Fiets
2 weken geleden een fiets besteld van €39.95 die zou er binnen 2 a 3 dagen geleverd zijn.ik heb geen reactie en heb ook nog steeds niets ontvangen oplichters zijn het. Ik ben boos ik wil me zuur verdiende geld terug.
Op 28 mei tuinhuisje besteld zouden er nog 10 zijn .
Besteld maar nog steeds niets gezien.
Nog steeds geen reactie zou ws niet bestaan
Wel 49,95 euro kwijt!
Zou graag geld terug
Liefst levering kindertuinhuisje.
Gr Martha
Ook iets besteld maar nooit binnen gekregen wil me geld terug
49.95€ betaald geen bevestigingsmail ontvangen en ook geen product! Via website staat dus email adres dat niet bestaat! Blijkbaar ben ik niet de enige met deze ervaring! Heeft iemand van jullie ondertussen al iets ontvangen of geldig emailadres of nog beter telefoonnummer van supervoordeel?
Ingrid Alenteyns
bestelling geplaatst en € 49,95 betaald. Hierna niets meer gehoord..
Ik heb al een revieuw geplaatst werd ook goedgekeurd.
Zou graag weten waarom deze verwijderd isbetreft de oplichter met loungesets.Ook ik ben erin getrapt maar ben op onderzoek uitgegaan. Geef uw zaak aan de politie door aub bij 3 aangiftes zouden zij iets moeten ondernemen. Eigenaar van de website is john Robinson iban(gironummer)DE712022080009511
bank is een bank in duitsland Ik heb deze aangeschreven maar geen resultaat
Als trustpilot deze review later weigert zou ik graag bericht hebben waarom. De eerste mail werd goedgekeurd en geplaatst
vriendelijke groet
Loungeset besteld en betaald geen mail of wat gehad dit zijn gewoon oplichters. je geld is weg en je krijg niks
Goedendag ik heb een bestelling gedaag wel betaald maar geen bevesteging mail ontvangen tot nu toe ?
gr,unlu
Ik heb een betaling uitgevoerd met alle ingevulde gegevens, het bedrag is van de rekening gegaan, helaas geen bevestigingsmail ontvangen, ik kwam terug op het betaalscherm terecht.
Dit is wel heel bizar en wekt geen vertrouwen op.
Adverteren via facebook, na betaling welke gelukt is krijg je melding dat je niet alle gegevens hebt gegeven, kon ook niet, geen invulvelden. Ook laten ze sterren van trustpilot zien op website heel vreemd, daar ik de eerste review schrijf
En savoir plus sur les différents types d'avis.