Svanekeroegeri Avis 21

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Gode røgvarer friske Fiskefilet var desværre en maskinpaneret dybfrossen en det blev dyppet i friture. Godt råd paner dem selv og brug frisk fisk og allerbedst pandesteg dem men friture kan også gå... Voir plus

Skide god betjening, de var sjove og gjorde oplevelsen rigtig god. Manden var sygt god det er helt sikker jeg skal tilbage.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

21 avis

Gode røgvarer friske

Gode røgvarer friske
Fiskefilet var desværre en maskinpaneret dybfrossen en det blev dyppet i friture. Godt råd paner dem selv og brug frisk fisk og allerbedst pandesteg dem men friture kan også gå under opsyn med tiden ca 2 min
Den vi fik var hård og for meget panering. Gode fritter

21 août 2025

Køb et andet sted

Det er da noget af det værste jeg længe har fået tænk at man serverer det til turister og tager penge for det varm røget laks der var omkring 2grader en kold røget sild ligge så fælles for dem var at de var vandet og og kolde sidste gang at vi kommer der selv om at vi er bornholmer

27 juillet 2025

Skuffende madoplevelse

Vi har købt en såkaldt Røgduet med smagsprøver af røgvarer for to til 440 kr. Vores oplevelse var, at fiskefrikadellerne var tørre, og desværre ikke pandestegte. Rejer og laks var uden smag. Makrel og sild var med alt for meget og gennemtrængende røgsmag. Brødet var tørt og trist, så vi spiste vores eget brød. Konklusionen er, at vi håber på forbedringer, for konceptet er godt og servicen var fin. Vi mangler “bare” lidt kærlighed til mad.

27 juin 2025

Frokosten var præget af ikke at være frisk eller hjemmelavet

Vi var 4 der spiste frokost på røgeriet d. 17.10. Det var under al kritik. Rugbrødet var tørt og gammelt, hjørnerne vendte opad. Fiskefileten var kold og kedelig og rejerne smagte af bøtterejer fra lage. Ålen var tør og kedelig og røræggen var præfabrikeret i skiver og uden smag. Rejemaden smagte ikke af friske rejer og var nærig i mængde. Laksesalaten manglede noget mayonnaise eller creme fraiche, så smagen af røg var for stærk.Vi betalte 90 kr pr stk, det var ikke pengene værd og kvaliteten var under al kritik.

17 octobre 2023

Bestilte desværre en fadøl til min frokost

Bestilte en fadøl til min frokost, pigen der skænkede øllen kørte glasset rundt og op og ned med hanen nede i øllet i glasset, med vildt skummende øl til følge.
Jeg forklarede pigen at øllet nu var blevet fladt uden kulsyre i, men sådan havde hendes chef sagt øl skulle skænkes sådan. Øllet var nu uden boblende co2 og lignede æblemost, altså helt flad ærgeligt de ikke ved noget om øl og hvordan man skænker det.
Derfor kun 1 stjerne, trods god mad.

3 août 2023

Godt røgeri

Vi købte en nyrøget sild og laksefilet med rugbrød.
Alt var lækkert.
Og servicen var både god og effektiv.
Gode parkeringsforhold.

12 août 2023

Jeg var på besøg hos Svaneke røgeri…

Jeg var på besøg hos Svaneke røgeri under folkemødet, jeg kommer fra en speciel skole, unge med særlige behov.
Røgmesteren var så sød, da han så vores elever havde solsikke snoren på. Han fortalte hvordan de røger osv. en rigtig god oplevelse og en god pris.
Hurra for sådan et sted.

16 juin 2023

Grådige

Vi var der d. 23/7 og ikke ret mange mennesker. Da min søn på 2 ikke kunne lide silden ville jeg købe 100g rejer til ham (listepris 16,5kr). Det tog de 50 kr for, da de skulle spises i restauranten, selvom det var til et barn på 2. Det synes jeg er grådigt og kommer ikke igen

23 juillet 2023

God ål

God ål, gode fiskefrikadeller og gode fiskefileter! Danmarks bedste chilimayonnaise der brænder lidt på tungen. God og hurtig service! Vi var på Bornholm i 4 dage og spiste frokost på Svaneke Røgeri 3 af dagene. Kan virkelig anbefales.

8 juillet 2021

Udsolgt

Flot sted med den skønneste udsigt, dejlige lokaler og skøn stemning men at man har udsolgt af smørrebrød kl 13.20 pinsesøndag og der ikke bliver lavet mere er mig en gåde.
Derfor kun 3 stjerner.
Det har jeg aldrig oplevet på andre røgerier på Bornholm.

23 mai 2021

Super mad, god beligenhed og upåklagelig service

Dejligt fri for buffeter med uinspirerende mad af middelmådig kvalitet i store mængder. I stedet fokus på få retter med gode råvarer, og dog plads til lidt specialiteter såsom ål. Hyggelig beliggenhed. Utrolig god service. Meget smilende og imødekommende. Sildene var lidt små, så vi fik 2 for samme pris.
Ikke første gang vi besøger røgeriet og kommer helt sikkert igen.

13 septembre 2020

Super god mad

Super god mad. Besøger dem altid, når vi er på Bornholm. Har lige modtaget røget makrel, fra webshoppen. De var bare så gode. Kan anbefales

21 juillet 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit