StudySmart.ai Avis 310

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik studysmartwithchris, ondertussen studysmart.ai al jaren! Het is echt super effectief! En het toepassen van de technieken onder het leren die jou worden aangeleerd zijn welliswaar onbetaalba... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

This has made all the difference for me as a college student! I love the usage of repetition and the integration of my lecture sides. This program has helped me feel more prepared for tests and obtain... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als officemanager, nu de stap gemaakt om me om te laten scholen tot leerkracht primair onderwijs. Dat betekende veel kennistoetsen voor diverse vakken om toegelaten... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Een handige site waar je zelf flashcards kan aanmaken en onder een structuur kan plaatsen die voor jou gemakkelijk is. Op deze manier studeren heeft me al zoveel geholpen om mijn focus te houden en de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'évaluations pédagogiques

Écrit par l'entreprise

With StudySmart.ai, you unleash your peak potential. Learn faster, score higher. Apply the best study skills while using artificial intelligence to help you save time and understand more.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

tevreden

Tevreden, het werkt prima alleen het eerst maken van de vragen is tijd besteding

15 juin 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Doe het voor de curusus.

Gewoon handig om mee te leren maat er zijn goedkopere oplossingen voor flashcards dat is waar ik het uiteindelijk alleen nog maar voor gebruikte. Ik raad de cursus die erbij zit heel erg aan dat is waarom ik 4 sterren geef en niet 3.

15 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Van slechte cijfers naar geen enkele onvoldoende

Ik ben van pittig slechte cijfers op de havo naar niks lager dan een 7 op hbo gegaan. In T1 heb ik gelijk gebruik gemaakt van studysmart en ik denk om heel eerlijk te zijn niet dat ik zonder zou durven! Naar mijn mening is het blijven herhalen omdat je de 100% wilt behouden erg motiverend en het zorgt er dan ook echt voor dat je blijft leren.

9 juin 2021

Geweldige tool!

Geweldige tool die mij op oneindig veel manieren ondersteunt bij verwerken, herhalen en studeren van mijn leerstof. De resultaten zijn er naar. Een score van 82%!!! Vroeger mocht ik al blij zijn wanneer ik 50% behaalde. De tool is zeer gebruiksvriendelijk. Door middel van duidelijke instructie filmpjes, ben je er zo mee weg. Verder is er ook nog een leuke app. Dus wanneer je in de winkel aan de kassa staat aan te schuiven, kan je snel nog een paar vragen herhalen.

6 juin 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Sinds ik mijn aantekeningen digitaal…

Sinds ik mijn aantekeningen digitaal maak in study smart, ben ik voor al mijn vakken de éérste keer geslaagd. Ik ervaarde het als een 'update' of een 'upgrade' van mijn studiemethode en kan mij moeilijk nog examens inbeelden zonder. Een van de beste investeringen die ik als student gemaakt heb!

27 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

StudySmart maakt studeren zoveel aangenamer!

Met StudySmart word je echt gemotiveerd om te leren. Het is een totaal andere manier van studeren. Je haalt er zoveel voordelen uit!! Door de flashcards te maken ben je eigenlijk al aan het studeren. Je wint dus heel wat tijd! Via het programma kan je heel snel, makkelijk en leuk herhalen. Je krijgt herinneringen als het tijd is om een bepaald hoofdstuk opnieuw te herhalen.. en herhalen is de sleutel van SUCCES!

26 mai 2021

Fijne website

Fijne website, studeert lekker en is overzichtelijk. Je aantekeningen en dergelijke op een plaats waardoor je niet elke keer hoeft te zoeken naar je studiemateriaal. Voor mij een perfecte oplossing voor mijn eerdere studieproblemen. Een aanrader voor een ieder...

18 mai 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Ik ben al jarenlang een trouwe en…

Ik ben al jarenlang een trouwe en enthousiaste klant. Alleen nu werkt het systeem even niet zo goed voor mij.

Verplaatsen van de vragen gaat heel moeizaam.
De app werkt niet optimaal.

5 mai 2021
Logo de StudySmart.ai

Réponse : StudySmart.ai

Hi Mirjam!

Wat vervelend te horen dat je hier tegen aanloopt! Laten we even bellen? Dan kijken we even of je de nieuwste versie van je browser hebt ingesteld en of alle andere instellingen goed staan. Het systeem zou goed moeten werken, we hebben hier eerder nog geen klachten over gekregen! Zou je via deze link een sessie met mij in kunnen plannen? Dan gaan we je direct helpen! https://calendly.com/studysmartwithchris/30min?month=2021-05

Groetjes, Meike

Voorzichtig positief

een hele mooie manier om door de stof heen te gaan. Kost mij wel best veel tijd om de flashcards te maken. Ik maak graag gebruik van kleurtjes :-) en dat gaat niet heel makkelijk op mijn laptop. Daarnaast vindt ik het wel heel fijn dat je overal even kunt oefenen. Ik heb nog niet ontdekt hoe ik ze kan uitprinten. Maar dat ga ik zeker nog uitzoeken . Ik vind het fijn om ze ook fysiek in mijn handen te kunnen houden.

27 avril 2021
Logo de StudySmart.ai

Réponse : StudySmart.ai

Hi Margreet, Het onder de knie krijgen van een nieuw methode kan inderdaad wat tijd kosten! Je kunt ons altijd mailen, appen of een studie sessie in plannen waarin we je op weg kunnen helpen.

