Vrlo sam zadovoljan kupnjom na Svjetiljkaisvjetlo.hr. Dostava je bila brza i uredna, a proizvodi su stigli savršeno zapakirani. Kvaliteta rasvjete je izvrsna – proizvodi izgledaju odlično i u potpunos... Voir plus
L'entreprise a répondu
Beautiful products, great delivery time. Customer service excellent! I had a problem with delivery that i didnt realize until few weeks later, they send another lamp right away without questions aske... Voir plus
L'entreprise a répondu
Iako se lampa lijepo uklopila u prostor ima nekoliko stvari koje mi se ne sviđaju: - drvo konstrukcije na nekoliko mjesta ima neke čudne nepravilnosti, ne smije se previše dirati jer ostaju otisci svu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brza dostava sve savršeno funkcionira kako je izgledalo na slici i opis proizvo sve je sto posto točno,već sam svim svojima preporučila ovu stranicu znači od narudžbe do naplate i dostave sve vrhunsko... Voir plus
L'entreprise a répondu
Svjetiljkaisvjetlo.hr je mjesto stvoreno za kvalitetnu i pristupačnu rasvjetu koje savršeno odgovara Vašim potrebama i ukusu. Od našeg početka 2007. godine, postali smo lideri nizozemskog i belgijskog tržišta, danas smo prisutni u 29 zemalja širom Europe. Naša bogata ponuda obuhvaća više od 6000 proizvoda, zahvaljujući čemu možete kod nas pronaći savršeno rješenje za svaki prostor. U Svjetiljkaisvjetlo.hr zadovoljstvo kupaca je naš glavni cilj. Naša korisnička podrška Vam stoji na raspolaganju pružajući neophodnu pomoć u svakoj situaciji kao i profesionalne savjete. Razumijemo koliko je važna udobna i bezopasna kupnja, stoga nudimo različite fleksibilne načine plaćanja. Bilo da tražite nježnu ambientalnu rasvjetu za kuću ili funkcionalnu rasvjetu za ofis, na Svjetiljkaisvjetlo.hr smo spremni ispuniti sve Vaše želje. Otkrijte naš asortiman već danas i dopustite nam da Vam pomognemo stvoriti savršenu atmosferu.
Écrit par l'entreprise
Svaki naš proizvod ima 2 godine garancije. Ako lampa prestane raditi, žarulja pregori ili ventilator se ne vrti, samo nas kontaktirajte da Vam pošaljemo zamjenski proizvod ili vratimo novac.
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Webshop super izgleda, pregledan je i lagan za naručivanje.
Lampe su došle vrlo brzo, iznimno dobro zapakirane, bez oštećenja.

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
So far, I'm happy with the product itself. However, I bought this fan when it was advertised at €135 with a message saying the price would only be valid for another 4 days. Shortly after my purchase, the same product was listed for €119, again with a countdown saying the offer was only valid for another 5 days. This makes the "limited-time" promotion feel misleading and creates unnecessary pressure to buy. I would much prefer transparent pricing instead of repeated countdown offers.

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
Slika proizvoda i opis ne odgovaraju proizvodu. Kupila sam od vas Stropnu svjetiljku zelenu, 30 cm, LED Drum, uključujući LED. U opisu proizvoda piše da ima blender, odnosno donji poklopac koji daje ugodno svjetlo i da se ne vide armature. To nije točno. Toga nema.

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
Kupila sam skoro sve lampe u svjetlo i svjetiljka kad sam uređivala kuću za odmor. Sve mi je stiglo jako lijepo zapakirano, proizvodi kvalitetni i ispravni.Jako su profesionalni, brzi u dostavi i proizvodi su vrhunske kvalitete.

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
Trash half of the light doesnt work and fan is working from time to time

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
Najbolji je dio brza pomoć kod reklamacija i povrata robe, stvarno su uslužni i ažurni.

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
Iako je bilo problema sa lošim pakovanjem poručenih proizvoda sve je na kraju dobro stiglo. Produkti su kvalitetni. Korespondencija sa Svjetiljkasvjetlo je odlično funkcionisala.

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
I had an issue with a product I ordered and decided to submit a complaint. The team at svjetiljkaisvjetlo responded immediately and sent me a replacement item without any hassle. Truly impressive customer service — professional, fast, and reliable. Highly recommended!

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
All great, very fast delivery, everything carefully packed

Réponse de Svjetiljkaisvjetlo.hr
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.