Uwielbiam kolagen, szczególnie thai fruits, ten smak jest boski. Nie czuć ryby i nie mam problemów żołądkowych (a testowałam chyba każdy na rynku i 99% z nich niestety mi powoduje duży problem). Pozos... Voir plus
Nie polecam. Zamówiłam subskrypcję Matcha Latte Collagen z wysyłką co 4 tygodnie. Kolejna paczka miała zostać wysłana automatycznie jednak do dziś nie otrzymałam ani produktu, ani żadnej informacji o... Voir plus
Na rynku jest wiele różnych produktów udających, że są zdrowe i wiele z nich okazało się ściemą. W Supersonic odżywka białkowa ma naprawdę rewelacyjny skład, co łatwo sprawdzić, idealny smak i konsy... Voir plus
L'entreprise a répondu
Piję kolagen od SUPERSONIC już od dłuższego czasu i serio widzę prawdziwą poprawę w jakości skóry - jest bardziej nawilżona i wygląda zdrowiej. Mega na plus też włosy, bo to był mój duży problem… tera... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SUPERSONIC Food is a leader in functional foods, drinks and supplements that really support health, beauty, energy and fitness. It was created in opposition to the overwhelming modern self-care. Each of our products is a well-thought-out, high-quality and tasty tool that solves a specific problem in the simplest way possible - without wasting time and unnecessary complications, raising your health and well-being to a higher level.
Coordonnées de contact
Craven House, 40-44 Uxbridge Road, W5 2BS, London, Royaume-Uni
- contactus@biz.supersonicfood.com
- supersonicfood.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Nie kupujcie, naprawdę przestrzegam
Zakupiłam 2 opakowania SUPER MEAL - bo firma nie dawała opcji tylko jednego. (sprytne z ich strony)
Nie pamiętam, żebym jakimś zakupem była tak rozczarowana. Produkty są w smaku okropne :( a ja naprawdę jestem osobą, która je wszystko ;).
Robiłam kilka podejść, próbowałam dodać jakiś aromat poprawić smak. Próbowałam dać komuś ze znajomych czy rodziny żeby się nie zmarnowało. Każdy komu dałam do spróbowania nie dokończył nawet porcji przez ten smak.
Skontaktowałam się z firmą, nie zgodzili się na przyjęcie z powrotem chociaż jednej paczki (bo napoczęta), zaproponowali próbki jakiś smacznych metali ale cóż - nie zostały mi nigdy wysłane.
Jestem bardzo rozczarowana tym bardziej, że była to firma „z polecenia” i jeszcze ta praktyka konieczności zamówienia 2 wielkich opakowań - bardzo nie fajne.
Tanie sztuczki marketingowe
Sztuczne podnoszenie ceny po to aby do zamówienia dodać jakiś produkt za darmo... Bo w ciągu 4 miesięcy podnieść cenę Supersonic Plus Meal prawie dwukrotnie to jakiś żart. Dodaję gwiazdkę za względnie niezły smak masło orzechowe.
WOW, Smart Meal is really great
WOW! SUPERSONIC SMART MEAL its really something. I used to try Huel, KOSMOS, and Supersonic is best so far. Really good ready to drink as well. Im impressed as most of those "superfoods" were mediocre to be honest. Smart Meal is first thing that is good and I like to drink it
Keto belgijska czekolada
No generalnie pierwsze wrażenie po wymieszaniu w szejkerze bylo takie że to jest niejadalne. wypilem całe potem mi to jeździło po żołądku przez dwie godziny. Mieszałem z odżywka białkowa to jeszcze gorzej. Pitem wpadlem na pomysł zeby to zblendowac na gładka masę i to byl strzal w dziesiątkę . zblendowalem smak belgijska czekolada (keto) z mlekiem migdalowo kokosowym. okazało sie pyszne a po brzuchu jezdzi znacznie mniej. Zona przy bialkowym pudrze o smaku masła orzechowego poległa i juz nie chce tego pić .
Jestem bardzo mile zaskoczony!
Szybkie, smaczne, lepiej się po nim czuję, dają na pewno więcej energii i są lepsze niż odpowiedniki u konkurencji!

