Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Perlepool og Spa i går, som jeg gerne vil dele. Jeg kom ind med min Blue Connect, som ikke fungerede helt som den skulle. Medarbejderen tog sig god tid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min anbefaling herfra. Købte pool med udstyr fra berle. Alle aftaler overholdt. Små ting der kiksede blev straks rettet. Fik super service først fra jeanette som vejlede os og viste os an... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

bestilte en pakke med 3 x 3l flock-middel. bestilte med hjemmelevering, 10 dage efter bestilling får jeg besked om at jeg kan hente pakken på posthuset. 1. forsendelse røg retur inden den nåede fre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Berle Pool stod får åbningen af min pool igen i sæson 2025. Det var heldig for mig, at de havde andre kunder i mit område, så der var hurtig udrykningstid 😀. De kom præcis til aftalt tid, hav... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Spa
  5. Piscine
  6. Service de réparation de piscines

Écrit par l'entreprise

Med over 55 år i branchen er vi landets største og ældste firma inden for swimmingpools og spa. Vi knokler for vores over 25.000 kunder, og er stolte af at have Nordeuropas største showroom på 2.000 m2. Har du spørgsmål om en webordre, kan du ringe direkte på telefon 60982942.

Coordonnées de contact

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

27 mars 2024

Hej Ruben,

Vi er så glade for, at du havde en god oplevelse. Tak for at dele det!

Mvh Laura S.

Kære Jack,

Tak for din feedback. Vi beklager de udfordringer, du oplevede med leveringstiden. Vi har taget dine kommentarer til efterretning og arbejder hårdt på at forbedre vores service for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Med venlig hilsen,
Laura S.

Réponse de Berle Pool + Spa

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og leveringstid. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats værdsættes.

Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere en top professionel service og sikre hurtig levering til vores kunder som dig.

Endnu en gang tak for din støtte og positive tilbagemelding!

Laura S.

Hurtig

Hurtig, nem bestilling og levering.

20 février 2024

Tak Trine!

Det glæder os at høre, tak for de flotte stjerner :)

Leveret til tiden

Leveret til tiden, og pænt arbejde

19 février 2024

Tak Bente :)

Hej Charlotte.

Tak for de fine 5 stjerner.
Jeg håber du får en fantastisk start på ugen.

12 février 2024

Hej Marianne.

Tak for de flotte 5 stjerner.
Vi værdsætter at du handler hos os!

Jeg håber du får en skøn start på ugen.

God hjemmeside

God hjemmeside og hurtig levering af varerne

30 janvier 2024

Hej Lone.

Tak for de flotte 5 stjerner, det glæder os meget at du er tilfreds med din handel hos os.

Jeg håber du får en skøn start på ugen.

Skandaløst ringe

Jeg købte en bundprop på Berle Pool + Spa's webshop i starten af december 2023. Efterfølgende modtog jeg ikke nogen bekræftelse på købet.

Den 6. december blev beløbet på 139 kr. trukket fra min konto, og jeg modtog en faktura. Til min overraskelse modtog jeg dog ikke hverken information om transport eller selve produktet.

Så den 11. december skrev jeg til til firmaet om en status og fik svar, at bundproppen var i restordre og først ville komme hjem den 10. januar 2024.

Den 22. januar havde jeg fortsat intet hørt eller modtaget, så jeg skrev tilbage til Berle om en status. Jeg fik intet svar. Den 24. skrev jeg igen og bad om svar på, om der stadig var chance for at modtage produktet. Alternativt ville jeg bede om at annullere ordren og modtage pengene retur. I dag er det den 26. januar, og jeg har fortsat ikke modtaget noget svar eller produktet.

Som jeg ser det, er jeg blevet snydt for 139 kr. Det er heldigvis et lille beløb, men jeg må sige, at jeg ikke kan huske at have oplevet noget lignende fra et dansk firma, og ret konsekvent i gentagende tilfælde oven i købet. Baseret på det, jeg har oplevet indtil videre, vil jeg anbefale alle at holde sig langt væk fra Berle Pool + Spa.

Resumeret:

- Jeg modtog ingen ordrebekræftelse
- Pengene blev trukket fra min konto uden, at produktet blev sendt
- Over halvanden måned senere har jeg fortsat ikke modtaget produktet
- Pengene er ikke blevet returneret
- Jeg har ikke modtaget svar på mine henvendelser efter den indledende status start december

Jeg håber, at denne artikel kan råbe firmaet op. Alternativt må den tjene som advarsel til alle, der på nogen måde overvejer at købe noget fra Berle Pool + Spa.

26 janvier 2024

Kære Anders,

Vi værdsætter din åbenhed og den dialog, som vi har haft med dig angående din seneste bestilling hos Berle Pool & Spa.

Vi vil gerne dele, at vi har haft en konstruktiv kommunikation med dig bagom denne anmeldelse, hvor du har givet udtryk for din positivitet over den forbedrede oplevelse, og vi sætter stor pris på din forståelse og tålmodighed.

Vi erkender, at der opstod udfordringer med ordrebekræftelse og statusopdateringer, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores sædvanlige standarder. Vi ønsker at understrege, at dette ikke er typisk for os.

Vi har taget dine kommentarer til os og har allerede implementeret ændringerne for yderligere at forbedre vores kommunikation og service, da dette er en sjældenhed. Det glæder os, at du har modtaget varen. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, så vi kan give dig den positive oplevelse, vi stræber efter at levere.

Med venlig hilsen,
Laura Berle Pool & Spa

Noté 1 sur 5 étoiles

Stativ til varmepumpen meget dårligt…

Stativ til varmepumpen meget dårligt galvaniseret 3 steder samt passede ikke til den varmepumpe som det ekstra var bestilt til.

12 décembre 2023

Hej Mogens,

Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med varmepumpe stativet. For at løse problemet beder vi dig venligst om at kontakte os på webshop@berlepool.dk.

Venlig hilsen,

Super betjening!

Stort udvalg, flot fysisk butik og meget sød betjening. Vil til en hver tid bruge Berle - pool + spa igen!!

Réponse de Berle Pool + Spa

Hej Line, tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og god service. Vi sætter pris på din støtte!

Riviera Maison produkter

Riviera Maisons produkter er generelt 25 % dyrere hos jer i butikken og online end de er, hvis man køber dem online på Riveira Maisons egen hjemmeside, hvor man ovenikøbet får produkterne leveret til døren

Kære Charlotte,

Tak for din feedback, og jeg beklager enhver forvirring. Vi sætter pris på din interesse i vores produkter.

Jeg vil gerne dele, at vores priser er i overensstemmelse med Rivièra Maisons retningslinjer. Vores kontaktperson hos Rivièra Maison, Birgit, har forklaret, at prisdifferensen skyldes eksportomkostninger og moms, hvilket gør vores udsalgspriser procentvis højere end de hollandske priser.

Selv ved bestilling direkte fra Rivièra Maisons hjemmeside og levering til Danmark vil prisen forblive den samme som vores oplyste pris på vores hjemmeside.

Vi sætter pris på din forståelse og håber stadig at have fornøjelsen af at betjene dig.

Venlig hilsen,

Noté 4 sur 5 étoiles

hurtig levering

Réponse de Berle Pool + Spa

Tak Leif! Vi gør vores bedste for at levere hurtigt og yde en god service. Det glæder os at høre, at det er blevet bemærket!

Super godt og effektivt

29 novembre 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Tak for din venlige anmeldelse, Julie! Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og virkelig gode…

Fremragende service og virkelig gode produkter. Kan klart anbefale dem.

13 novembre 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Mange tak, Jackie! Vi er glade for at du deler dine positive oplevelser. Din støtte betyder meget for os! Tak! :)

Nemt og hurtig

Det var nemt og hurtig at handel her

30 octobre 2023

Réponse de Berle Pool + Spa

Hej Henrik, tusind tak for dine venlige ord! Vi er glade for, at vi kunne skabe en positiv oplevelse for dig. Vi ser frem til at betjene dig igen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus