Rollo passt trotz genauer Typenangabe nicht. Sogar in der Anleitung steht ein anderer Fenstertyp drin. Hier wird behauptet, es wäre nur ein Tippfehler, aber der Rollo passt von der Breite nicht mal an... Voir plus
Wir, als Firma, haben Dachrollos bestellt. Die Lieferung war zwar schnell, aber die Ware kam gebraucht an! Wir haben sofort Fotos gemacht und reklamiert, aber sie nehmen die Rollos nicht zurück. Angeb... Voir plus
Die bestellten Rollos (4 Stück) passten trotz genauer Angabe der Fenster Modells nicht. Man hat mir nach einer Kontaktaufnahme lediglich für 1 Fenster eine andere Halterung geschickt, die aber ebenfal... Voir plus
Är väldigt nöjd med köp av plissegardiner. Från beställning till leverans tog det 7 dagar. Rekommenderar Sunlux24. Enda negativa är att de använder sig utav UPS som postombud som tyvärr inte a... Voir plus
À propos de Sunlux24.se
Informations provenant de diverses sources externes
HAUPTSTR. 117, 10827, Berlin, Allemagne
- +46 844683580
- info@sunlux24.se
- sunlux24.se
N'a pas répondu aux avis négatifs
Supernöjd med lamellgardinerna.
Snabb leverans och perfekt passform. Hög kvalitet.

Réponse de Sunlux24.se
Bra webaffär med tydlig websida där man…
Bra webaffär med tydlig websida där man kan hitta instruktioner hur man kan montera gardinerna. Fick inom 24 timmar svar på mina frågor via mejl.

Réponse de Sunlux24.se
Enkelt att beställa på hemsidan
Enkelt att beställa på hemsidan. Bra instruktioner! Snabb leverans med bra notifikationer från kund/transportör.

Réponse de Sunlux24.se
Bra service snabb hantering.
Bra service snabb hantering.
Väldigt nöjda med våra dubbla rullgardiner.

Réponse de Sunlux24.se
Är väldigt nöjd med köp av …
Är väldigt nöjd med köp av plissegardiner.
Från beställning till leverans tog det 7 dagar.
Rekommenderar Sunlux24.
Enda negativa är att de använder sig utav UPS som postombud som tyvärr inte alltid håller måttet. De borde erbjuda leverans med även andra postombud.
Hade kunnat betala några kronor extra för att slippa UPS.

Utmärkta produkter
Utmärkta produkter,
och ett mkt bra bemötande vid en reklamation som berodde på en felaktighet på websidan. Dvs inget fel på produkten och websidan är numera uppdaterad.
Har köpt persienner och plisségardiner vid 2 olika tillfällen och är mkt nöjd med dessa

Réponse de Sunlux24.se
Mycket nöjd med köp av vår rullgardiner
Mycket nöjd med köp av vår rullgardiner. Bra kvalite och bra priser men framförallt mycket bra och hjälpsam kundtjänst. Vi kommer att handla från dem flera gånger i fortsättningen.

Lite dyrt
Lite dyrt, men annars har köpet på sunlux24 varit mycket bra, och jag är nöjd

Bra produkt, snabb leverans
Bra produkt, snabb leverans med tanke på specialmått.
Hade deras hemsida varit bättre mobilanpassad, samt bättre betallösning hade de fått en femma.

Väldigt bra bemötande
Väldigt bra bemötande, snabb leverans, bra pris och mycket bra kvalité på produkten jag köpte.