Uwielbiam kolagen, szczególnie thai fruits, ten smak jest boski. Nie czuć ryby i nie mam problemów żołądkowych (a testowałam chyba każdy na rynku i 99% z nich niestety mi powoduje duży problem). Pozos... Voir plus
Nie polecam. Zamówiłam subskrypcję Matcha Latte Collagen z wysyłką co 4 tygodnie. Kolejna paczka miała zostać wysłana automatycznie jednak do dziś nie otrzymałam ani produktu, ani żadnej informacji o... Voir plus
Na rynku jest wiele różnych produktów udających, że są zdrowe i wiele z nich okazało się ściemą. W Supersonic odżywka białkowa ma naprawdę rewelacyjny skład, co łatwo sprawdzić, idealny smak i konsy... Voir plus
L'entreprise a répondu
Piję kolagen od SUPERSONIC już od dłuższego czasu i serio widzę prawdziwą poprawę w jakości skóry - jest bardziej nawilżona i wygląda zdrowiej. Mega na plus też włosy, bo to był mój duży problem… tera... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SUPERSONIC Food is a leader in functional foods, drinks and supplements that really support health, beauty, energy and fitness. It was created in opposition to the overwhelming modern self-care. Each of our products is a well-thought-out, high-quality and tasty tool that solves a specific problem in the simplest way possible - without wasting time and unnecessary complications, raising your health and well-being to a higher level.
Coordonnées de contact
Craven House, 40-44 Uxbridge Road, W5 2BS, London, Royaume-Uni
- contactus@biz.supersonicfood.com
- supersonicfood.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Przez przypadek znalazłam sposób na…
Przez przypadek znalazłam sposób na pełnowartościowy i szybki posiłek w ciągu długiego dnia pracy, a do tego smaczny i sycący.
Odkąd korzystam z produktów SUPERSONIC…
Odkąd korzystam z produktów SUPERSONIC moje wyniki w CROSSFIT znacząco się poprawiły. Dzięki elektrolitom czuję się nawodniony, a posiłki w formie shake’u są sycące i bardzo smaczne, a także dobrze zbilansowane. Polecam!!!
Supermoc!
Już od roku Supersonic jest ze mną. Wiele się zmieniło w tym czasie, oczywiście na lepsze. Szybkość w przygotowaniu, łatwość w konsumpcji i co najważniejsze kompletność odżywcza przy tak dopracowanym smaku, to największe zalety Supersonic. Supersonic stał się moim codziennym towarzyszem, który troszczy się nie tylko o zaspokojenie głodu, ale przy tym wspaniale oddziałuje na skórę (jest bardziej promienna, wypryski zniknęły). Wszak jak to mówią - zdrowie zaczyna się na talerzu (ale też i w Shakerze! :D ).
Spróbowałem kilku produktów SUPERSONIC…
Spróbowałem kilku produktów SUPERSONIC i zdecydowanie do gustu przypadło mi kakao - jest przepysznie czekoladowe, idealnie słodkie i przypomina smak dzieciństwa. Miałem przyjemność jeszcze spróbować powdera (starterpack) i zdecydowanie mogę polecić smak masło orzechowe (smakuje jak taka masa do ciasta, jak za dzieciaka się wcinało) oraz czekolada belgijska i banan czekolada! Pychota, idealnie zapycha na kilka godzin i zastępuje nim jeden posiłek. Zdrowo i pysznie - da się
Dobry zamiennik śniadania
Jestem zadowolony z produktu, już 2x zamówiłem i niedługo będzie trzeci. Szybko się to przygotowuje, dobre w smaku i przede wszystkim dobrze się po tym czuję. Mam dość jedzenia cały czas chleba na śniadanie a to jest świetny zamiennik
Jestem milosnikiem kawy
Jestem milosnikiem kawy, a Brain coffee to strzal w 10! Uwielbiam! Tak samo zreszta, jak Calm Coco! Szykuje sie do wyprobowania reszty produktow! 🥰 Goraco polecam!
Supersonic jest naprawdę super!
Supersonic jest naprawdę super. Wygodny w użyciu, z najlepszym składem i naprawdę dobrze smakuje. Polecam
Supersonic - Super food
Supersonic jest moim codziennym śniadaniem jak i posiłkiem potreningowym. Super smak, dobra rozpuszczalność, sytość na długo. Polecam także brain coffe niesamowita w smaku i realnie wzmacnia pracę mózgu.
Eksplozja jelita i wstrętny smak
Kupiłam dla siebie i męża 3 startery na urlop w górach, żebyśmy mogli się 'odżywić' podczas długich wędrówek i wspinaczek.
Cóż... Moje nastawienie do produktu było bardzo optymistyczne i niestety spotkałam się ze srogim rozczarowaniem. Smak tych odżywek pozostawia wiele do życzenia, czy z wodą czy z mlekiem odpycha tak samo... Ale mniejsza o smak. To co rozczarowało najbardziej to to, co ten produkt zrobił z naszymi jelitami. Ludzie kochani, żyję już trochę lat i nigdy, naprawdę nigdy nie miałam tak cuchnących gazów jak po tym produkcie. Dbam o swoją mikrobiotę, odżywiam się zdrowo, spożywam podstawowe suplementy, ale w przypadku odżywek Supersonic food, moje jelita po prostu zwariowały. Mąż również skarżył się na niestrawność, wzdęcia i gazy. Dał dwie szanse temu produktowi i gdy miał te same objawy za drugim razem, powiedział, że od następnego dnia będzie zabierał na trasę normalne jedzenie. Ja testowałam 3 dni i niestety za każdym razem to samo. Szkoda zdrowia, przestaliśmy to spożywać. Mąż jeszcze stwierdził, że po zjedzeniu tego shake'a zamiast być nasyconym, to był tylko bardziej głodny.
