3,9

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,9

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

5 stjerner til KOGEBOGEN af Strange Skov

For det første var det lynhurtig levering dagen efter bestilling til pakkeboks, tæt på hvor jeg bor. Bogen "KOGEBOGEN Kost og Kronisk sygdom" var perfekt emballeret og 1. håndsindtrykket af den, var meget positivt. Rigtig god indholdsfortegnelse med de typiske spørgsmål, som man har stillet sig, inden køb af bogen. Flotte illustrationer hele vejen igennem. Rigtig godt med mange henvisninger. Den er skrevet i et dejligt let og klart sprog. Den er fyldt med gode tip og tricks til på en let måde at få RIGTIG mad. Også tips til hvis man er syg, og hvordan man så gebærder sig med at få lavet maden, hvis man dårligt kan stå på benene. Der er super beskrivelser og opskrifter, hvis man går all in og får lyst til at købe 1/2 gris osv., selv lave leverpostej, pølser etc. Jeg er meget imponeret; igennem årene har jeg købt virkelig mange bøger omkring krop, sygdom og kost. Denne er absolut den bedste, jeg har set endnu. Jeg er sikker på, at den på sigt vil gavne mig og de kroniske sygdomme, som jeg har døjet med siden 2018. Så der er ingen undskyldning for mig mere for ikke at tage affære på min egen krop og trivsel og sørge for kun at få RIGTIG MAD. Jeg har fået håbet tilbage nu....for første gang i mange år. Det ser slet ikke svært og umuligt ud. Derfor 5 stjerner til Strange Skov og hans bog. Og kæmpe TAK. Ordre nr. 2026-00953 bestilt 6/3-26.

8 mars 2026

Helt fantastiske bøger

Helt fantastiske bøger! En øjenåbner uden lige. Jeg har læst begge bøgerne og de kan på det varmeste anbefales. Efter jeg har ændret min kost er jeg kommet af med mine smerter, jeg er blevet symptomfri og medicinfri. Jeg har fået mit liv tilbage. Af hjertet TAK!

26 septembre 2025

Fantastisk bog

Fantastisk bog. Bogen med opskrifter er lige så god.
Meget velskrevet og forståelig. Med henvisninger til understøttende undersøgelser og videnskabelig evidens.

10 juin 2025

Dårlig leveringsforhold

God bog, men skuffende at betale 65kr i levering, og så får man først at vide i ordrebekræftelsen at de sender til nærmeste pakkeboks.
Altså ikke en gang mulighed for selv at vælge levering form og til ikke muligt at vælge boks.
Købt som gave. Nu skal min veninde ud og køre efter bogen. Ikke den overraskelse jeg havde håbet.

18 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit