Hej, Köpte arbetsskor som sulan lossnade efter ett halvår. Gick tillbaka och påpekade detta. Jag fick till svar om jag gått i gräs med dom så gäller inte garantin ,Herregud …. Klart jag går... Voir plus

Riktigt obehaglig upplevelse då jag beställde online och valde uthämtning i en lokal butik. Pengarna drogs från kontot och support påstår att ordern inte existerar. Hoppas de löser det annars är... Voir plus

Efter mailkontakt om en retur som jag önskade göra så mailar kundtjänst en retursedel, upptäcker som tur är att den inte var utställd från mig utan från en annan kund. Ringer kundtjänst och får ett vä... Voir plus

Värdelös hantering. Skickat ut varor via Postnord där varken Postnord eller Swedol informerar om leverans via mail eller sms. När detta uppdagas, förväntas jag som kund betala returfrakt och... Voir plus

1. Matériel et équipement d'hôpital
  2. Fournisseur d'équpement médical

Informations provenant de diverses sources externes

Swedol AB (publ) is a Sweden-based company that operates a do-it-yourself (DIY) retail chain. The Company provides products to the professional market through its branch stores and an online shopping facility, as well as by mail order. The Company oper...

• Vindkraftsvägen 2, 135 70, Stockholm, Suède

• swedol.se

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

29 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,0

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Köp online och i Tyresö butik

Köpte en vara som var nedsänkt online pga utgått ur sortimentet. Det var många som gjorde samma och varan fanns inte längre att få tag på hos leverantören. Fick jättebra hjälp av supporten, och hittade en motsvarande vara som till och med passade mig bättre. Samma vecka var jag inne i butiken i Tyresö och fick kanonbra hjälp av trevlig personal.

Känslan är lite att man får vad man betalar för.

22 octobre 2022
Avis spontané

Trevlig och bra personal.

Trevlig och bra personal.
Tyvärr har dom blivit alldeles för dyra.
Har verkligen gått utför sedan sammanslagningen med tools.
Handlade ofta på swedol till företaget tidigare men har i princip slutat med det, trots att jag har viss rabatt.
Är priset rätt från början behöver jag ingen rabatt och det passar mig bättre.

25 octobre 2022
Avis spontané

Behandlar LRF medlemmar som andra…

Behandlar LRF medlemmar som andra klassens kunder, pratar med varandra istället för att hjälpa kunder. Dyrt, över 50 procent dyrare än nätet flera produkter. Ingen butik att rekommendera tyvärr!

13 avril 2022
Avis spontané

Anställd i butiken trakasserar kund

En av de anställda följer efter mig och kommenterar mina val av köp. Tröttnar till slut och går till butiksansvarig och påtalar mitt missnöje. Får ingen större respons ifrån den så jag lämnar kundvagnen med varor och går ut ur butiken. Sätter aldrig mer min fot i den affären.
Skriver detta då jag ser att fler haft samma bekymmer i Västeråsbutiken.

21 octobre 2021

Extremt onöjd

Extremt dålig leverans tid väntade 6 månader på några vanliga t-shirts och beställt nu igen för 2 veckor sen och har inte fått något paket och vet inte heller när de ska komma och alla på firman har samma problem men på eran sida står de 2-3 dagars leveranstid

14 septembre 2021
Avis spontané

betyget gäller Västeråsbutiken som har…

betyget gäller Västeråsbutiken som har en stf som är allt annat än ödmjuk och trevlig.
Hade beställt varor som skulle lastas direkt från godsmottagningen. stor order.
så jag parkerade vid godsmottagningen och gick till kassan där x stog, han var direkt otrevlig när jag sa att jag stog vid godsmottagningen och utövade översittar attityd.

Kommer hålla mitt handlande till ett minimum tills personen är borta från Swedolbutiken i västerås.
Har även informerat alla mina kollegor om det inträffade.

Skärpning Swedol, som annars har ett bra sortiment och hyfsade priser.

2 mai 2020
Avis spontané

En fantastisk kundservice som hjälper…

En fantastisk kundservice som hjälper till när man har frågor, otroligt snabb och enkel leverans av varor. I mitt fall skickades produkterna bara några timmar efter genomförd beställning. Rekommenderas verkligen att beställa från Swedol du kommer inte bli missnöjd! Finns bara positivt att säga.

24 avril 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit