Absolut sämsta butik jag någonsin upplevt. Blufföretag. Beställde en affisch i december, har mailat och skrivit ett flertal gånger och blivit lovad leverans, men ännu inte fått det jag beställt. G... Voir plus
Kvalificerat & systematiskt bedrägeri. Fortfarande flera månader efter beställning har inget levererats. För en dryg månad sedan kom ett "varor på väg" mejl. Men inga varor. Bedragarna har tydligen f... Voir plus
Precis som tidigare skrivit så beställde jag varor i november. Efterfrågat mina varor vid flertalet tillfällen men bara svar att det är högt tryck. Försökt annullera ordern eftersom det nu tre månader... Voir plus
Beställde mina poster 10 nov .. Idag är det 16 januari .. Alltså över 3 månader och jag har fortfarande inte fått min leverans... Mejlade för 2 veckor sedan att jag vill ha mina pengar tillbaka o h... Voir plus
Bultvägen 8, 55302, Jönköping, Suède
- 036 22 0 22
- hej@storesandstores.se
- storesandstores.se
Aucun historique récent de demande d’avis
Jag har ännu ej fått mina varor så…
Jag har ännu ej fått mina varor så skulle inte direkt påstå att jag är nöjd. Lite kompensation eller ett mail med information från er skulle varit passande.
På eran hemssida står det att det kan förekomma några dagars försening, men nu har det gått veckor utan att mina varor ens har skickats.
Jag fick maila er för att få en lägesstatus, det borde komma automatiskt.
Förbättring tack, det här är faktiskt inte ok.
För lång leveranstid
Väldigt sen leverans
Väldigt sen leverans, stod 1-4 dagar. Tog 14 dagar. Är annars nöjd med min beställning.
Katastrof ,kan läsa att fler här har…
Katastrof ,kan läsa att fler här har fått vänta hur länge som helst . Varje gång som jag kontaktar dom säger dom att den är på väg.Och DHL statusen har fastnat i ett läge : Inväntar status
Första och sista gången jag beställer härifrån tyvärr
Har inte fått min vara
Väldigt nöjd och bra kundservice
Väldigt nöjd och bra kundservice. Mycket nöjd med min nya tavelvägg från Stores & Stores. Har rekommenderat till mina vänner. 😀
Bra kvalitet
Bra kvalitet, snabb leverans och snygga Posters! Riktigt nöjd
Köpte några tavlor av er .Jätte fina…
Köpte några tavlor av er .Jätte fina och fick de i tid .Kommer handla igen hos Stores & Stores
Jättetrevligt kundtjänst och fina…
Jättetrevligt kundtjänst och fina produkter. Rekommenderar Stores & Stores
Jättefina barnposters!
Duktiga på att marknadsföra men håller…
Duktiga på att marknadsföra men håller inte det de lovar, 1-3 dagar leveranstid ?? Nu är det tredje veckan sen jag beställt och fortfarande nada 👎🏽
Fick min beställning i tid och jag är…
Fick min beställning i tid och jag är nöjd 😄
Fruktansvärt lång leveranstid
Fruktansvärt lång leveranstid, Beställde för flera veckor sedan och fortfarande inte fått något. Men en faktura har jag ju fått åtminstone!
håller Inte det de lovar! Lång leveranstid
Tyvärr håller de inte det de lovar på sin hemsida och i sin marknadsföring. Trots att jag köpt för mer än beloppet för fri frakt fick jag betala för frakten. Kundtjänst löste dock detta. De utlovar snabba leveranser 1-3 dagar men efter två veckor har jag ännu inte fått det jag beställt. Oklart när mina posters dyker upp om de gör det.. jag har kontaktat kundtjänst som lite otrevligt svarar att de byter lager, men en vecka efter senaste kontakt med kundtjänst har jag inte fått mina varor. Ser även på reklamen på Facebook att de marknadsför 1-3 dagars leveranstid trots att de inte alls uppfyller det.
Tog nästan 3 veckor för varorna att…
Tog nästan 3 veckor för varorna att komma trots att de Stog 1-3 dagar
Väldigt lång leveranstid!
Oseriöst företag med osäkra leveranser
Oseriöst företag! Kina posters som levereras på 2-3 veckor och man får tjata om ett tracking nummer som aldrig finns! Finns 100 tals andra företag som gör samma och levererar på utsagd tid! Riktigt irriterande att dom skyltar med 1-3 dagar, och att kundtjänsten skyller ifrån sig om lagerbyte när det handlar om Kina importer. AVRÅDES!!

Réponse de Stores & Stores