SUPERSONIC Food Avis

TrustScore 4 sur 5

Noté 5 sur 5 étoiles

Uwielbiam kolagen, szczególnie thai fruits, ten smak jest boski. Nie czuć ryby i nie mam problemów żołądkowych (a testowałam chyba każdy na rynku i 99% z nich niestety mi powoduje duży problem). Pozos... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie polecam. Zamówiłam subskrypcję Matcha Latte Collagen z wysyłką co 4 tygodnie. Kolejna paczka miała zostać wysłana automatycznie jednak do dziś nie otrzymałam ani produktu, ani żadnej informacji o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na rynku jest wiele różnych produktów udających, że są zdrowe i wiele z nich okazało się ściemą. W Supersonic odżywka białkowa ma naprawdę rewelacyjny skład, co łatwo sprawdzić, idealny smak i konsy... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Piję kolagen od SUPERSONIC już od dłuższego czasu i serio widzę prawdziwą poprawę w jakości skóry - jest bardziej nawilżona i wygląda zdrowiej. Mega na plus też włosy, bo to był mój duży problem… tera... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de fitness et nutrition

Écrit par l'entreprise

SUPERSONIC Food is a leader in functional foods, drinks and supplements that really support health, beauty, energy and fitness. It was created in opposition to the overwhelming modern self-care. Each of our products is a well-thought-out, high-quality and tasty tool that solves a specific problem in the simplest way possible - without wasting time and unnecessary complications, raising your health and well-being to a higher level.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Comparison

Taste and structure worse than yFood, but better than Yoush.
Worth trying and using.

15 octobre 2021

Réponse de SUPERSONIC Food

Hello Tester, thank you so much!

Jedzenie spoko

Jedzenie spoko, dodatkowy shejker jest tragiczny, sitko* się klinuje i ciężko je wyciągnąć - zawsze się przy tym robi bałagan.

15 octobre 2021

Réponse de SUPERSONIC Food

Cześć Wojciech, zatyczka niestety nie może luźniej trzymać, dzięki swojej sile zapobiega niekontrolowanemu wyciekaniu podczas przygotowania posiłku oraz transportu. Zapewniamy jednak, że wciąż pracujemy nad ulepszeniem naszych shaker'ów.
Jeżeli widzisz jeszcze jakieś możliwości poprawy, daj nam znać!

terrible

you can't drink it

14 octobre 2021

Réponse de SUPERSONIC Food

Hello Krystyna! We are sorry that our product did not meet your expectations. We will be happy to find out what exactly in your opinion needs to be improved. You can reach out to us via Messenger https://m.me/supersonicfood

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkty najwyższej jakości opakowane w…

Produkty najwyższej jakości opakowane w piękne opakowania. Smak ciasteczkowy i wanilia pyszny szczególnie z mlekiem kokosowym kremowy fajny smak bardzo sycący posiłek

14 octobre 2021

Réponse de SUPERSONIC Food

Cześć Agata, dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że nasz produkt przypadł Ci do gustu i zapraszamy ponownie. Jest jeszcze wiele smaków do sprawdzenia :)

Noté 2 sur 5 étoiles

After one month of usage it makes me…

After one month of usage it makes me wanna puke when I think about it. Went back to Huel

Réponse de SUPERSONIC Food

Hello! We are sorry that our product did not meet your expectations. We will be happy to find out what exactly in your opinion needs to be improved. You can reach out to us via Messenger https://m.me/supersonicfood

5⭐️ Pyszny izotonik!

Zdecydowanie polecam performance isotonic smaku Malina-Żurawina. Mega nawadnia i był dla mnie świetną opcją kiedy starałam się lepiej nawadniać w ciągu dnia.

Réponse de SUPERSONIC Food

Cześć Claudia, dziękujemy bardzo za opinię! Udanego nawadniania ;)

Może być

Samo w sobie jedzenie okey, ale nie da się przełknąć tego bez banana i mleka które musi przeważać

Cześć Michał,
chętnie dowiemy się więcej o Twoich wrażeniach. Daj znać co konkretnie Twoim zdaniem wymaga poprawy

Zamówiłam calm cacao

Zamówiłam calm cacao. Szybko doszło, na mnie działa trochę odwrotnie - mam po nim pozytywną energię i jest mi łatwiej się psychicznie zrelaksować. Jeśli chodzi o smak, to zdecydowanie jestem cukrożercą i na jedną porcję dodaję pół łyżeczki miodu. W takim połączeniu smakuje najlepiej :)

Cześć Kasia,
dobrze wiedzieć, że zarówno dostawa jak i wrażenia spełniły Twoje oczekiwania.
Działanie to zasługa Ashwagandy. To adaptogen uodparniający na stres, poprawiający nastrój i pogłębiający spokój. Co ciekawe, spożyta wieczorem wycisza i poprawia jakość snu, ale rano dodaje energii.

Noté 4 sur 5 étoiles

Composition Ok

Composition Ok, taste not perfect.

Hello Jarosław,
we're proud of our composition, so it's awesome to hear that you like it too.
As for the taste, try to mix our product with milk or plant-based drinks instead of water, and let us know what you think.

Sztuczny smak

Sztuczny smak, nie na nic wspólnego z wanilią, ohyda. Brak możliwości zakupu małego opakowania testowego.
Jeśli komuś smakuje plastik, to ten smak właśnie taki jest. Jest to zasługa sztucznego aromatu. Próbowałam mieszać z różnymi mlekami, z wodą, nie dało się tego zjeść.

Cześć Ola,

przykro nam, że nasz produkt nie spełnił Twoich
oczekiwań smakowych.
Możemy jednak zapewnić, że produkt jest w 100%
naturalny. Nasze podejście do składników to zero kompromisów. Nie stosujemy
sztucznych substancji słodzących (jedynie stewię, ksylitol oraz gule jave), co również wpływa na smak.
Polecamy spróbować SUPERSONIC Food Powder na bazie mleka, lub napoju roślinnego. Możesz spróbować dosłodzić nasz produkt, wykorzystując jeden ze
wspomnianych w artykule produktów https://supersonicfood.com/jak-naturalnie-i-zdrowo-poslodzic-supersonic-food/

Przetestuj różne opcje i daj nam znać czy poprawiły Twoje wrażenia.

22.10
Cześć Ola,

Czytamy, czytamy i nie możemy doczytać który element naszego składu nie jest w pełni naturalny. Mogłabyś wskazać nam który dokładnie "sztuczny aromat" masz na myśli?

No taste at all

The drink is filling and makes us not feel like eating for a long time. Unfortunately, it is almost completely tasteless (no matter, if you mix it with water or milk). The vanilla flavour is almost no different from salted caramel. In this respect, I am very disappointed.

Hi Piotr
We are pleased that thanks to SUPERSONIC Food you do not feel hungry for a long time.
As for the taste, our product is 100% natural and prepared with different tastes in mind.
Try to mix it with milk or plant-based drinks instead of water, and let us know what you think.

Supersonic Food

produkt ładnie spakowany , wszystko przyszło paczką dość szybko , dodatkowe akcesoria rownież są dobrej jakości lecz sam smak produktu wymaga dużego samozaparcia , zobaczymy jak ze skutecznością - czas pokaże

Cześć Marek,

bardzo się cieszymy, że dostawa, oprawa i jakość przypadły Ci do gustu.
Smak naszego produktu w dużej mierze zależy też od bazy na której jest przygotowywany.
Spróbuj zmieszać go z mlekiem lub napojem roślinnym zamiast wody. A jeżeli obawiasz się zwiększonej kaloryczności, zmieszaj powyższe z wodą w proporcji która będzie Ci odpowiadać.
Możesz również spróbować dosłodzić nasz produkt, wykorzystując jeden ze

Daj nam znać!

Bardzo Polecam Supersonic

Bardzo Polecam Supersonic
Miałem nieprzyjemność testować produkty konkurencji które po 2 posiłkach lądowały na półce. Supersonic nie dość ze smakuje (szczególnie Banan-Czekolada) świetnie to jest jeszcze najlepszy pod względem składu + w minutę robię lepszy jakościowo posiłek niż większość osób przez godzinne w kuchni :)

Polecam :)

25 août 2021

Réponse de SUPERSONIC Food

Panie Janie, dziękujemy za opinię!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus