Banner for Strømlinet

Strømlinet Avis 1 384

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

medarbejder blev ved med at lede efter brugbare løsninger. korrespondance via mail, lettere end chat. fandt til sidst en løsning der er virksom.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kører bare. Har aldrig haft behov for at ringe eller bruge yderligere tid på abonnementer. Skønt at have et produkt hvor man ikke skal røre en finger eller tænker over noget. Har desuden heller al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har tegnet abonnementet FlexEl, som er et godt produkt og nemt at holde status på med appen. Appen indeholder alle oplysninger ang forbrug, regninger og løbende dialog prisoverblik. Kundeserv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Monthly update is the best part of this company. Should not wait 3 months and worried about the accumulated due of the electricity.

À propos de l'entreprise

1. Production d'électricité
  2. Fournisseur d'électricité
  3. Borne de recharge pour véhicules électriques
  4. Fournisseur de connexion internet

À propos de Strømlinet

Écrit par l'entreprise

Som kunde hos Strømlinet er du garanteret:
✔ Hurtig hjælp - vi har kort ventetid på telefonen.
✔ Kompetente rådgiver, der sidder klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål.
✔ Ingen binding på din elaftale.
✔ Gratis oprettelse på alle vores produkter.
✔ Levering i hele Danmark.
✔ Mulighed for at samle dine aftaler ét sted.
✔ Fordelagtige kundetilbud.
✔ Lynhurtigt 5G-internet med ubegrænset data og dækning i hele Danmark.
✔ Ladeløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov.
✔ Overblik over dit forbrug, aktuelle elpriser og dine aftaler med vores app.

Vores åbningstider på telefonen:
Mandag - Torsdag: kl 9:00 - 15:30
Fredag: kl 9:00-15:00

⚡Hos Strømlinet er det menneskene, der udgør virksomheden, og på vores kontor i Århus sidder vi et stærkt team, der hver dag arbejder for, at alle vores kunder er trygge og tilfredse - det kan ses på vores anmeldelser, og det er vi stolte af.

Vores professionelle rådgivere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi er eksperter på elmarkedet og kan vejlede dig om alt fra din elregning og elaftale til ladeløsninger eller internet.

⚡Vores mission:
Vi vil tilbyde aftaler og produkter, som giver dig ro i maven og får hverdagen til at køre ubesværet - om det er internet, el, gas eller ladeløsninger, så kan vi hjælpe. Vi arbejder hver dag på at tilbyde den bedste kundeservice, så du kan føle dig i trygge hænder.

⚡Vores produkter:
Køb, lej og sammensæt den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vores kompetente rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og de hjælper dig også godt i gang, når du bliver kunde hos os. Vores produkter omfatter el, gas, 5G-internet, ladeløsninger og overskudsproduktion.

Hurtig og personlig kundeservice

Écrit par l'entreprise

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at svare på dine spørgsmål
Hos os er du garanteret personlig kundeservice og kort ventetid på telefonen. Vores vigtigste ambition er at være der for vores kunder, så de ved, at de er i trygge hænder hos Strømlinet. Derfor tilbyder vi kyndig hjælp og vejledning, hvis der skulle opstå tvivl eller problemer.

Altid gratis oprettelse - uanset produkt

Kom nemt i gang, og slip for oprettelsesgebyr

Det skal ikke koste noget at vælge Strømlinet. Derfor er der gratis oprettelse på alle vores produkter - fra ladebokse og serviceaftaler til internet, el og gas.

Coordonnées de contact

Promotion box for Strømlinet

Vi strømliner din hverdag

Saml internet, ladeløsning, el, gas og overskudsstrøm hos os.

