StudySmart.ai Avis 310

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik studysmartwithchris, ondertussen studysmart.ai al jaren! Het is echt super effectief! En het toepassen van de technieken onder het leren die jou worden aangeleerd zijn welliswaar onbetaalba... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

This has made all the difference for me as a college student! I love the usage of repetition and the integration of my lecture sides. This program has helped me feel more prepared for tests and obtain... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als officemanager, nu de stap gemaakt om me om te laten scholen tot leerkracht primair onderwijs. Dat betekende veel kennistoetsen voor diverse vakken om toegelaten... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een handige site waar je zelf flashcards kan aanmaken en onder een structuur kan plaatsen die voor jou gemakkelijk is. Op deze manier studeren heeft me al zoveel geholpen om mijn focus te houden en de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'évaluations pédagogiques

Écrit par l'entreprise

With StudySmart.ai, you unleash your peak potential. Learn faster, score higher. Apply the best study skills while using artificial intelligence to help you save time and understand more.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Heel fijne studeerhulp

Heel fijne studeerhulp. Je kunt goed bijhouden waar je nog tijd aan moet besteden en je krijgt reminders in je mail. Ook de pauzemomenten worden aangegeven. Helemaal top.

16 avril 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Verzekerd de toetsweek in!

Super handig systeem! Heeft mij echt geholpen om de leerstof beter te onthouden en begrijpen. Ik merk dat ik zelfverzekerder mijn toetsweken in ga.

16 avril 2021

Toptool!

Prima programma voor zowel mijn dochter van 10 jaar als voor mezelf omdat ik ook weer aan de studie ga.

De herinneringsmails heb ik uitgezet omdat ik zelf wil bekijken wanneer ik wat herhaal.

13 avril 2021

Dit is zo'n top systeem

Dit is zo'n top systeem. Hoe dit bedrijf de verschillende studiemethoden combineert is echt geweldig! Dit is veeeel meer dan flashcard die je kunt herhalen. Ik ben enrom fan en haal alleen nog maar goede cijfers. Kan niet anders dan super dankbaar zijn. TOP!

12 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Chris legt heel duidelijk uit hoe je…

Chris legt heel duidelijk uit hoe je moet leren en de studietool helpt dat structureel toepassen.

Het heeft me geholpen om te studeren binnen het grote plaatje, en ook om een betere verbinding aan te gaan met de stof.

Het meest waardevol vind ik dat de studietool je een aantal vragen stelt over een tekst voordat je deze bestudeert. Dat helpt je om de belangrijkste informatie eruit te halen en om een diepere connectie te maken met de stof.

10 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Studeren wordt zoveel makkelijker!

Eerlijk gezegd zag ik er tegenop om weer te gaan studeren. Werken, gezin, vrienden, sport en dan ook nog leren? Zo blij dat ik Study Smart with Chris heb ontdekt, het helpt me orde aanbrengen in de leerstof en ik haal goede cijfers. Blij mee!

10 avril 2021

Geweldig leerplatform!

Ik ben net begonnen met Study Smart with Chris te gebruiken en wat jammer dat ik dit nu pas ontdekt heb! De uitlegfilmpjes van Chris geven al meteen meer inzicht in hoe je op een goede manier kan leren. Zelf moet ik voor school echt lappen tekst leren en de hele methode met flashcards werkt daarvoor echt geweldig. Je hebt meteen gewoon zo veel meer overzicht! En de ondersteuning als je ergens tegen aan loopt is ook super. Via een Zoom call met Chris ben ik erg goed op weg geholpen. Ben al om al heel erg positief over Study Smart with Chris, en zou het echt iedereen aanraden!

7 avril 2021
Avis spontané

Werkt fantastisch!

Fijne manier van online kaartjes maken en overhoren!
Daarnaast is de wekker die bijhoudt hoe lang je moet studeren en hoelang je pauze mag hebben een super handige methode om de focus vast te houden

30 mars 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst wat sceptisch, nu heel enthousiast!

Ik was in eerste instantie wat sceptisch over de effecten van deze manier van studeren. Het klonk te mooi om waar te zijn. Maar ik besloot het een serieuze kans te geven. Ik heb de uitlegfilmpjes van Chris bekeken en ben daarna volgens die methode aan de slag gegaan.

Nu (ruim 1,5 maand verder) heb ik geen moment spijt van mijn keuze. Sterker nog; dit had ik eerder moeten ontdekken! De stof blijft veel beter hangen door deze manier van studeren.

27 mars 2021
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

De flashcards kom ik niet met…

De flashcards kon ik niet meer corrigeren. Ik maak gebruik van een ipad en dat werkte minder goed.

Ik het selecteren welke kaarten ik wil en welke niet gaat nog niet handig genoeg voor mij

Wel fijne klantenservice via de app.
De filmpjes zijn super.

Ik heb veel kaarten gemaakt maar door bovenstaande toch minder gebruikt dan verwacht

24 mars 2021
Logo de StudySmart.ai

Réponse : StudySmart.ai

Hallo Ni, dank voor je bericht. Je kunt op de edit knop klikken in elke card, dan kan je hem direct wijzigen, ook op de iPad. Dat werkt erg makkelijk. Groetjes, Chris

Voor Altijd

Ietwat dramatisch intro maar ik hoop je inderdaad te lokken naar mijn review! Ik heb gekozen voor dit abonnement voor de rest van - jawel - mijn hele leven! Je krijgt tools aangereikt krijgt hoe je moet leren, hoe je meer verbanden kan leggen, de stof beter blijft plakken en ook nog eens hoe je sneller (lees: slimmer) kan leren. Daarnaast is het betaalbaar, goed om soms wat weggezakte kennis op te frissen en al je opgestelde of verzamelde materiaal op één plek te hebben. Ook niet onbelangrijk: dat laatste kan je soms - bijv. met oefenen van flashcards - uitwisselen met mensen die hetzelfde leren. En tenslotte: practice makes perfect dus je wordt ook steeds behendiger in het toepassen van de tips (aandacht is echt het nieuwe goud) en dus beter in leren. Absoluut elke cent waard.

24 mars 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Programma redelijk cava

Programma redelijk cava. Maar had toch graag bij het uitprinten van samenvatting mijn afbeeldingen groter.
Misschien ook wat meer kleuren bij het tekenen voorzien.

20 mars 2021

Succesvol studeren

Een handige site om te leren voor jouw tentamens. Hierbij kan je boeken selecteren en de aantekeningen van andere studenten aan jouw leerwerk toevoegen. Spelenderwijs ga je met de theorie oefenen en maak je de theorie eigen.

20 mars 2021

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus