jestem bardzo zadowolona dzieki superprof moge pracowac zdalnie w dowolnym momencie dnia co dla mnie jest bardzo wazne gdyz jestem mama dwojki malych dzieci. Dzieki superprof poznalam fantastyczne... Voir plus
Warunki korzystania z serwisu były dla mnie niejasne, myślałam że kwota 49zl zostanie naliczona na poczet pierwszej lekcji. Poczułam się oszukana kiedy dowiedziałam się że zapłaciłam 49 zł za możliw... Voir plus
L'entreprise a répondu
Superprof łączy uczniów z szerokim gronem nauczycieli z różnych dziedzin. Niezależnie od tego, czy chcesz nauczyć się języka obcego, gry na instrumencie, poćwiczyć czy doskonalić umiejętności matemat... Voir plus
Jest duży wybór nauczycieli, którzy mają duże doścwiadczenie i można łatwo znaleźć nauczyciela, który spełnia oczekiwania. Dodatkowo jest możliwość zajęć online. Patrząc ze strony korepetytora, platfo... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jest to solidny portal
Jest to solidny portal, łączący uczniów i nauczycieli. Polecam!
Uważajcie na tą firmę
Uważajcie na tą firmę, bardzo, ponieważ manipuluje i oszukuje.
Obciążono mi kartę kredytową kwotą 59 złotych ZA 3-MINTOWĄ ROZMOWĘ!! Uważajcie na swoje pieniądze!
Zarejestrowałam się na portalu, by zamówić korepetycje dla syna. Wybrałam nauczyciela - koszt 59 złotych.
Nauczyciel dzwoni i mówi, że to nie jest koszt korepetycji ale zajęć grupowych. Specjalnie projekt zaprojektowany jest tak, by cena "wydawała się domyślna". A normalnie to kosztuje 200 złotych.
Poinformowałam Pana, że to koszt za duży i że się wypisuje.
Jakież było moje zdziwienie, gdy po prozmowie obciążono mi kartę kredytową kwotą 59 złotych ZA 3-MINTOWĄ ROZMOWĘ Z TYM PANEM!
Co więcej, do Pana zadzwoniłam i pytam - jak to jest, że na portalu była informacja, że 1 lekcja za darmo, na co on, że PŁACĘ ZA SAMĄ MOŻLIWOŚĆ KONTAKTU Z NAUCZYCIELEM!
Co więcej, potwierdził w rozmowie, ze wielokrotnire ludzie do niego dzwonią z tym i że to nie jego pieniądze, bo on nic za to nie dostaje, tylko portalu.
PISZĘ TO BY CIĘ OSTRZEC, bo ja już pieniądze straciłam.

Quick and excellent response
Uwielbiam superprof za łatwość…
Uwielbiam superprof za łatwość komunikacji z uczniami. Jestem też bardzo zadowolona z płatności. Subskrypcja premium jest uczciwa i świetnie działa na mój profil, a system "awansów" jest czymś, na co czuję, że warto pracować. W końcu nie ma większego potwierdzenia wiarygodności nauczyciela niż zwyczajnie dobrze przeprowadzone lekcje i szczęśliwi uczniowie.
Niestety jednak brak aplikacji mobilnej BARDZO utrudnia mi korzystanie z tej strony. Jestem tutorką na trzech różnych serwisach i tylko Superprof, mimo że istnieje tak długo, nie oferuje mi dostępu do mojego ogłoszenia w jedno kliknięcie. Ponadto tablica wirtualna jest bardzo ograniczona (chociaż niezmiernie doceniam wszelakie wtyczki ratujące interaktywność zajęć), a wszystkie zmiany znikają po jednej lekcji. Trzeba ją pobierać jako obrazek png... A do tego jako nauczycielka nie mam żadnych narzędzi do tworzenia zadań w trakcie zajęć, co już zostało wprowadzone na innej platformie, na której także nauczam.

Réponse de Superprof PL
Szybki kontakt i sprawna komunikacja.
A reliable platform with excellent…
A reliable platform with excellent customer service
Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane…
Odpowiadać konkretnie na pytanie zadane w mailu, a nie owijać w bawełnę z nadzieją zapomnienia ze strony użytkownika.

Automatycznie naliczają opłaty…
Automatycznie naliczają opłaty miesięczne 50 zł, o których nie wiedziałam. Idiotyzm.

Solidna firma polecam
Podziękowania dla Pani Ady
Chciałbym wyrazić podziękowania dla Pani Ady za wsparcie. To bardzo cierpliwa i profesjonalna osoba.
Brakuje aplikacji mobilnej
Strona ma duży potencjał, jednak widzę że korzystanie z niej jest utrudnione chociażby przez to że nie ma swojej aplikacji mobilnej, niektóre tłumaczenia na język polski są nieprawidłowe i przez to dość ciężko się po niej poruszać.

Wszystko ok
Jasna i łatwa w obsłudze stona. Pomoc techniczna szybka i precyzyjna. Duży wybór nauczycieli. Łatwy kontakt. Poziom zaoferowanej usługi bardzo dobry.
SMSy w środku nocy.
Parę miesięcy temu nieopatrznie nawiązałam kontakt. Zrezygnowałam i od tego czasu otrzymuję SMSy w środku nocy. Na chwilę obecną naliczyłam 10.

Réponse de Superprof PL
Nie polecam , szukajcie gdzie indziej .Nikt sie nie kontaktuje .Zero odzewu.Pieniądze pobrane , efektu zero.

Réponse de Superprof PL
Córka jest bardzo zadowolona z…
Córka jest bardzo zadowolona z podejścia osoby prowadzącej jak również jako atut wskazała umiejętność przekazania wiedzy .
Dobrze promuje młodych korepetytorów
Dobrze promuje młodych korepetytorów, dzięki czemu można ich łatwiej znaleźć. Dba o widoczność, informuje SMS-owo. Strona jest przejrzysta i jasna.
It reminds of lessons in time and it…
It reminds of lessons in time and it paid me on time so I am happy
En savoir plus sur les différents types d'avis.