Zmarnowany pieniądz. Zostało nam 16 saszetek i nie wiemy co z tym zrobić.
Izotonik, który dostaliśmy w gratisie wypadł już trochę lepiej. Smak jest trochę mdły, ale całkiem odświeżający. Raz mi mocno fermentował w jelicie, a było to ładnych kilka dni po stosowaniu odżywek.
Podsumowując - jeśli w produkcie znajdują się 4 różne rodzaje białek roślinnych, to to się nie może skończyć dobrze. Jedyną pozytywną rzeczą jest fajny Shaker. Naprawdę chciałabym wystawić lepszą ocenę, ale zawiodłam się strasznie na produkcie Supersonic food powder.
edit. Na prośbę Supersonic Food wysłałam informacje weryfikacyjne.
edit.2. Po wysłaniu weryfikacji firma nie odezwała się, choć nie wiem, czy miała taki zamiar, czy tylko po prostu napisała"coś" żeby było. Za to zauważyłam nalot 'piąteczek' aby wyrównać statystyki ocen. I tyle są warte te strony z ocenami. :)

Réponse de SUPERSONIC Food
Super! Extra!
Super, mega opcja dla każdego, czy to sportowca czy zabieganej osoby :D nie raz uratowało mi życie :D
Doskonałe wrażenia
Smaczniejsze od konkurencji (testowałem huel i herbalife, więc mam porównanie). Piję z 400 ml mleka, bo lubię gęste. Belgijska czekolada i truskawa wymiata. Szybko realizowane zamówienia. Super jakości shaker.
Produkty SUPERSONIC
Produkty SUPERSONIC, to samo zdrowie ponieważ maja naturalny skład i w dodatku rewelacyjny smak. Posiłki koktajlowe, kawa i izotonik, to produkty z których korzystam najczęściej . Polecam
Najlepsza firma 😊 super produkty !
Super Polska marka!
Super, że mamy polską markę, która robi taki innowacyjny produkt 🔥
Ekstra, że wszystko jest organiczne, zdrowe i roślinne, a do tego naprawdę PYSZNE ☺️
Posiłki w proszku idealne zamiast śniadania na słodko i deser
Próbowałam zestawu startowego i moje serce skradły smaki: masło orzechowe i słony karmel. Zdecydowanie najbardziej mi odpowiadały jako alternatywa dla śniadania i deseru. To kwestia smaku - ale wazniejsze jest dobre samopoczucie po zjedzeniu, zdecydowanie polecam jako urozmaicenie diety i na wyjazdach.
Mega polecam powdera o smaku…
Mega polecam powdera o smaku waniliowym! Izotonik perfomance - malina-żurawina idealny na upalne dni. Warto spróbować, bo sama miło się zaskoczyłam;)
W swoim menu przerobiłam już wiele
W swoim menu przerobiłam już Huel, Yoush, Plenny. Trafiłam na Supersonic i z nim zostaje. Dlaczego? Konsystencja zaraz po wymieszaniu jest odpowiednio gęsta, daje uczucie sytości. Poprzednicy potrzebują czasu by odpowiednio zgęstnic. Skład zasługuje na duża pochwale! Nie zatrzymuje się jedynie na owsiance, grochu czy ryżu. Trenuje intensywnie i bardzo duża uwagę zwracam na to co wkładam do żołądka, bez dobrego jedzenia nie miałabym szans na progresowanie mięśni. Tu czuje się dostatecznie zaopiekowana. Moim zdaniem dużym atutem jest fakt iż marka oferuje także izotoniki zarówno RTG jak i duże puchy w przyjemnych cenach, a także kawę czy kakao które sa kolejnymi produktami ze złotym składem.
Jestem pod wrażeniem. No i obsługa klienta, mistrzostwo!
Supersonic zostaje z Wami na długo!
Supersonic food
Najpyszniejsze koktajle z fantastycznym składem. Wszystkie smaki to rozkosz dla podniebienia. Moja zgubą są słodycze, a teraz jak mam chęć sięgam po kokos , słony karmel, belgijską czekoladę ...uwielbiam wszystkie smaki 😁. Polecam z czystym sercem bo żadne dotychczasowe koktajle nie były tak pyyyyszne
Sycące i smaczne
Jestem mile zaskoczony! Ten food powder jest naprawdę sycący. Dla mnie już pół porcji zdecydowanie wystarcza! Nowe smaki są bardzo dobre, moje ulubione to słony karmel i belgijska czekolada! Polecam, szczególnie z mlekiem!
ciężko przełknąc
Zakupiłem SuperSonic powder o smaku wanilii pod koniec lutego. Dostawa, pakowanie na plus. Dziś zabrałem do pracy, żeby spróbować. Wymieszałem z mlekiem i nie byłem wstanie tego wypić. Próbowałem się zmusić ale smak i konsystencja na to nie pozwoliły. Po spróbowaniu twarz miałem wykrzywioną przez kilka minut. Szkoda bo produkt wydawał się idealny, żeby zjeść coś zdrowego podczas pracy.
Zamówienie #58525, mam jeszcze słony karmel ale boje się próbować.

Réponse de SUPERSONIC Food
En savoir plus sur les différents types d'avis.