Nie za bardzo
Kupiłam krem orzechowy keto, ale smak średni..może inne są smaczniejsze bo ten bardziej dietetyczny :/

Rozczarowanie
Rozczarowanie, niestety w smaku 2/10 (testowałem wanilię i czekoladę). Przepaść miedzy daniami hot & savoury.

Réponse de SUPERSONIC Food
Smaczne i zdrowe jedzonko dla…
Smaczne i zdrowe jedzonko dla zabieganych a przede wszystkim super skład i białko. Polecam

Wrażenia po…
Szybki czas realizacji zamówienia. Dobry kontakt ze sprzedającym. Jestem zadowolona z zakupów. W pierwszym kontakcie smak koktajlu był inny niż dotychczasowych pitych przeze mnie. Teraz mi smakuje i piję bez problemów. Polecam!

Supersonic rządzi
Pyszne i pożywne jedzenie, do przygotowania i zjedzenia w kilka chwil. Do tego Supersonic można zabrać ze sobą wszędzie. Wersje plus mają naprawdę dużo białka! Dostawa zawsze błyskawiczna, również do paczkomatów. Zdecydowanie polecam każdemu!
Sama testowalam rozne kolageny roznych…
Sama testowalam rozne kolageny roznych marek jednakze najbardziej zadowolona jestem z tej. Dlaczego? Bo widze efekty stosowania go ( moja kosmetyczka tez) skora jest nawilżona znikly drobne niedoskonalosci. Chcialam dodac wszystkim kobietom ktore go uzywaja ze wzgledu na skore jezeli
Robicie trening rano to pijcie kolagen wieczorem, kolagen to wciaz bialko a miesnie sa dosc egoistyczne, jak zaczelam tak go stosowac wtedy zobaczylam najwieksze efekty. mialam okazje sprobowac kilku smakow. Jednak tuttifrutti wygral. Poziomke z mieta polecam na cieplejsze dni fajnie orzeźwia ale ten smak niekoniecznie wszystkim podpasuje.
Supersonic idealny na wszystko
Najbardziej w produktach supersonic (Power Smart i Keto) cenię to że są naprawdę sycące i smakują przepysznie!! Nie jak inne pseudo posiłki w proszku lub odżywki białkowe z marketu:)
Produkty spełniają obietnice…
Produkty spełniają obietnice producenta, dobre smaki, jakość.
Polecam, po 3 miesiącach regularności moja skóra jest elastyczniejsza poprostu lepsza.
Korzystam z produktów Supersonic…
Korzystam z produktów Supersonic regularnie od około roku - zarowno z posiłków jak i colagenu,izotonicow czy słodkich kremów - wszystko jest pyszne - powder świetnie zastępują posiłki , collagen niedość ze świetny w smaku ( tutti frutti) to tez i skuteczny ❤️izotonic super na trening a słodkie kremy idealnie zastępują słodycze 🤩obecnie testuje nowości - jestem zachwycona smakiem 🤩jednym słowem - polecam !
Idealna opcja zdrowego i smacznego…
Idealna opcja zdrowego i smacznego posiłku (nie tylko dla zabieganych ;) skład, który jako jedyny nie podrażnia i nie wpływa negatywnie na moje wrażliwe jelita.
Supersonic jako…
Regularnie piję Supersonic jako zamiennik śniadania, zaraz po treningu. Doceniam szybkość przyrządzenia, wygodę i dostępność zaraz po treningu. Nie powoduje uczucia wzdęcia (przygotowuje na wodzie), ma dobrą konsystencję i wiele smaków do wyboru. Zdecydowanie polecam nie tylko osobom uprawiającym sport, ale ogólnie preferującym zdrowy tryb życia lub takim stawiającym w tym pierwsze kroki.
Kolagen
Kolagen piję od kilku tygodni i widzę znaczną poprawę w nawilżeniu skóry, szczególnie w miejscowych przesuszeniach, które niestety się u mnie pojawiają. To najlepszy kolagen, jaki do tej pory miałam i ten smak porzeczka-mieta! Uwielbiam.
Urozmaicenie codzinnej diety
Jak dla mnie dobra alternatywa dla śniadań. Nie zastępuje całego jedzenia w ciągu dnia, ale stanowi jego cenne uzupełnienie. Na plus dostawa do paczkomatów.

Réponse de SUPERSONIC Food
En savoir plus sur les différents types d'avis.