Hej Peter

Mange tak for den flotte anmeldelse, og vi er glade for at Frederik har kunne hjælpe dig godt i mål! 🤩

Sig endelig til skulle der være problemer i fremtiden 💪🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hjælp - tak Frederik!

Min anmeldelse kommer til at lyde som alle andre herinde, men hvor er det fedt at opleve hvordan Storebuddy tager fuldt ansvar for at hjælpe med opsætning. En kæmpe tak skal lyde til Frederik, der med lynets hastighed har fået os i gang på platformen, og ført alle tidligere salg over. Stor anbefaling herfra!

6 septembre 2023

Hej Nicolas

Hvor er vi taknemmlige for din flotte anmeldelse 🙏🏻

Vi er glade for at Frederik kunne få dig godt igang med at spare tid på hifimøbler.dk og sender et skulderklap til ham 💪🏻

Panik 3 dage i momstid 😱

Jeg skrev til Storebuddy tre dage i momsregnskab, og kunne ikke finde ud af at få mine salg fra woocommerce ind i storebuddy og dinero. Jeg havde gjort cirka alt forkert og rodet grundigt rundt i det hele. Frederik fra Storebuddy fik på kort tid sat skik på det hele, så jeg kunne blive færdig med mit regnskab.

Anbefaler 100% til andre kreative selvstændige, som ikke fatter noget på computer 😂. Tak for hjælpen 🔥.

31 août 2023

Hej Plantefarveren

Mange tak for din flotte anmeldelse 🙌🏻

Vi hjælper selvfølgelig altid gerne, skulle der være behov for det, også selvom det er 3 dage til fristen, og sikre at du kommer godt igennem det 😎

Supergodt, nemt og overskueligt

Vi bruger det med Shopify, det er supergodt, enkelt og overskueligt at anvende. Supergod Service fra Storebuddy Teamet i forbindelse med setup mod e-conomics - kan absolut anbefales

10 août 2023

5 stjerner trods startproblemer

Jeg havde hørt godt om Storebuddy til Shopify+Dinero integration, men kunne aldrig få det til at fungere som ønsket ved at følge diverse guides. Til sidst var jeg ved at give op, så rakte ud til supporten. Frederik klarede mine udfordringer i løbet af no time, så nu har jeg et fuldautomatisk setup, som bare spiller.

Imponerende service!

25 juillet 2023

Virkelig godt

Virkelig et godt system, der automatiserer bogføringen af alle vores ordre også har de en super kundeservice.

12 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid den bedste service hos jer

Altid den bedste service hos jer, support er helt i top og svar inden for kort tid. er der noget som man syntes bøvler eller er der noget opsætning man ikke lige kan finde ud af hjælper de med glæde en så det hele kører på skinner!

5 juillet 2023

Bedste kundeservice i Danmark

Vi stødte for nylig på nogle udfordringer med vores regnskab i Dinero, som var resultatet af en fejl fra vores side af. Situationen var frustrerende, og vi var usikre på, hvordan vi skulle rette op på det.

Det var her, Storebuddy trådte ind. Med deres hjælp - telefonisk - var vi i stand til at løse problemet hurtigt og effektivt. Deres team var utroligt tålmodigt, kyndigt og hjælpsomt, hvilket gjorde hele processen meget mindre stressende.

Men det var ikke kun deres ekstraordinære kundeservice, der imponerede os. Kvaliteten af den service vi har købt fra Storebuddy, har også været fremragende. Det er tydeligt, at de går den ekstra mil for at sikre, at deres kunder er tilfredse, både med deres system/produkt og med den kundeservice de giver.

Jeg kan ikke anbefale Storebuddy nok. Hvis du søger en pålidelig leverandør med en kundeservice, der virkelig går ud over det sædvanlige, så er Storebuddy det rette valg.

1 juin 2023

Det spiller bare 100%

Super Service, Super Ydelse og Super intergration.
Alt spiller, og hvis det ikke gjorde er jeg 110% sikker på den perfekte support ville fikse det med det samme.
Kan KLART anbefale.

26 février 2023

Hej Tobias

Vi er glade for at supporten har kunne guide dig og få dig godt igang med Storebuddy, det sætter vi meget pris på at du synes 🙏🏻

Vi takker meget for anmeldelsen! 🚀

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus