Plusjevoordeel Avis 9

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed

Producten die ik nergens anders kon vinden hadden zij gewoon op voorraad en het werd snel geleverd.

Enige minpuntje, ik had gekozen voor levering bij een pakketautomaat, omdat ik zelf niet thuis zou zijn wanneer er geleverd zou worden, maar vervolgens stuurt het bedrijf het gewoon naar mijn thuisadres en niet naar de pakketautomaat...
Gelukkig was mijn buurman toevallig thuis, dus het is toch goed gekomen, maar er valt nog wel iets te verbeteren. (Als iemand bij het bestellen kiest voor de optie van een pakketpunt/pakketautomaat, stuur het dan daarheen i.p.v. naar het thuisadres).

28 août 2025

Binnen 24 uur geleverd, beste prijzen

Aangenaam verrast door dit bedrijf! Levering in ons geval binnen 24 uur (weliswaar een werkdag maar toch...), duidelijke communicatie via email. Wij hebben een groot gezin en kopen douchegel en deo vrij groot in. De prijzen bij Plusjevoordeel waren de laagste die we tot nu toe tegenkwamen. We vonden deze relatief onbekende website via de EAN code van een douchegel... Aanrader!

23 juillet 2025

Topservice!

Na een ongelukkige samenloop van omstandigheden bij een post.nl punt werd mijn pakket overhandinging geweigerd.
Na contact met plusjevoordeel werd er gelukkig snel en met begrip gehandeld dit pakket als nog z.s.m. bij mij te krijgen via een andere afzender. De professionaliteit en efficiëntie is hier zeer gewaardeerd en dat verdient een positieve melding. Een aanrader dus!

17 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Nou, dit sloeg echt alles!

Nou, dit sloeg echt alles!
Ik bestelde een paar schoonheidsproducten, maar na een week nog steeds geen mail of pakketje. Dus ik dacht: effe bellen. Maar ja hoor, bijna niet te bereiken. Eindelijk iemand aan de lijn, zeggen ze doodleuk dat ze het gewoon waren vergeten te verwerken. Nou ja, kan gebeuren, dacht ik. Maar toen het pakket eindelijk binnenkwam en ik het openmaakte… zitten er verkeerde spullen in en mis ik er zelfs een paar! Weer proberen contact te krijgen, maar niks, noppes, nada. Dus ik heb het teruggestuurd en hier bestel ik dus mooi nooit meer!

8 janvier 2025
Logo de Plusjevoordeel

Réponse de Plusjevoordeel

Beste,

Vervelend om te lezen, bestellingen worden door ons doorgaans dezelfde dag verzonden. We kunnen uw bestelling/contact met ons niet terugvinden. Heeft u de bestelling daadwerkelijk bij ons gedaan, zodat we dit ook kunnen nagaan?

Met vriendelijke groet, Plusjevoordeel

Twijfel niet!!

Ik vond hier iets wat ik in de winkel niet kon vinden, voor ook nog eens een hele goede prijs. Ik was wat sceptisch omdat het een vrij onbekende web-winkel was. Kon weinig reviews vinden maar die ik vond waren positief. Ik heb de gok gewaagd omdat het een relatief laag bedrag was. En ik ben niet teleurgesteld!!!
Kreeg een dag later al netjes mijn pakje.
Dus bij deze....
Nog een positieve review
Ben zeer tevreden

15 janvier 2025

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering en goed verpakt. Geen onnodige mailtjes, tevreden!
Ik zag weinig reviews, vandaar mijn berichtje.

20 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had per ongeluk een verkeerde pan besteld, deze kon eenvoudig worden geretourneerd en na het betalen van het prijsverschil met de pan die ik wel moest hebben kreeg ik die snel toegestuurd. Top service! En voordelig ten opzichte van andere aanbieders.

8 avril 2024

Alles top!

Ik was een beetje onzeker of ik deze website kon vertrouwen omdat er geen recensies waren. Maar alles werkte perfect. Ik heb de producten 2 dagen na bestelling ontvangen en alles was perfect. Bedankt!

21 juillet 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus