Stores & Stores Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Absolut sämsta butik jag någonsin upplevt. Blufföretag. Beställde en affisch i december, har mailat och skrivit ett flertal gånger och blivit lovad leverans, men ännu inte fått det jag beställt. G... Voir plus

Kvalificerat & systematiskt bedrägeri. Fortfarande flera månader efter beställning har inget levererats. För en dryg månad sedan kom ett "varor på väg" mejl. Men inga varor. Bedragarna har tydligen f... Voir plus

Precis som tidigare skrivit så beställde jag varor i november. Efterfrågat mina varor vid flertalet tillfällen men bara svar att det är högt tryck. Försökt annullera ordern eftersom det nu tre månader... Voir plus

Beställde mina poster 10 nov .. Idag är det 16 januari .. Alltså över 3 månader och jag har fortfarande inte fått min leverans... Mejlade för 2 veckor sedan att jag vill ha mina pengar tillbaka o h... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

199 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Oseriöst företag som levererar dålig kvalitet

Står 1-3 dagars leveranstid på hemsidan, sanningen blev lite mer än 2 veckor. Försökte använda deras chattrobot, funkade inte och ingen återkom på mailen jag lämnade. Kontaktade dom på Facebook där som påstod att jag inte mailat dom. Mailade dom igen och fick ett lagom oseriöst svar. Postersarna är av dålig kvalitet och ser ut att ha blivit ihopskrynklade/vikta på mitten. Rekommenderar ingen att beställa härifrån.

6 octobre 2021

Hej Johanna,
Tack för ditt omdöme.
Ser att du har fått svar från kundtjänst att just nu har vi lite längre leverans tid på personliga tavlor och det går också att läsa på våran hemsidan under rubriken leverans att leverans kan dröja just nu.
Om du inte nöjd med beställda produkter kan du absolut returnera de till oss.
Ledsen att du upplevde så men du kan alltid ångra ditt köp:)
Våra tavlor tillverkas med högsta upplösningen och med marknadens bästa skrivare på en premium 230g papper.
Om du tycker att en av dina tavlor har en transport skada vänligen kontakta vår kundtjänst på retur@storesandstores.se så hjälper vi dig gärna:)

Önskar dig en underbar fin dag,

Maja

Väntat i snart 2 veckor och har…

Väntat i snart 2 veckor och har fortfarande inte fått de jag beställt.

28 septembre 2021

Hej ,

Just nu har vi längre leverans tid pga lager flyttning .
Vänligen läsa under rubriken leverans att leverans kan dröja just nu .
I vanliga fall har vi leverans tid upp till 3 arbetsdagar.
Ser att du har fått din beställning men om du har mer frågor vänligen kontakta vår kundtjänst på hej@storesandstores.se.

Maja

Det har gått 11 dagar sen jag beställde…

Det har gått 11 dagar sen jag beställde och har fortfarande inte fått min affisch! Står snabba leveranser 1-3 dagar men det är ju bara ren lögn! Inget svar får man när man hör av sig heller för de är aldrig tillgängliga och trots lämnad e-post som det står att man ska lämna så får man inget svar.

22 septembre 2021

Hej Madde,

Just nu har vi längre leverans tid pga lager flyttning och det går att läsa på våran hemsidan .

I vanliga fall har vi snabb leverans upp till 3 arbetsdagar .
Under septemper och första veckorna i oktober månad har vi fördröjning i leveransen.
Vår kundtjänst svarar inom 24 tim och jag ser här att du har fått svar och din paket har levererats till dig :)
Önskar dig en fin dag ,
Maja

Har inte fått mina varor men pengar har…

Har inte fått mina varor men pengar har dragits. Försöker kontakta kundtjänst men de svarar inte. Var 3 veckor sedan jag beställde mitt foto

10 septembre 2021

Hej Åsa,

Ser att din beställning har kommit till dig men som sagt just nu har vi lite längre leverans tid.

