Lisez les avis des autres
I sidste uge (40) var jeg på besøg i Svaneklinik i Lyngby, da jeg på grund af stråler i hovedet havde brug for paryk. Det var ikke nogen behagelig oplevelse. Blev mødt med uempatisk, usmilende, uv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej Jeg har nu 2 gange fået bryst protese hos svaneklinikken, jeg har begge gange oplevet meget empatisk og kompetent behandling. Oplever personalet som meget imødekommende og virkelig gode til,... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Grossiste en lingerie
- Magasin de chapeaux et couvre-chefs
- Fournisseur d'équipement de mobilité
- Prothèses
- Clinique accessible sans rendez-vous
- Magasin de perruques
Écrit par l'entreprise
Vi er specialiseret i at tilpasse brystproteser og delproteser med tilhørende lingeri, badetøj samt tilpasning af parykker og hårdele ved hårtab. Derudover tager vi mål til kompression. På vores hjemmeside svaneklinik.dk kan du derudover købe hovedbeklædninger, paryktilbehør,, lingeri og badetøj til brystopererede og meget mere uden at skulle tage ind forbi klinikken igen.
Coordonnées de contact
Lyngby Hovedgade 27-29, 2 sal, 2800 , Kongens Lyngby, Danemark
- kontakt@svaneklinik.dk
- svaneklinik.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Man er i de bedste hænder hos Svaneklinik
Under mit kræftforløb det seneste år har Svaneklinik været intet mindre end fantastiske. I en situation, der er enormt overvældende, har teamet guidet mig trygt igennem alt fra parykmuligheder til produkter under og efter mit kræftforløb.
Frisørerne Henriette og Jeanette har været særdeles kompetente. De møder én med varme, respekt og forståelse i en situation, hvor man i forvejen føler sig sårbar. De er enormt fagligt dygtige og utrolig omsorgsfulde – og de skaber et trygt rum, hvor man føler sig godt taget hånd om.
Iben og Julie har været fantastiske. Med stor faglighed har de guidet mig gennem valg af kompressionsløsninger, brystproteser, produkter til ar-behandling samt anbefalinger i forbindelse med strålebehandling. Det har gjort en stor forskel at få så kompetent og grundig rådgivning i en periode, hvor der er mange spørgsmål og beslutninger.
Det, der gør Svaneklinik helt særlig, er kombinationen af høj faglighed og ægte omsorg. De forstår, at et kræftforløb handler om meget mere end behandling – det handler også om identitet, tryghed og om at føle sig lidt mere som sig selv igen. Tusind tak til hele teamet fra Svaneklinik!
Jeg henvendte mig til Svaneklinikken…
Jeg henvendte mig til Svaneklinikken for at få en paryk. Jeg fik en utrolig sød og kompetent service.
Bente Kalsbøll
Det var en rigtig god oplevelse.
Det var en rigtig god oplevelse og fantastisk service og dejlig rådgivning.
Virkelig glad for at jeg valgte Svaneklinikken
Ingelise

Réponse : Svaneklinik.dk
Langt fra at være godt nok - nej tak
Prisen på 500 kr. for konsultationen var ikke oplyst ved tidsbestilling, og informationen er skjult godt. Så godt at personalet havde svært ved at finde informationen om de 500 kr selv på deres egen hjemmeside, da jeg spurgte ;-)!
Til trods for dette! fik jeg at vide, at jeg da burde vide at en konsultation kostede penge. Det er jeg så noget uenig i. Det er ikke sund og ordentlig forretningspraksis. Jeg har intet mod at betale for ydelser, men det er normal praksis at informere kunden på forhånd. Det virker uærligt og manipulerende.
Under det korte møde, følte jeg mig presset til at vælge dem som leverandør. Men var gammel og klog nok til at gå ud af døren uden at betale de 500 kr og uden at vælge dem. Desværre er mange af Svanes kunder I en sårbar situation, og så kan man have svært ved at sige fra. Man er desperat for en løsning. Det er derfor, jeg skriver denne anmeldelse.
Jeg fik at vide at der nok ikke var så mange parykker jeg kunne prøve, og at de ikke havde mange modeller hjemme. Det virker som om, man forventer at kunden vælger model uden at have set eller prøvet det mindste på forhånd. Læs de andre negative anmeldelser af Svaneklinikken her på trustpilot. Det er det samme andre siger.
Derudover blev jeg indirekte spurgt ind til mit helbred/diagnose, hvilket jeg oplevede som grænseoverskridende og mangel på situationsfornemmelse og pli. Det er min fornemmelse, at Svane har været så lang tid i branchen at man har glemt, at flere kunder rent faktisk er i en sårbar situation. Hvad der føles som dagligdag for Svane-medarbejderne, føles som dybt personligt, sensitivt og katastrofalt for kunden i nogle tilfælde.
Samlet set en skuffende oplevelse, og det bliver ikke her jeg lægger min bestilling. Og jeg vil anbefale andre at være forsigtige.
Man tror man er i gode hænder, da Svane er offentlig leverandør og en gammel virksomhed på en pæn adresse med positive anmeldelser også. Men det følte jeg ikke var tilfældet.
Jeg kan se at Svane svarer og forsvarer sig. Men måske er tiden inde til lidt reflektion hos Svane, om hvorvidt I rent faktisk gør det så godt som I selv tror. I stedet for bare blindt forsvar og en "vi gør intet galt" og "vi gjorde det fordi..."-attitude.

Sød og professionel betjening
Man bliver altid modtaget med et smil og en yderst professionel service. Det virker som om, de har al den tid i verden til DIG.
Rigtig god vejledning og empatisk tilgang. Jeg blev betjent af Julie, og det er den samme søde hjælp, hver gang.
Mange hilsner Lis

Min bedste anbefaling
Jeg er kommet hos Svaneklinik siden 2008 - fra første besøg er jeg blevet modtaget med imødekommenhed og omsorg af yderst dygtige og professionelle medarbejdere. Min udfordring er hårtab, og jeg besøger Svaneklinik 2 gange om året for at få “nyt hår”. Der er tid til vejledning og dialog - jeg forlader altid Svaneklinik med et stort smil på læben og flot nyt hår 😁 Jeg kan kun anbefale et besøg hos Svaneklinik 🤩 De har gjort og gør fortsat en stor forskel i mit liv 🥰

Réponse : Svaneklinik.dk
Følte jeg fik en en professionel og…
Følte jeg fik en en professionel og personlig behandling.Oplevede at blive set og fik lige det jeg havde brug for .
Anita.

Réponse : Svaneklinik.dk
Klinikken yder helt igennem en suveræn…
Klinikken yder helt igennem en suveræn service. Omsorgen er helt i top. At have den samme medarbejder i klinikken igennem hele forløbet, har for mig skabt tillid til både service og produkt.
Jeg har af flere gange telefonisk kontaktet klinikken for både stort og småt. Uanset hvilke spørgsmål jeg måtte have, var og er der al den tid jeg har brug for.
Alt i alt hele vejen igennem forløbet, har oplevelsen kun været god.
Stort tak herfra.
Tryg og behagelig service
Jeg har fået brystprotese hos Svaneklinikken to gange, og jeg har været meget tilfreds med den behandling jeg har fået. Personalet er søde, imødekommende og er tydeligvis bevidste om, at der er tale om personer, der står i en sårbar periode i deres liv. Jeg har begge gange følt mig tryg og forstået, og jeg har følt mig hjulpet af personalets ekspertise.
Når 5 stjerner ikke er nok 😉
Mine to konsultationer (vedr. hårtopper) var begge en suveræn oplevelse. Uagtet det ikke førte til et køb, så fik jeg en helt suveræn kundeoplevelse - super vejledning, stor faglighed, med udgangspunkt i MIG og mine ønsker og behov. Henriette er en ener, hverken mere eller mindre i sin tilgang - og hendes engagement og nærvær er “second to none” 🏆🥇🎖️
Så, ud af 5 stjerner får hun 10 🤗
Jeg havde en meget dårlig oplevelse.
Jeg havde en meget dårlig oplevelse.
Det var på ingen måde behageligt – jeg blev mødt af en uempatisk, usmilende og uvenlig attitude. I stedet for omsorg og professionalisme virkede vedkommende inkompetent og uden forståelse for sårbare kunder som mig, der netop har brug for støtte efter hårtab på grund af kemoterapi.
Allerede fra starten blev min hovedomkreds målt, og det viste sig, at parykkerne var alt for store til mig. Jeg fik samtidig at vide, at de slet ikke kan bestille små størrelser, men kun mellem, og at det derfor var det eneste, de kunne tilbyde.
Da jeg afviste dette og forklarede, at parykkerne ville være for store, blev jeg alligevel mødt med et krav om betaling på 500 kr. Det efterlod mig med en dårlig smag i munden og en følelse af manglende respekt.
Jeg kan derfor ikke anbefale stedet – især ikke til andre, der står i en sårbar situation efter kemobehandling.

Kvalificeret og omsorgsfuld hjælp
Jeg har nu to gange skullet have hjælp med at få en brystprotese, som passer. Begge gange har der været omsorgsfuld og kvalificeret hjælp og vejledning. Man føler sig helt i trygge hænder på Svaneklinik.

Venlig og engageret personale
Venlig og engageret personale, fik rigtig god vejledning og bade og under tøj er super kvalitet.
Kompetente og empatiske
Hej
Oplever personalet som meget imødekommende og virkelig gode til, at møde mig hvor jeg er. Hvis den ene løsning ikke virker, prøver vi noget andet.
Rigtig god vejledning og gode råd til tilpasning af bh.
Klart anbefaling herfra.
Venligst Jannie
Fantastisk behagelig og omsorgsfuld…
Fantastisk behagelig og omsorgsfuld betjening. Iben der hjalp mig havde en stor viden og gode ideer til mit behov 👌

Réponse : Svaneklinik.dk
Har brugt klinikken i 10 år til bryst…
Har brugt klinikken i 10 år til bryst proteser , har stort set været tilfreds i alle år men lige her i januar i år da jeg skulle hente mine proteser blev jeg mødt af en meget kedelig person som ikke havde forståelse for , at jeg havde brug for at få at vide jeg kunne bytte hvis det alligevel ikke lige virkede for mig ..
Det var ikke en rar oplevelse .

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.