Studybuddy Sverige Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Vår studdy buddy Oskar har överträffat våra förväntningar. Vår son, som har läs- och skrivsvårigheter, ser fram emot deras träffar. Med stort engagemang och tålamod lyckas Oskar skapa både motivation,... Voir plus

Mycket bra läxhjälp med en Studybuddy som är kunnig och pedagogisk. Jättebra med återkoppling efter lektionen om hur det har gått. Bra service från företaget som ringer och följer upp om man är nöjd.... Voir plus

Genom mattehjälpen har vår dotter fått nytt självförtroende i ämnet och höjt sitt betyg. Men ffa har vi i familjen kunnat lägga kraft på annat än gråt, bråk och ångest. Det är dyrt, men det är värt va... Voir plus

Vi har haft detta i många år nu med olika buddies. Vi är så nöjda. Barnen har kommit in på de utbildningarna och på de skolorna de har velat och levererat fantastisk. Framför allt tycker de att skolan... Voir plus

1. Service de soutien scolaire
  2. aussi dans
  3. Institution éducative
  4. Professeur particulier

Vi erbjuder individanpassad och inspirerande läxhjälp i hemmet, för alla åldrar och ämnen Alla våra Studybuddies är engagerade studenter med färsk och relevant kunskap i sina ämnen Vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! Studybuddy erbjuder läxhjälp i hemmet. Vi utgår från varje elevs specifika behov och arbetar med ett individanpassat och skräddarsytt upplägg. I skolan skulle det vara en omöjlig uppgift att tillgodose alla elevers individuella lärande på samma sätt. Läs mer på studybuddy.se

Excellent

TrustScore 5 sur 5

370 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

78 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vår kille på 13 år som haft lite…

Vår kille på 13 år som haft lite problem i skolan på grund av dyslexi har fått väldigt bra hjälp med läxläsning av vår Studdybuddy som bara är några år äldre. Trots ung Studdybuddy är han mycket ansvarsfull och pedagogisk och en mycket bra förebild. Rekommenderas varmt!
Maria och Janne

3 janvier 2021

Hej Maria och Janne!
Vad fantastiskt att höra att det fungerar så bra med er studybuddy. Tack för ert fina omdöme!

Felicia på Studybuddy

Jag är supernöjd med min studybuddy!

Jag är supernöjd med min studybuddy!! Skönt att det är samma som kommer hela tiden också. Rekommenderas!

21 décembre 2020

Réponse de Studybuddy Sverige

Hej Adrian! Vad roligt att höra, tack för din rekommendation :)

Önskar Felicia på Studybuddy

Mkt bra hjälp med inlärning svenska på…

Mkt bra hjälp med inlärning svenska på ett lekfullt sätt! Engagerad, duktig och omtyckt.

21 décembre 2020

Réponse de Studybuddy Sverige

Tack för ditt omdöme Thomas, vad roligt att det har fungerat så bra allting.

Felicia på Studybuddy

Vi är väldigt nöjda med vår Studybuddy!

Vi är väldigt nöjda med vår Studybuddy!
Hon kommer regelbundet och min dotter
får speciellt matematiken förklarat för sig på ett sätt som passar för henne! Oftast finns inte så mycket tid att fråga under lektionstid vilket gör att hon kan fråga sin SB när hon kör fast! Det fungerar otroligt bra!!!

20 décembre 2020

Stort tack till vår fantastiska…

Stort tack till vår fantastiska StuddyBuddy. Vår son fick en sent påkommen dyslexidiagnos under sommaren. Tillsammans med Max, vår StuddyBuddy, har sonen hittat en skrivglädje som vi inte trodde var möjlig. Han angriper uppgifter på ett helt annat sätt än tidigare och det spiller över i alla ämnen. Första betygen är han riktigt nöjd med. C (bravo!) i svenska bland flertalet A i andra ämnen. Tack!!

20 décembre 2020

Jasmine har visat att allt är möjligt

Jasmine är lugn och metodisk, samtidigt som hon jobbar med att allt är möjligt - ger min dotter självförtroende i ämnen som hon haft det jobbigt med. Min dotter har gått från underpresterare till över medel i flertalet ämnen. Jasmine har visat det vi trodde - att vår dotter inte alls saknar förmågan utan att skolan dessvärre inte har förmåga att fånga upp skötsamma flickor med koncentrationssvårigheter. Att våga tro på sig själv och se sig själv lyckas är en otroligt fin gåva att få, mer värt än betygen i sig egentligen.

Vår dotter har sagt att sättet Jasmine förklarar på gör att vår dotter förstår och hon ser fram emot varje träningstillfälle.

20 décembre 2020

Vi har fått hjälp av Jasmine som varit…

Vi har fått hjälp av Jasmine som varit oerhört proffsig, närvarande och bra på alla sätt. Tack!

25 novembre 2020

Réponse de Studybuddy Sverige

Tack för ditt omdöme Kicki! Så kul att höra att ni är nöjda med Jasmine, vi vidarebefordrar självklart de fina orden till henne :) //Felicia på Studybuddy

Emma är en fantastisk Studybuddy i…

Emma är en fantastisk Studybuddy i fysik
Kompetent, pedagogisk och punktlig. Det har funkat klockrent.

12 novembre 2020

Réponse de Studybuddy Sverige

Tack för ditt omdöme Anna! Vi instämmer med att Emma är fantastisk, vad roligt att höra att det har fungerat så bra! Vänliga hälsningar, Felicia på Studybuddy

Vi är Mkt nöjda med vår Studdybuddy

Vi är Mkt nöjda med vår Studdybuddy. Hon har våra äldsta barn i franska . Hon ser vad de behöver träna på och är uppfinningsrik.

28 septembre 2020

Réponse de Studybuddy Sverige

Hej Caroline! Så roligt att höra att det fungerar så bra med er studybuddy och franskaundervisningen. Vi ska framföra den fina feedbacken till er studybuddy.

Joakim är toppen!

Joakim är toppen!
Han är punktlig, pålitlig, pedagogisk och mycket hjälpsam. Kunnig och har en stor portion tålamod. Min dotter har haft mycket stor hjälp av honom. Han förklarar och gör uppgiften/ämnet mer begripligt och roligare. Dessutom är han snäll, trevlig och engagerad. Har aldrig ställt in.

15 septembre 2020

Réponse de Studybuddy Sverige

Joakim är verkligen toppen! Vi framför givetvis den fina feedbacken till honom. Tack för din recension.

Felicia på Studybuddy

Helt fantastisk studdybuddy som…

Helt fantastisk studdybuddy som verkligen gav allt! Jätte bra återkoppling o lätt att få tag på företaget likaså. Mkt bra o proffsigt bemötande överlag från alla involverade från första kontakten till sissta.

15 juin 2020
Avis spontané

Otroligt bra hjälp från vår studybuddy

Otroligt bra hjälp från vår studybuddy. Har gett vår dotter självförtroende och tålamod med matten på ett helt nytt sätt. Och dessutom höjt sitt betyg. En väl värd investering.

15 juin 2020