Je kunt je kaarten ook zeker uitprinten. Als je materiaal aan het studeren bent staat er naast de knop "Mijn samenvatting" een knop om te printen!

Groetjes,
Meike

Het is top!

Study Smart with Chris maakt het mogelijk om zelf flash cards te maken en te herhalen. Je kunt de flashcards zelf maken en er eventueel een afbeelding aan toe voegen.  Deze kun je een kleurtje geven waardoor de flash cards persoonlijk worden. Voorbeeld: Ik maak de vraag die ik zelf heb geformuleerd over de stof altijd gecursiveerd zwart en het antwoord altijd gecursiveerd groen. Als ik bij de vraag of het woord in de flash card een beeld kan vormen dan voeg ik er ook nog een afbeelding aan toe. De mind maps die ik regelmatig in de tool maak zorgen ervoor dat ik de informatie van de flashcard goed kan koppelen. Daardoor heb ik meer structuur en overzicht!

Tijdens het maken van de flash cards ben je al bezig met het verwerken van de stof en als ik dan mijn persoonlijke kaarten ga herhalen direct op de momenten waarop de studie tool mij adviseert mijn materiaal te herhalen, geeft dat mij echt een goed gevoel (gevoel van voldoening).  Wat mij veel extra zelf vertrouwen geeft is dat ik inzicht heb in de momenten waarop de geleerde stof weg zakt.

Het liefst kijk iedere dag minstens 1 video van de workshops die door Chris binnen het platform worden aangeboden. Dit komt omdat de workshops kort en duidelijk zijn. Op het moment dat ik moeite heb om mijn planning te halen kijk ik de video die mij in enkele minuten helder uitlegt wat er voor nodig is om mijn doelstelling te halen. Naast plannen worden er ook andere onderwerpen belicht in de workshops die allemaal gericht zijn op het sneller, effectiever en leuker leren van jouw stof!

Conclusie: Ik raad iedereen Study Smart with Chris aan! Het is gewoon top! Wie wil er nou niet effectiever, sneller en leuker leren?

27 avril 2021

FANTASTISCH programma

FANTASTISCH programma! Maakt studeren zoveel overzichtelijker. Beter te onthouden en de video’s aan uitleg zijn echt zo goed. Ik schrijf niet vaak reviews maar deze moest ik gewoon neer zetten, ben er zeer over te spreken. Raad het iedereen aan!

25 avril 2021

Je krijgt meer overzicht

Je krijgt meer overzicht
En word je ook bewust van wat je leert.
Kan simpel leren.
Dan ben jij met je doel bezig.

22 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is zo een enorme aanrader!!!

Dit is zo een enorme aanrader! Ik ben een 53-jarige Vlaamse en startte onlangs terug met studeren. (Bachelor gezinswetenschappen) Het was echt wel zoeken naar een juiste studiemethode. Ik schreef en ik schreef en ik schreef... en oh ja, de fluostiften mochten niet ontbreken. De punten van de eerste examens waren goed maar toch voelde het nog niet optimaal. Via een reclame-advertentie op YouTube ontdekte ik Studysmartwithchris. Ik was redelijk snel overtuigd (wat niet altijd is) en besloot om in te tekenen voor een jaar.
Wat is dit een fantastische site! Je moet even tijd steken in het bekijken van de filmpjes maar ze lonen echt. Daarna kan je aan de slag. De opbouw is super. De interface is geweldig. En heb je een probleem dan kan je rechtstreeks bij Chris terecht. Ik ervaarde nog geen enkel minpunt en ik denk niet dat ik het snel zal vinden. Studeren is nu nog leuker! Dankjewel Chris en succes aan alle studenten!

20 avril 2021

Heel positief verrast!

Ik was erg verbaasd over hoe goed dit mij heeft kunnen helpen. Je moet er zeker wel genoeg tijd in stoppen, maar zodra je de behulpzame video's van Chris bekijkt kun je aan de slag. Ik heb zelf in een zesjes cultuur geleefd, maar ben door het gebruik van deze methode uitgekomen op een 8.5, 8.3 en een 7.2 na de eerste keer proberen.

20 avril 2021

Echt een aanrader!!

Ik ben zeer tevreden over deze online study tool. Hiervoor was studeren echt iets waar ik tegenop zag. Ik stak er super veel tijd in en behaalde nog steeds niet de gewenste resultaten. Nu doe ik het met veel plezier en gaat het veel beter.
De workshop video’s waarin hele handige tips worden besproken zijn zo waardevol!
Ook de flashcards die je heel makkelijk kan herhalen vind ik heel fijn om te gebruiken.
Studeren doet iedereen anders, wat werkt voor de 1 hoeft niet perse te werken voor de ander. Study Smart with Chris is de perfecte tool om jou te helpen jouw eigen goedwerkende studiemethode te ontwikkelen.

19 avril 2021

Fijne tool voor iedereen

Het is even goed kijken naar wat voor jou handig is. Ik vond het vrij ingewikkeld maar onder het kopje herhalen zit voor mij wel precies de manier om de stof te oefenen. Kom je er niet uit kan je makkelijk contact zoeken met het bedrijf en ben je binnen no time goed op weg.

17 avril 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus