Jag ser nu att det här företaget är offline. Liten värld Stina. Jag köpte ett sängbord som aldrig kom. Jag fick också noll svar via mail och telefon. Jag ringde Klarna och klagade. Idioter. In... Voir plus
Sveadesign
Jag köpte en nattduksbord som sprack redan när jag höll på sätta ihop det. Riktigt DÅLIGT MATERIAL!! Jag ringde och bad om en retursedel varpå de svarade att de skulle skicka den inom 2 dagar. 1 månad... Voir plus
Köpte en säng som kom hyfsat snabbt. Den var dock i delar och förutom att det saknades delar var också en del delar felaktiga. Retur på den. Detta var omständigt och knöligt men slutligen blev sängen... Voir plus
Det är lätt att köpa och leveransen gick bra. Däremot produkten jag köpte skulle jag inte rekommendera, köpte vindskydd 6 meter med höjd 120 cm. Hur den ser ut på bild och i verkligheten är två hel... Voir plus
Svea design erbjuder ett stort sortiment av både möbler och inredning. På Sveadesign hittar du allt från soffor, sängar, matbord till heminredning för ett trevligare hem. Vårt fokus ligger på kvalitet och design men med en billig priss lapp. att erbjuda våra kunder kvalitativa produkter till ett lågt pris. Detta kan vi göra eftersom många andra företag köper sina varor med flera mellanled som ska ha betalt på vägen, något som leder till ett högre pris på slutprodukten som sedan kunden i slutändan får betala. Välkommen till Sveadesign - möbelvaruhuset på nätet Vi hoppas såklart också att även du blir nöjd. Lämna gärna ett omdöme så vi kan förbättra oss ännu mer och uppnå en 100% nöjdhet.
Mangogatna, 70360, Örebro, Suède
- 08-490 099 26
- Info@sveadesign.se
- sveadesign.se
Les gens ont aussi consulté
Svarade bra och snabbt på mejl
Svarade bra och snabbt på mejl. Men på tok för lång leveranstid
Skickar fakturan på en vara som inte…
Skickar fakturan på en vara som inte finns på lager, hehe
Efter beställt bord så ville jag ha…
Efter beställt bord så ville jag ha kontakt för att kolla olika saker såsom
Lagerstatus frakt mm så provade ringa 4 dagar i rad utan svar samt skrivit mail där jag sa att jag vill avbryta ordern pga flera skäl utöver att jag inte fick kontakt med dom men fick ej svar då heller .
Så kontaktade Klarna som jag använde för betalning . Och sedan några dagar efter det kom paketet utan att jag fått nån notis om det och varorna var helt ok så beslöt att behålla dom men kundservice/kontakt är lika med noll så det är inte förtroendeingivande.
Fel mått
Måttet på varan jag beställde stämde inte. Där av dras omdömet ner! Men fått bra respons och ska få en ny utskickad!
Fick inte min vara
Svåra att få tag i men när jag fick det…
Svåra att få tag i men när jag fick det så skötte de ärendet alldeles utmärkt.
Går ej att returnera vara
Beställde ett väggur och då produkten inte motsvarade mina förväntningar så mejlade jag omedelbart Sveadesign.
Jag skrev att jag ville returnera vägguret och fick till svar att de omgående skulle skicka en retursedel. Nu har en och en halv månad gått utan att nån retursedel dykt upp. Jag har mejlat företaget tre gånger utan att få svar och det går heller inte att nå dom på telefon.
Vilket blufföretag! Köp inget därifrån!
Sveadesign
Beställde en examenspresent som aldrig kom. Efter oändliga mejl, får jag svar att varan ej hämtats ut av mig. Påtalar då att jag inte mottagit någon info att paket kan hämtas. Efter ytterligare oändliga mejl och orimligt lång svarstid, får jag svar att paketet gått i retur och att jag ska få mina pengar återbetalade. Nu snart 3 månader senare, har jag inte fått mina pengar återbetalda och företaget svara inte heller på mejl. Jag kommer aldrig beställa något från Sveadesign igen, företaget uppvisar värderingar och ett varumärke som lämnar mycket övrigt att önska. Jag har gjort en anmälan till ARN. Rekommenderar INGEN att handla där, det finns bättre alternativ som konsumenten kan lägga sina pengar på.