Önskar dig en underbar fin dag,

Maja

Fortfarande inte fått min order

Fortfarande inte fått min order, va två veckor sedan jag beställt

10 septembre 2021

Hej Jennie,

Det stor under rubriken leverans att leverans kan dröja just nu .
Jag ser också att du har fått din beställning :)

Jag har inte fått några varor :(

Jag har inte fått några varor :(
Känner mig lurad.

9 septembre 2021

Hej Lisbeth,

Under septemper och första veckorna i oktober månad har vi längre leverans tid pga lager flyttning . Ser att din beställning har kommit till dig :)

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd. Kommer att handla där fler gånger.

14 août 2021

Hej Kristina,
Tack :)
Vi blir superglada att höra att du är så nöjd med din beställning :)
Vi önskar dig en underbar fin dag och tack för att du handlar hos oss:)

Så nöjd

Så nöjd med posters. Det gick snabbt och enkelt

13 août 2021

Hej Barbro,

Tack för feedback ,det betyder så himla mycket för oss:)

Vi önskar dig en underbar fin dag ,

Maja

Lång leveranstid och tveksam kvalitet

Beställde en poster + ram, det tog 11 dagar för varan att komma fram vilket i min värld är i längsta laget för en näthandel, utöver det så såg postern ut som om den var utskriven från en vanlig skrivare och var blurrig (pappret var dock fint).

11 août 2021

Hej Magnus,
Tack för feedback .
Ser också att din beställning hade leverans fördröjning pga högt tryck som vi hade under den tiden.

Maja

Bra service och snabb leverans

Bra service och snabb leverans 👍

8 août 2021

Hej Anna,

Tack:)
Det betyder mycket för oss :)

Hej Mikaela,
Vi blir superglada att höra att du gillar våra produkter .
Vi önskar dig en fin dag och tack för att du handlar hos oss:)

Inte nöjd alls

2 août 2021

Hej Nesrin,
Tack för feedback.
Ser att du har fått hjälp med att returnera produkter så du var inte nöjd med :)
Vi önskar dig en fin dag,

MAJA

Beställde en fotoposter i storlek…

Beställde en fotoposter i storlek 70x100cm. Min förhoppning var att deras bilder var tillräckligt högupplösta för att kunna tryckas på en så stor poster. Tyvärr var bilden alldeles grynig och inte alls högupplöst när jag fick den. Ser riktigt amatörmässigt ut, ungefär som om jag skrivit ut bilden på jobbet från google…

30 juillet 2021

Hej Karl,
Vi är ledsna att höra det .

Mvh Maja

Fin plansch i bra kvalitet. Dåligt förpackad

Fin plansch i bra kvalitet.
Men undermåligt att packa i tunn pappkartong. Den var helt sönderskrynklad vid leverans

24 juillet 2021

Hej Christer,
Tack för feedback .
Härligt att höra att du är nöjd med kvalitet på våra plansch :)

Vi har nämligen bättre pappers förpackningar just nu :)

Jättefina

Jättefina! Blev väldigt fint med Ekramen! Mycket nöjd!

2 mai 2021

Hej Margaretha,

Tack för det :)
Härligt att höra att du är så nöjd med våra fina posters och även ramar :)

Vi önskar dig en fin dag ,
Maja

Väldigt fint papper och tryck

Väldigt fint papper och tryck. Postern känns mer exklusiv än andra jag beställt på andra sidor.

1 mai 2021

Hej Hanna,

Tack för ditt omdöme :)
Vad roligt att du är så nöjd :)
Våra tavlor tillverkas med högsta upplösningen och med marknadens bästa skrivare på en premium 230g papper och därför känns de mer exklusiva :)

Vi önskar dig en fin dag ,

Kantstötta!!!

Fina, men tråkigt att de var kantstötta när vi fick hem dom.

16 avril 2021

Réponse de Stores & Stores

Hej Martin ,roligt att höra att ni tycker om våra fina posters, men tråkigt att höra att de var transport skadad .
Hos oss kan man alltid returnera om en produkt har blivit skadad vid transport .
Ha en underbar fin dag :)