Jeg har brugt Storebuddy i en del år til at automatisere bogføringen for min webshop, og det har virkelig gjort en forskel, vi kom fra IEX ekstremt ringe. Det er lidt avanceret at sætte op, men de hja... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Storebuddy bliver man mødt i øjenhøjde med service i verdensklasse, selv når folk normalt holder weekend - ægte startup. Har fået kørt al historisk data ind fra min Shopify biks over i Dinero... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid hurtige til at yde support (nærmest døgnet rundt) og rigtig godt produkt. Jeg har stået for udviklingen hos flere webshops og brugt dem flere gange. De overrasker altid med god service og et f... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde hørt godt om Storebuddy til Shopify+Dinero integration, men kunne aldrig få det til at fungere som ønsket ved at følge diverse guides. Til sidst var jeg ved at give op, så rakte ud til sup... Voir plus
Vi bogfører salg, betalinger og udbetalinger (fra indløsere) for mere end 5000 danske webshops...
Fiolstræde 17B, 1171, København K, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Fantastisk support :) og virkelig lækkert værktøj som automatiserer min bogføring. som tog mange mange timer før jeg fik Storebuddy, alle pengene værd. helt sikkert

Réponse de storebuddy.dk
5 stjerner for super god personlig service!! den sidste stjerne der mangler i min anmeldelse, er kun fordi fakturaen skaber forvirring, da de skriver abonnement og beløb, så man selv skal tjekke op på om beløbet passer totalt. Jeg mangler endnu at opleve selve implementeringen, men servicen til nu - sådan!
Fik hurtig og kompetent support til opsætningen. Udover det så er det et genialt værktøj, som automatiserer en af de større hovedpiner for en mindre virksomhed, nemlig bogføringen.

Réponse de storebuddy.dk
Altid hurtig og kompetent hjælp fra teamet!
Kan klart anbefales!

Réponse de storebuddy.dk
En super nem onboarding takket være Frederik som var med hele vejen, og fik sat vores system sat op.
Det spiller bare, god hjælp og service hele vejen rundt ☺️

Réponse de storebuddy.dk
Jeg fik fat i Frederik fra Storebuddy, har tæt på aldrig oplevet så god service! Kæmpe anbefaling herfra, hjalp med hele opsætningen, slipper samtidig for en del manuel bogføring. Nærmest et must til webshop.

Réponse de storebuddy.dk
Pelican-wines.dk har lige fået en ny webshop med indkøbskurv. Vi bruger Dinero og vores indløser Pensopay kunne ikke integreres med vores bogføring. Vi kontaktede derfor Storebuddy som har en løsning til integration via Shopify + indløser. Det lød lidt besværligt, men Frederik fra Storebuddy var en kæmpehjælp og det hele blev integreret på en eftermiddag. Vi er nu oppe og køre og alt bliver bogført automatisk i Dinero. Prøv eventuelt at lægge en ordre hos os så får Storebuddy lidt at lave :=)

Réponse de storebuddy.dk
Den bedste anbefaling herfra!
Storebuddy har hjulpet med alt fra opsætning og efterfølgende med ændring af firma, hvilket har været en mere end fremragende service hele vejen igennem.

Réponse de storebuddy.dk
Virkelig god service i forbindelse med opsætning af Frederik! :)

Réponse de storebuddy.dk
Altid klar til at hjælpe og svarer hurtigt

Réponse de storebuddy.dk
Frederik er en kæmpe stjerne i supporten. Altid fantastisk service og tilmed enormt hurtigt. 🔥

Réponse de storebuddy.dk
Vi havde lidt rod i vores bogføring efter en fejlimplementering. Storebuddy fordybede sig i problemet og rettede det til i vores regnskabsprogram. Stor hjælp.
Storebuddy er uundværlig i vores daglige bogføring af webshop salg.

Réponse de storebuddy.dk
Meget tilfreds med kundeservice! Jeg var i tvivl om hvordan jeg integrerede korrekt med mit regnskabssystem og fik ikke bare lynhurtig hjælp, men også grundig og venlig opfølgning. Tusind tak til navnlig Frederik.

Réponse de storebuddy.dk
Det eneste system du kan stole på som virker - lad vær med at bruge nogle andre, da det kun vil give rod i dit regnskab

Réponse de storebuddy.dk
Rigtig god hjælp fra Frederik fra Storebuddy. Han er god til at følge op, og sørger for at opgaven bliver gennemført, og sikrer sig, at alt er som det skal være. Tak :-)

Réponse de storebuddy.dk
Vi skulle starte nyt regnskabssystem midt i året og Storebuddy har gjort det rigtig nemt for os at starte. De har i den grad givet en fantastisk kundeservice og tjekket om alt spiller - og lidt til. Det har været en kæmpe hjælp, når man er ny til systemet og bare gerne vil have at alt går rigtigt til.

Stor anbefaling!
Storebuddy automatiserer alt vores salg fra webshoppen og til vores regnskabsprogram. Frederik var enormt hjælpsom og sikrede at det hele virker.

Réponse de storebuddy.dk
Kæmpe anbefaling herfra og generelt hele mit team! Fantastisk og forstående kundeservice, der lader dig fokusere på dit arbejde, imens de ordner og sætter alt op for dig.
Også en helt speciel anbefaling af Frederik fra Storebuddy, tak for hjælpen!

Réponse de storebuddy.dk
Fantastisk kundeservice hele vej igennem. Storebuddy er et team man skal stole på hele tiden. Fredrik er meget hjælpsom med alt. Os fra Vanilla-Vanilla Danmark anbefaler Storebuddy uden tvivl.

Réponse de storebuddy.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.