Banner for Strømlinet

Strømlinet Avis 1 384

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

medarbejder blev ved med at lede efter brugbare løsninger. korrespondance via mail, lettere end chat. fandt til sidst en løsning der er virksom.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kører bare. Har aldrig haft behov for at ringe eller bruge yderligere tid på abonnementer. Skønt at have et produkt hvor man ikke skal røre en finger eller tænker over noget. Har desuden heller al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har tegnet abonnementet FlexEl, som er et godt produkt og nemt at holde status på med appen. Appen indeholder alle oplysninger ang forbrug, regninger og løbende dialog prisoverblik. Kundeserv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Monthly update is the best part of this company. Should not wait 3 months and worried about the accumulated due of the electricity.

À propos de l'entreprise

1. Production d'électricité
  2. Fournisseur d'électricité
  3. Borne de recharge pour véhicules électriques
  4. Fournisseur de connexion internet

À propos de Strømlinet

Écrit par l'entreprise

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Écrit par l'entreprise

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Coordonnées de contact

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

4,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød og venlig betjening og hurtig og…

Sød og venlig betjening og hurtig og rigtig hjælp. Men sådan er det hver gang man ringer.

15 janvier 2026

Hej Sia,

Tak for de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever god service i kontakten med os.

Dejlig

Dejlig, venlig og kompetent medarbejder

12 janvier 2026

Hej Ulla,

Du skal have tak for dine søde ord om os. Og et stort tak for de 5 stjerner og for tiden du har brugt på denne anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice hvor man får svar på…

God kundeservice hvor man får svar på de spørgsmål man måtte have.

29 décembre 2025

Hej Malene,

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, og meget venlig kundeservice. Tak til Magnus for god rådgivning.😉👍

14 janvier 2026

Hej Susanna,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Hurtig betjening

Hurtig, effektiv og venlig betjening

13 janvier 2026

Hej Nis,

Hurtig afgørelse

Hurtig afgørelse

13 janvier 2026

Hejsa,

Venlig og imødekommende medarbejder

Venlig og imødekommende medarbejder. Fik dog ikke løst problemet med opdateringer af forbruget via app. Det hjælper ikke meget at man ikke kan se forbruget for den pågældende dag, ej heller for de seneste 2 dage. Så giver det slet ikke mening at der er et felt hvor man kan se det time for time når det er for 3 dage siden.

12 janvier 2026

Hej Jørgen,

Tak for din søde anmeldelse om vores medarbejder. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Perfekt service

Perfekt service

8 janvier 2026

Hej Jacob,

Jeg ønsker dig en dejlig weekend😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik gode svar- og selvom

Jeg fik gode svar og betjenelsen var meget venlig

5 janvier 2026

Hej Marit,

Noté 3 sur 5 étoiles

Mere hjælpsom.

Jeg synes at sælgeren kunne være lidt mere oplysende om ladeløsningerne.

2 janvier 2026

Hej Ole,

Tak for din feedback.

Vi beklager, hvis du ikke oplevede at få den rådgivning, du havde brug for. Vi står naturligvis klar til at hjælpe, hvis du har uddybende spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 88 44 44 06 eller via info@stromlinet.dk.

Jeg ønsker dig en god dag😊

Glad for hjælpen

En samtale, der gjorde mig tryg og tilfreds

5 janvier 2026

Hej Mowafek,

Tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Servicemindet leverandør

Strømlinet er en sikker og stabil leverandør af strøm - Ved aktuel henvendelse til Strømlinet får man en servicemindet betjening.

29 décembre 2025

Hej Ivan,

Noté 1 sur 5 étoiles

Svindel virksomhed

Svindel virksomhed. De rykkede min el-aftale fra Andel til dem uden min samtykke og beklager efterfølgende på mail, at de fejlagtigt har fået lavet en fejl?
Dette har jeg bevist på pr. mail! Så at Strømlinet i deres svar nedenfor forsøger at bortforklare at deres ansatte ikke havde meddelt at hun havde oprettet mig ved en fejl, er direkte løgn igen igen. Jeg har dokumentation på mail, hvor hun decideret skriver hun har oprettet mig hos dem ved en fejl! Så endnu et tegn på svindel.
Frederik som svarer på nedenstående er velkommen til at sende mig en mail, så sender jeg gerne dokumentationen videre!
Nu sidder jeg med oprydningen og skal skifte tilbage til Andel hvor jeg hele tiden har været kunde og aldrig ønsket at skifte fra, fordi DE rykker en uden samtykke!