De makulerade min order när jag frågade…
De makulerade min order när jag frågade efter orderinformation då jag ej fått någon. De säger då att leveransföretaget ej kan utföra min order..
Varan jag beställde finns fortfarande i lager..
Har gjort en beställning men de hade…
Har gjort en beställning men de hade några svårigheter med leverans så man avbröt min beställning och återbetalade utan några krångligheter
Enligt hemsidan skall det finnas 12…
Enligt hemsidan skall det finnas 12 sängar i lager ändå finns inga... Man avbokar efter att jag efter 3 veckor undrar vad som hänt med min bokning och ber mig boka igen, och även då finns samma säng men den finns igentligen inte. Hur svårt kan det vara att ha koll på sitt saldo kopplat till sina produkters hemsida. Svårt o köpa nåt när inget stämmer. Så jag köpte på ett annat företag
Det var 7st i lager stod det.
Det var 7st i lager stod det.
Beställde en grill av dom.
Och fick en orderbekräftelse.
När det gått över en vecka och jag inte hört något mer från dom epostade jag dom. Jag provade 2ggr, inget svar. När jag ringde svarade dom. Och dom kollade upp min beställning. Finns ingen grill på lager fick jag då veta.
Inget jag kunde göra åt det.
Men när grillen dök upp i mitt flöde på telefonen nyss!
Och att det fortfarande står att det är 7st i lager av grillen jag beställde. VÄLDIGT dåligt att inte kunna rätta till antalet.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans. Bra kvalitet på varorna!!
Den bästa servicen någonsin
Den bästa servicen någonsin! Varorna var jätte bra och de kom i tid, kundservicen funkar bra. Om man vill nåt då är det sveadesign som gäller.
Allt va finnemaliskt
Tveksamt företag
Snabb leverans men produkten, en grill med "emaljerad" yta hade defekter i ytan bland annat vid fästen för vindskydd. Jag bedömer att den inte kommer att hålla för avsedd användning och önskar därför reklamera och returnera den.
Skickade in alla dokument som efterfrågas, händer inget förrän efter ytterligare någon dag då jag mailat igen.
Reklamation godkänd och retur fraktsedel skulle skickas om någon dag.
Nu har det gått en vecka utan att det kommit någon fraktsedel trots ytterligare påstötning via mail.
Klarna är kontaktade och har pausat betalning.
Bolaget verkar ha flera namn, redan där blev jag misstänksam men tyvärr var det just att det fanns klarna som betalsätt som gjorde att jag beställde.
Nu har ni chansen att rätta till det här ärendet som ett seriöst företag, gör om, gör rätt.
Ingen kontakt
Börja med att svara på kundens mejl. Förklara gärna varför ingen vara skickades och varför betalningen (via Klarna) hamnade hos "Zila.se". Acceptera era misstag och "svälg förtreten" med felaktig prissättning (?).
Snabb leverans. Har inte behövt ha med dem mycket att göra. Varorna jag beställt har varit bra, Beställde en matgrupp senast och är nöjd med den, dock kunde bordet vara av bättre kvalitet. Hade blommor stående på det vita bordet, blev lätt fläckar på bordet av dem. Fick dock bort fläckarna efter ett tag, har plastduk på bordet nu.
Det är lätt att köpa och leveransen…
Det är lätt att köpa och leveransen gick bra.
Däremot produkten jag köpte skulle jag inte rekommendera, köpte vindskydd 6 meter med höjd 120 cm. Hur den ser ut på bild och i verkligheten är två helt olika saker. Dessutom när man försöker spänna upp skyddet för att få den sak och snygg som på bilden. Då brast en av pinnarna.
Produktkvalitet är sällan hög
Mycket pengar men kass kvalitet för det mesta.