L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Alfred fra sushi Lovers Hellerup gav en rigtig god service, gjorde oplevelsen helt igennem fantastisk. Vi blev desværre en del skuffede over udvalget på adlibitum men rigtig god sushi.
Wauw!! En helt igennem udsøgt oplevelse igår i Sushi Lovers Charlottenlund. Vi fik serveret mange forskellige, spændende retter som hver og en var en særlig smagsoplevelse. Det er højeste kvaliteten,... Voir plus
Please contact us directly at info@sushilovers.dk Reviews on trustpilot are not average experience - most reviews about us are made via google or our table booking system. And we are not allowed to direct our general customers without paying Trustpilot for that. The employee once told me: we will get your score up in No time - just pay and we can get started. We have chosen not to pay the blackmail fee. Please contact us directly with any complaints, we are always ready to talk and find good solutions if you have had a poor experience. We are in the business of creating great experiences, so if yours was not, please let us know direct on info@sushilovers.dk or by phone on 20688427
A répondu à 21 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Elendig service, og skjulte gebyrer. Bestilte fysisk i restauranten på Frederiksberg, til dagen efter kl. 17:30, og ringede i løbet af dagen og ændrede bestilling til kl. 17, hvor vi hentede maden. Hertil blev vi opkrævet et gebyr på 100 kr. ekstra for at bestille maden til afhentning i mellem 17:30 og 18:30 - et gebyr som jeg ikke blev orienteret om da jeg bestilte i restauranten dagen før. Der mistede Sushi Lovers en loyal kunde - never again.

Réponse : Sushi Lovers
1. marts 2026 fik min kone og jeg madforgiftning efter at have spist hos Sushi Lovers - og vi havde ikke spist andet den dag, det kunne komme fra. Vi kontaktede Sushi Lovers - men har her 18 dage efter stadig ikke hørt fra dem.
Jeg kan kun anbefale alle at spise hos dem - for det kan altså ramme dig næste gang.
Vi havde en fin oplevelse i restauranten i Frb center. Maden var god og frisk, lige pånær af gourmet lakseruller med mango chili dressing, som vi ikke kunne lide. Men det er smag og behag.
Vi havde booket bord og valgt jeres Valentine-menui Charlottenlund, fordi der stod, at man ikke kunne få all you can eat pga. denne menu. Da vi satte os til bords, fik vi at vide, at I alligevel ikke serverede Valentine-menuen. Da vi spurgte efter all you can eat, fik vi at vide, at den skulle bestilles 6 timer i forvejen — det er lidt svært, når man ikke får informationen, selvom I ringede dagen før for at informere om, at I ikke serverer alkohol. Derudover var tjeneren useriøs, glemte flere ting, kunne ikke fjerne tomme tallerkener, når han satte nye på bordet, glemte soja og flere af vores bestillinger.
sushi'en er det eneste som redder denne oplevelse, stadig god. men servicen er helt i bund og har desværre været det siden i byggede om..
Fra 5 stjerner til 1 stjerne - Sushi Lovers Waterfront, All you can eat.
Vi har gennem længere tid været glade tilbagevendende kunder hos Sushi Lovers ved Waterfront og har tidligere givet 5-stjernede anmeldelser.
Desværre må jeg nu ændre min vurdering til 1 stjerne efter en ekstremt skuffende oplevelse. Vi vil også fjerne vores tidligere 5-stjernede anmeldelser af restauranten.
Hvad der skete:
Vi kørte 1,5 time for at besøge restauranten, da jeg ville tage et familiemedlem med ud at spise sushi. Vi havde glædet os enormt til at genbesøge stedet efter lang tid.
Problemerne:
Ekstremt lang ventetid: Første ret kom først efter 40-50 minutter, og efterfølgende retter kom med 30 minutters mellemrum
Forkerte retter: Vi fik mad, vi ikke havde bestilt, mens flere af de retter, vi faktisk havde bestilt, aldrig kom
Dårlig service: Da vi spurgte tjeneren om at tjekke vores bestilling, lovede hun at gå ind og undersøge det - men gav sig i stedet til at lave noget andet
Koldt lokale: Restauranten var ubehageligt kold at sidde i
Faldet kvalitet: Smagen var OK på nogle retter, men den generelle kvalitet var markant ringere end tidligere. Ved ikke om det er andre råvarer, andre folk i køkkenet eller om det bare var oplevelsen der gjorde det hele 10x værre.