22 décembre 2025

Hej Cecilie,

Vi er kede af at høre, at du har haft den oplevelse.

Vi havde modtaget en tilmelding på jer, hvilket var årsagen til, at I blev tilmeldt. Min kollega beklagede ikke, at der var sket en fejl, men oplyste dig om, at vi foretog et skifte tilbage til din valgte leverandør, hvilket betød, at I kom direkte tilbage til dem. Dermed blev sagen løst i samme mail.

Det var godt, at du kontaktede os, så vi kunne få det afklaret og løst.

Sig til hvis du har opfølgende spørgsmål.

Frederik

Hej Peter,

Noté 2 sur 5 étoiles

Vi har for nyligt forladt Strømlinet

Vi har for nyligt forladt Strømlinet. Overordnet set har vi været okay tilfredse med dem, selvom deres priser generelt har ligget lidt højere end konkurrenternes. Inden vi opsagde aftalen, modtog vi dog en elregning for de kommende tre måneder med en pris på ca. 0,71 kr. pr. kWh.

Da vi allerede på dette tidspunkt havde skiftet elselskab, kontaktede vi Strømlinet og bad om i stedet at få en regning kun for den ene måned, vi reelt skulle betale for. Den regning modtog vi, men her var prisen pludselig hævet til 0,89 kr. pr. kWh. Det er en stigning på næsten 0,20 kr., hvilket er markant.

Der var intet, der tydede på, at prisen skulle stige så meget i den pågældende periode, og derfor efterlader det mig med en klar følelse af, at prisen er blevet skruet op, fordi vi valgte at forlade selskabet. Det virker hverken gennemsigtigt eller rimeligt

20 décembre 2025

Hej Kevin,

Når du modtager en faktura for de kommende måneder, er beløbet et estimat for, hvad elprisen i Danmark forventes at være i den pågældende periode. Det beløb, du reelt kommer til at betale, afhænger af det danske spotmarked samt af, hvornår du bruger din strøm.

På alle dine fakturaer vil du kunne se, at estimatet for en periode ikke er den samme pris som den efterfølgende opgørelse. Nogle gange er den højere, andre gange lavere.

Din elaftale har naturligvis ikke ændret sig i forbindelse med din opsigelse, og vi har derfor ikke lagt noget ekstra på prisen.

Vi sidder klar til at hjælpe, så hvis du har opfølgende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,

Frederik

Understood the issue immediately

Understood the issue immediately. Had the solution also immediately

23 décembre 2025

Hello Henry,

Thank you very much for the 5 stars, kind words and for the time that you have used. That means a lot to us.

I wish you the best day😊

Kinds regards,

Min oplevelse var super

Min oplevelse var super

23 décembre 2025

Hej Peter,

God og favorabel elaftale

Kundeservice var venlig og hjalp med opsigelse mv.
Jeg kan se, at jeg sparer ca 20-25% i forhold til, hvad jeg har givet hos anden leverandør. Derfor er jeg særdeles godt tilfreds!
Der er også et godt tilbud på router til streaming.
Den kan prøves i 14 dage gratis.

22 décembre 2025

Hej Villy,

Jeg ønsker dig en dejlig jul og et godt nytår😊

Kunde servis

Fantastik hjlæpsom personale og rimelig priser

18 décembre 2025

Hej Gitte,

Jeg ønsker dig en dejlig jul😊

Noté 1 sur 5 étoiles

It is quite slow rather then old one we…

It is quite slow rather then old one we are u sad ing. That was ‘købblebet’. I want to return it as soon as possible.

18 décembre 2025

Dear Purna,

Thank you for taking the time to review us. We are sorry to hear that the connection did not work satisfactorily for you.
As our internet solution is based on 5G, signal quality may unfortunately vary.

Fortunately, we quickly found a solution together, and the agreement was cancelled. As the cancellation took place within the trial period, you were of course not charged.

You are always welcome to contact us again if you have any questions.

Kinds regards,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus