At der er mange aktiviteter, som gør det til en sjov og spændende dag for børnefamilier og barnlige sjæle . Altid venlige , imødekommende og løsningsorienteret, for at gøre det til nogen sjove dage... Voir plus
Stor ros til Malene, som ydede en super service, da Bornholms Hospitals børneafdeling blev brændt af af et andet firma. Selv om de normal ikke sender varerne til Bornholm, så pakkede hun kasser med op... Voir plus
Så fin service. Både med mail og telefonisk kontakt. Booket allerede 1år frem. Efter at have prøvet at booke slush ice maskine fra et tidligere arrangement. Tak
Vi afholdte vores sommerfest på Odds & Ends. Det var et virkelig godt arrangement. Underholdningen, maden, baren og stemningen var helt i top. Personalet var også super søde og havde styr på alt. Vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
- Société d'événementiel
- Location de château gonflable
- Service de divertissement en entreprise
- Centre de laser game
- Organisateur d'activités en plein air
- Service de location de matériel de soirée
Écrit par l'entreprise
Book sjove events og aktiviteter i hele landet, eller få hjælp til planlægning af store som små events, for både erhverv og private. Se mere på Storekugler.dk. Vi har alt du skal bruge til det fedeste polterabend, sjoveste fødselsdagsfest eller et brag af en firmafest. Lej sjove aktiviteter så som Bumper Balls, Hoppeborge, Slush Ice maskiner, Popcornmaskine, Softicemaskine, Human Footeball, Stødbånd, Promillebriller og +40 andre sjove aktiviteter.
Metalgangen 9A, 2690, Karlslunde, Danemark
- +45 26 71 10 09
- info@storekugler.dk
- storekugler.dk
Aucune trace de demande d’avis
Ikke særlig optimal
Vi må desværre sige at vi ikke kan anbefale at leje udstyr herfra. Vi havde den aftale om levering kl. 9.30 til afholdelse af et stort by sommerstævne. Stævnet startede kl. 11.00. Kl. 10.00 bliver jeg ringet op at de er forsinket og først kan leverer kl. 11.30 og så skal de sætte det op. Kl. 12.00, er det først klar til brug. og da udstyret så skal afhentes, er aftalen kl. 15.30 men først kl. 16.00 bliver jeg ringet op om afhentning. Dette betyder øget udgift for os. Jeg bliver lovet en rabat i min ordre, men på trods af, at jeg ar skrevet og ringet til firmaet, er der ingen respons.

Kan anbefales
God instruktør, Klar til tiden. Alt godt, og ikke sidste gang vi bruger dem :-)

Fantastisk kundepleje
Fantastisk kundepleje - og ikke mindst en super dag for børnene på hoppeborgen.

Perfekt underholdning
Børnepakken er det perfekte køb - vi holdte navngivning med over 20 børn og det var en succes i alle aldre. Derudover var der super god service og nemt med afhentning og levering.
Instruktøren møder op uforberedt (for…
Instruktøren møder op uforberedt (for mange kugler med, har ikke fået instruktioner om mødested). Det er en rimelig træls situation, når vi har meddelt dette til jer på mail flere gange. Senest bad I os bekræfte et par dage før. Hvorfor beder I om alt denne information, hvis I alligevel ikke læser det eller sender det videre?
Derudover var 3 af boldene halvflade og det kunne mærkes (også selvom instruktøren prøvede at overbevise os om, at det ikke havde betydning)
Virkelig servicemindede og hurtige til…
Virkelig servicemindede og hurtige til at svare. Ikke sidste gang, at jeg bruger dem.
Vi har i vores SFO brugt Store Kugler…
Vi har i vores SFO brugt Store Kugler flere gange.
Vi har altid fået en super god service.
Der har været en god dialog om tilpasninger til aftalen undervejs og alle aftaler er blevet overholdt.
Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.
Super god oplevelse med rigtig god…
Super god oplevelse med rigtig god kundeservice. Vi havde bestilt med levering, og ham der leverede tog sig god tid til at hjælpe med at bære tingene ind. Da vi havde lejet det i pinsen fik vi også lov til at beholde tingene en ekstra dag uden beregning, da de ikke ønskede at afhente det på en helligdag. Det var jo et plus for os!
Super godt
Utrolig venlige, at tale med.
Meget fleksible i forhold til levering som vi ændrede to dage før - dette blev mødt af fuld forståelse så det blev tilpasset til os.
Super lækkert Shuffelboard som var et kæmpe hit til vores konfirmation.
Jeg vil klart anbefale andre, at bruge Jer. Og vi vender helt sikkert også tilbage en anden gang.
Super service og god dialog.
Meget god og hurtig service
Meget god og hurtig service - både før og efter udlejning. Kan varmt anbefales :-).
Super service og hjælpsomhed
Super service og hjælpsomhed
Firmaet var til at træffe på en søndag da motor til at puste hoppeheste op med gik i stykker. Inden for 30 min fik vi en ny motor leveret
Aktivitet til nonfirmationsfest
Magnus kom med alt udstyr til aftalte tid og var så god og tilpassede aktiviteten til deltagerne(børn og voksne).
Go service, og hamrende sjovt og spille bummper balls,
De kommer til tiden og kom med godt humør,vi spillede bummper balls i en time, nogeyaf det sjoveste jeg har prøvet
Virkelig fed dag for vores unge…
Virkelig fed dag for vores unge konfirmander.
Mega fedt koncept🥳
Fed hoppeborg og top kundeservice :)
Super god service og virkelig sjovt
Super god service og virkelig sjovt! Alle vores gæster til vores konfirmation hygger sig
Super firmaarrengement
Super firmaarrengement
Vi havde bestilt 2 timers lasertag. Instruktøren kom i god tid, hjalp med opsætning, lavede løbende ændringer undervejs i spillet for at gøre det mere dynamisk og var rigtig god til at forklare regler.
Kan klart anbefales :)