4,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde kontakt 6 gange til …

Jeg havde kontakt 6 gange til Strømlinet support, som IKKE formåede at løse mit router problem. Forkerte anbefalinger og løsningsforslag.
Supporten mangler grundlæggende viden om deres 3's router produkt. Josefine gjorde en særlig indsats for at løse problemet og henviste i den forbindelse til 3 butikker (Lyngby), som heller ikke vidste, at løsningen ligger i, at reset SKAL holdes inde i 20-25 sek. for at slå igennem med en nulstilling af routeren. Butikken foreslog ombytning af router hos Strømlinet, eller opsigelse af abonnement hos Strømlinet og blive ny kunde/abonnent hos 3.
Det er problematisk at have valgt Strømlinet som internetudbyder, når Strømlinet 'kun' har en 'særlig business aftale' med 3 partner support og 3 butikker ikke må/kan hjælpe (manglende viden hos alle 5 ekspedienter i butikken). Noget af et problem for kunden.
Afslutningsvis positiv ros til Josef fra 3 partner support

12 mai 2026

Hej June,

Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft et frustrerende forløb og ikke oplevede at få den hjælp, du havde forventet fra starten. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder videre med de udfordringer, der kan opstå, og vi tager selvfølgelig din oplevelse med videre internt.

Samtidig er vi glade for, at det til sidst lykkedes at finde en løsning på problemet, og vi sætter stor pris på, at du også fremhæver de medarbejdere, der gjorde en ekstra indsats undervejs.

Noté 3 sur 5 étoiles

At skal betale forud,acontobeløb er…

At skal betale forud,acontobeløb er mig meget imod

5 mai 2026

Hej Carsten,

Tak for din feedback. Vi forstår godt, at forudbetaling eller aconto kan være en løsning, som ikke passer alle. Hos os har man dog også mulighed for at betale månedligt bagud, så der findes flere forskellige betalingsmuligheder alt efter behov.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hej Steen,

Det er vi kede af at høre. Vi er dog stadig glade for, at du kontaktede vores kundeservice, så vi fik mulighed for at forsøge at hjælpe.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os igen. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe hurtigere og finde en bedre løsning på de udfordringer, du oplever.

Noté 2 sur 5 étoiles

Kommer ikke med den rigtige pris før…

Kommer ikke med den rigtige pris før mange ringer til jer dårlig service 🥲

11 mai 2026

Hej Søren,

Det er vi kede af at høre. Vi er dog ikke helt sikre på, hvad du konkret henviser til, men vi tager selvfølgelig din feedback med videre og arbejder løbende på at forbedre vores service og kundeoplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

medarbejder blev ved med at lede efter…

27 avril 2026

Hej Henriette,

Tak for din søde anmeldelse. Det er dejligt, at du har taget dig tid til at skrive den.

Noté 5 sur 5 étoiles

15 min ventetid😔 men en flink…

15 min ventetid😔 men en flink medarbejder, som hurtigt kunne afklare mit spørgsmål/anliggende👍🤗

Hej Bjarne,

Tak for de 5 stjerner. Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever god service i kontakten med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super høflig og dejligt at blive budt…

Super høflig og dejligt at blive budt velkommen.

Hej Kenneth,

Tusinde tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores firma.

Noté 5 sur 5 étoiles

Monthly update is the best part of this…

Hello,

Thank you very much for the 5 stars, kind words and for the time that you have used. That means a lot to us.

I wish you the best day😊

Kinds regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at komme telefonisk igennem

Nemt at komme telefonisk igennem. Medarbejderen var super sød ,oplysende og meget hjælpsom

6 mai 2026

Hej Mette,

Du skal have tak for dine søde ord om os. Og et stort tak for de 5 stjerner og for tiden du har brugt på denne anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der Kontakt war unkompliziert und…

Der Kontakt war unkompliziert und schnell.

5 mai 2026

Hallo Steinhoff,

vielen Dank für deine netten Worte über uns. Und ein großes Dankeschön für die 5 Sterne sowie die Zeit, die du dir für diese Bewertung genommen hast.

Ich wünsche dir einen schönen Tag 😊

Freundliche Grüße

Hej Kristian,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

har brugt dette strøm firma i lang tid…

har brugt dette strøm firma i lang tid og blevet godt behandlet

18 juin 2025

Hej Nodex,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus