SweTrack Electronics AB Avis 5

2,6

2,6

Bas

Inte nöjd med Maxi+ tracker

Jag hade Maxi tracker i flera år som fungerade hyfsat. Tappade dock kontakten ibland. Behövde nu byta till ny enhet eftersom den inte stödjer 4G/5G. Fick den nya Maxi+ trackern och den beter sig konstigt. Ibland visar den korrekt ibland visar den att den är flera kilometer bort vilket kan bero på att det var sista positionen som den uppdaterade på. Problemet är att den uppdaterar positionen alldeles för långsamt. Kan stå såhär i flera dagar. Ringde tills slut supporten och de felsöker och väcker den till liv. Det hjälpte inte först men efter någon dag så uppdaterades positionen.
Hur som helst så har detta hänt ett par gånger nu på kort tid.
Vidare upplever jag också att tillhörande app inte alltid kan hämta information om min enhet. Den står helt enkelt och laddar i all oändlighet. Supporten säger att de kollar med utvecklarna...

Svårt att lita på denna tracker för att vara helt ärlig. 999 spänn i sjön känns det just nu som. Blir det inte bättre så får jag bita i det sura äpplet och hitta en annan leverantör och då lär jag aldrig komma tillbaka till detta företag.

1 janvier 2026

Fake företag

Fake företag! Jag köpte en ny Maxi enhet och den tappar batteri efter några dagar. När jag kontaktade supporten slutade dem att svara och efter några dagar tog dem bort mitt konto och allting. Nu sitter jag med en ny enhet som kostade 900kr utan att fungera. Den ska jag kasta ut.

22 décembre 2025

I have many of their trackers some…

I have many of their trackers some bought just a month ago. Now Swetrack sent me an e-mail saying I have to replace them ALL because they only oprate on 2G. Will cost me over $700 if I accept their ”special offer” for this! Do not buy their products! Björn, Sweden

26 septembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit