Svenskcbdolja Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Snabb leverans, men när jag fick paketet var det tomt. Någon personal i leverans kedjan hade öppnat och tagit innehållet. Kontaktade Svenskcbdolja och fick omgående svar som direkt skickade en ny var... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

58 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Snabb och säker leverans

Snabb och säker leverans. Använder både cbd olja för sömn som man sover som ett barn på riktigt rofylld sömn. Håller på att prova Lions Maine nu och hittills fungerar det mycket bra

8 septembre 2025

Kul att höra, Liselott! Tack

Toppenprodukter och superbra service!

Riktigt nöjd! Beställde på eftermiddagen och hade paketet i brevlådan redan efter en och en halv dag – snabbt och proffsigt. Bra förpackat, kundservice som svarade direkt och produkter av hög kvalitet. Jag kommer absolut fortsätta vara kund. Rekommenderas starkt!

27 août 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Kul att du är nöjd! Tack för de fina orden.

Jag har hittat lindring 😃…

Jag har Äntligen hittat något som lindrar min hjärndimma & lite av min värk. Varit multisjuk i så gott som hela mitt liv & när man då hittar något som hjälper lite, så är det otroligt värdefullt.

Var rädda om er allihop & se till att ni har det så bra ni kan! Kram!

26 août 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Vilken rolig läsning, Anna! Vi är glada att kunna hjälpa till. Kram på dig!

Effektivt

Effektivt, drygt, bra snabb service! På mig funkar det!

20 août 2025

Tack, Lennart!

Jag upplever en tystnad i nerverna

Jag upplever en tystnad i nerverna. Slipper tänka på rygg och knäont. Kan röra mig obehindrat och lättare på båten.
Somnar änteligen utan att behöva läsa mig trött. Mer fokusering.

4 août 2025

Kul att höra, Thomas!

Prima vara

Prima vara. Super service.

10 juillet 2025

Tack så mycket, Eva!

Verkar vara ett väldigt påtagligt…

Verkar vara ett väldigt påtagligt företag, enkelt att komma i kontakt med samt väldigt snabb och bra leverans. Produkten kom packat fint direkt i brevlådan efter nått dygn. Som sagt, leveransmässigt väldigt snabbt och smidigt. Vad gäller kvalité på produkten är det för tidigt för mig att säga då jag precis börjat med en droppe morgon & kväll och ska trappa upp successivt. Hade kanske önskat att man fick lite mer instruktioner tillsammans med cbd-oljan på hur man doserar och hur mycket man ska ta.

29 juillet 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Tack för förtroendet, Max!
Kontakta oss om du har några funderingar.

Dåligt med leverans skulle fått min…

Dåligt med leverans skulle fått min beställning mellan 2-4 dagar men det gick mer än 4 dagar men har inte fått det

18 juillet 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Hej! Vi gör vårat yttersta för att leverera så snabbt som möjligt till våra kunder och skickar paketen samma dag som beställning läggs. Tyvärr kan PostNord ha längre leveranser under semestertider.

Har 10 månader efter…

Har 10 månader efter muskelkramper och operation av spinal stenos för 1,5 år sedan fortfarande stora problem med muskelvärk. Har provat allt från Alvedon till morfin. Efter att jag provat CBD oljan 10 % tar jag inga mer tabletter. 90% av smärtan borta ganska omgående, sover lugnare och känner mig mer närvarande. 10 droppar/2gg/dag. Lycklig att jag tillhör gruppen 8 av 10 som det fungerar så bra på 😁.
Enda kritiken är emot en onödigt lyxig förpackning.

14 juillet 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Tack för att du delar med dig Peter! Fantastiskt att höra att CBD-oljan har hjälpt dig så mycket med både smärta och sömn. Önskar dig fortsatt bättre hälsa och välmående!

Carmagnola 14%

Provade Carmagnola 14% första gången 2024 och blev glatt överaskad då den hjälpte med värken i min kropp. Märkte detta speciellt när första burken var slut och jag gick utan innan jag beställde en ny. Jag kan starkt rekommendera Carmagnola tabletterna.

1 février 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Vi är glada att det hjälper dig Tomas, tack för din feedback!

var lite skeptisk till en början blev…

var lite skeptisk till en början blev 3% för att sedan kunna öka gradvis dvs fler droppar, har problem med sömnen har ännu inte hittat rätt dosering men det fungerar .Har blivit fler sammanhängande sömntimmar
mindre oro o ångest får ge det lite tid

2 juin 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Tack för att du delar med dig Gert!

Toppen produkter och bemötande

Jag tycker att det har varit ett utmärkt bemötande man fått när man kontaktat dem när något blivit fel. Dem har även väldigt bra produkter som hjälper mig i vardagen och jag kan äntligen sova. Snabb leverans och väldigt bra priser

28 mai 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Tack för din feedback Nicholas!

Bra grejjer!

Hej, jag är en man över 30 år och tränat hela livet. Men motivation och ork har avtagit. Tongkat ali extract här ifrån, ger mig lättare motivation att träna. Käkat i tongkat ali i två veckor nu. Upplever att det är lättare att bygga volym med hjälp av detta extract. En polare säger likadant samt att det ökat sexlust för honom. Tack Svenskcbdolja för bra lätt åtkomliga produkter samt leverans.

24 mars 2025

Tack Kenneth!

Mystisk!

Upplevelse?
Av vad då?
Cbdolja är lite mystisk.
Den öppnar upp något som jag inte kan sätta fingret på.
Efter en månad så är känslan att fortsätta.
Kanske öka dosen sju droppar något.

8 avril 2025

Réponse de Svenskcbdolja

Tack Göran. Hör gärna av dig om du har några funderingar