Det virkede som om, at tiden bevidst blev trukket ud. Vi følte os direkte snydt - både i forhold til pengene og den lange køretur. Ved ikke om I har skiftet ejer, men det er trist at se, hvordan Sushi Lovers er faldet så meget i kvalitet og service.
Hvis det her fortsætter, kommer det til at gå ud over jeres ellers tidligere gode navn og ry. Et sted, der var kendt for høj standard, har nu mistet vores tillid fuldstændigt.
Magen til snobberi eller u fleksibilitet skal der godt nok ledes længe efter!
Vi kom langvejs fra for at spise hos Sushi Lovers i Charlottenlund.
Vi fik IKKE lov til at spise der af en ung tjener, da vi ikke havde bestilt bord tre timer forud for vores ankomst, som er ifølge firmaet regelsæt.
På trods af telefon opkald til Chef, kunne der ikke gøres en undtagelse!
Dette selvom der INGEN ja INGEN gæster overhovedet var på besøg i restauranten mandag aften D.02-02.26 kl 18...
Problemet er ifølge restaurantens politik, fordi vores Menu var bestilt online/gaveshop/ad libitum.
Formentlig skal denne online/gaveshop service med tre timers varsel før besøg give restauranten et gæste-indtægt flow, men i dette tilfælde blev det til et flip flop nu det nok flow.
Stakkels unge tjener.
Kan ikke anbefale dette Shusi sted!
Servicen i jeres afdeling i waterfront er elendig for at sige det lige ud.
Vores mad kom efter 45 minutter og det vi havde bestilt var ikke korrekt. Når vi fortæller tjeneren at vi har modtaget de forkerte stykker, fik vi et flabet svar tilbage at vi må have bestilt det forkerte eller vi husker forkert.
Det er efterhånden blevet en generelt ting at man bliver mødt af uniformeret medarbejdere(tjenere) som ikke virker til at de gider at være der. Der bliver meget ofte glemt bestillinger som drikkevare, chilimayo og man skal selv gå op til kassen for at bestille mad da medarbejderne tit har travlt med at sidde på mobilen.
Servicen og den generelle kvalitet er virkelig faldet over det seneste stykke tid, det er ærgerligt når jeg ellers har været en tilfreds loyal kunde i en del år efterhånden.
Nu bliver maden fremover bestilt hos konkurrenten…
Jeg spiste på Sushi Lovers Frederiksberg i dag og prøvede deres all you can eat.
Utrolig høj kvalitet, frisk sushi og stort udvalg.
Servicen var hurtig og venlig, og stemningen var rigtig god.
Klart den bedste all you can eat sushioplevelse i Danmark – kan varmt anbefales!
Min hustru og jeg valgte lokationen i Charlottenlund til vores datenight, desværre gik vi inden vi havde bestilt.
Det første vi blev mødt med da vi kom, var køkkenpersonale der stod og røg foran indgangen samt nogle der sad i indgangen og holdte pause. Alt personalet, køkken og servering, var iført deres private tøj og ikke arbejdstøj/uniform.
Bordet vi satte os ved var ikke tørret af og havde indtørrede madrester på.
Da vi trods alt ville bestille fik vi af vide at stedets alkoholbevilling var glemt at blive fornyet og vi derfor ikke fredag aften kunne få et glas vin til maden.
Alt i alt en dårlig oplevelse desværre så vi valgte at forlade stedet.

Réponse : Sushi Lovers
Jeg tilmeldte mig Sushi Lovers’ gratis 5stk sushi i anledning af deres fødselsdag. Da jeg mødte op i restauranten i Frederiksbergcenteret, blev jeg mødt af en totalt forvirret tjener, som sagde at ejeren havde aflyst det. Jeg viste hende bekræftelsen, men forvirringen var total fra hendes side. Min autistiske søn havde glædet sig hele ugen, og var grædefærdig. Jeg sagde at hun skulle spørge ejeren hvad de så kunne gøre, og efter megen frem og tilbage, blev vi tilbudt sushi alligevel. Så kunne vi pludselig ikke få det til takeaway, men efter hun ringede til ejeren igen igen, fik vi det med. Jeg var blevet nødt til at købe en børnemenu, men der blev ikke tilbudt at få dette refunderet.
Her nogle uger senere får jeg igen tilbuddet via en reklame på SOME og jeg melder mig til igen, men jeg blev ikke overrasket da jeg i dag modtager en mail med beskeden “du har aflyst din reservation i Sushi Lovers”. Jeg ved ikke hvad der foregår, men man kan ikke drive restaurant på den her måde.
Den eneste grund til jeg ikke giver 1 stjerne, er fordi det er god sushi.
Spiste hos Sushi Lovers I Torvehallerne. Noget af det bedste sushi som jeg har spist I Danmark. Nærmest på højde med sushi i Japan. Fisken og råvarerne virker frisk. Virkelig venlig betjening.
Fem stjerner med pil op 😊
Vi havde fået et gavekort til sushi-kursus + menu hos Sushi lovers. Det var besværligt at booke – mange mails frem og tilbage, og andre deltagere oplevede det samme.
Selve kurset var godt, og instruktøren var dygtig, men han havde sin 6-årige datter med under hele forløbet. Det var distraherende og uprofessionelt på et kursus til 695 kr.
Efter kurset tog det 30 min at få vand og næsten en time at få sushi. Maden var rigtig god, men ventetiden ødelagde oplevelsen.
Til sidst kunne de ikke håndtere betaling med gavekort, lovede at vende tilbage med info om restbeløb via sms– men jeg hørte aldrig fra dem.
God mad, men dårlig service og organisering. En skuffende oplevelse, som vi desværre ikke kan anbefale.
For første gang forstod jeg hvorfor folk kan lide Sushi. Deres taster menu er helt fantastisk. Sushi Lovers er ... for sushi lovers 🤗
Ordrup - Tak for en virkelig god sushi oplevelse🙏Det hele smagte fantastisk, rette temperatur på ris og fisk, og smagskombination var en super god oplevelse.
Vores servitrice den aften var så sød og imødekommende - kæmpe tak
Vanvittig lækkert og du kan få lige hvad du ønsker også nytænkning i din mad - så fantastisk og de er så søde - tak
Great food and Great service at Sushi Lovers FRB centret😊
Min veninde og jeg besøgte Sushi Lovers ved Waterfront i Hellerup. En oplevelse, der desværre var alt andet end mindeværdig.
Vi var ude for at fejre min 30-års fødselsdag, og forventningerne var høje. Vi satte os udenfor og orienterede straks personalet, men efter mere end 20 minutters ventetid, uden at nogen kom forbi, måtte vi selv gå ind og afgive vores bestilling.
Efter yderligere 20 minutter kom vores engelsktalende tjener med maden – men hverken drikkevarer eller den fulde bestilling. Faktisk fik vi kun omkring en tredjedel af det, vi havde bestilt, og halvdelen var ovenikøbet forkert. Blandt andet havde vi bestilt to stykker nigiri, men fik i stedet serveret en hel menu. Da vi gjorde opmærksom på fejlen, tog hun tallerkenen og bragte den direkte videre til et andet bord – efter at have stået foran os i flere minutter.
Drikkevarerne kom først 10 minutter senere, sammen med lidt mere mad, men stadig ikke alt. Vi måtte endnu engang minde tjeneren om det manglende, som hun havde glemt. Først 20 minutter senere kom resten – og igen var noget af det forkert.
Som prikken over i’et satte tre teenagedrenge sig ved restaurantens borde med medbragte gifler og sodavand. De råbte og skreg løs uden at blive henvist væk af personalet, som bare ignorerede det.
Alt i alt en frygtelig oplevelse. At betale over 800 kr. for den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet, er en skuffelse uden lige. Og maden? Små, tarvelige stykker overdynget med en sødlig sauce, der på ingen måde hører hjemme på sushi.
Mit råd: Hold jer langt væk!
Og til Sushi Lovers. Jeg vil tage et alvorligt kig på jeres personale ved Waterfront. I kan ikke være den slags klodsethed bekendt.
Træls... Lækker sushi, men størrelserne er jo en kæmpe joke... Har aldrig nogensinde oplevet SÅ bittesmå og ultratynde Makis. Det er jo direkte pinligt for restauranten (Frederiksberg Centret).