Tagrendegruppen ApS Avis 56

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Tagrendegruppen APS står for det vi alle gerne vil have solidt og gedigent håndværk af højeste kvalitet. Lars er en troværdig og behagelig mand , der overholder sine aftaler, udfører sit arbejde... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Ferblantier

Écrit par l'entreprise

Tagrender i højeste kvalitet leveres. Tagrende gruppen udskifter og monterer alle typer af tagrender altid med kvalitet samt service i højsædet. Vi tilbyder også rensning af tagrender med støvsuger.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold da op de kan deres kram de her folk…

Hold da op de kan deres kram de her folk. Hurtig, venlig og ordentlig kommunikation. En skarp pris, alt klaret på 2 dage, og med et enormt smukt resultat. Vi fik beklædt vores muremestervilla fra 40'erne med zinc tagrender. Simpelthen fantastisk og opleve fagfolk på den her måde. Tak!

3 mars 2026

Flot og hurtigt arbejde!

Flot og hurtigt arbejde!

Jeg valgte Tagrendegruppen ud fra deres anmeldelser på Trustpilot. Det fortryder jeg ikke ét sekund.

Min oplevelse med Tagrendegruppen, er at de er et firma med mange opgaver og de skal have tingene til at hænge sammen, både med ferie uforudsete komplikationer på andre opgaver osv.

Men når man først har en klar aftale og opgaven er blevet planlagt, så er der ikke en finger at sætte på noget som helst.
- Kommunikationen omkring arbejdet, såvel inden, som under, er lige som den skal være.
- Selve arbejdet, 100% i orden.
- Afslutningen af opgaven, oprydning osv, 100% i orden.
- Småting undervejs, bliver klaret med et smil på læben.
- Aftalt pris på forhånd, passede også i sidste ende.

Jeg vil til enhver tid anbefale og anvende Tagrendegruppen.

Dygtigt håndværk og yderst behageligt!

20 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Flot arbejde, god pris og særdeles god service.

Flot arbejde, god pris og særdeles god service. Færdigmonterede regnvandstønde ud over det aftalte uden beregning.

19 avril 2024

Kære Mikael

Og få sådan en anmeldelse er lige præcis hvad der driver os. Så mange tusind tak for de pæne ord.

Super tagrendeinstallatør

Vi har fået udskiftet tagrender på et ældre hus af Tagrendegruppen.
Arbejdet blev udført professionelt og omhyggeligt, og der var en god dialog og rådgivning undervejs ved opståede småproblemer.
Alle tider og aftaler blev overholdt og der herskede en meget hjælpsom og positiv tone.
Det var en fornøjelse at have en så vidende og høflig håndværker, og vi vil til enhver tid anbefale Tagrendegruppen.
Ole Blou

18 avril 2024

Kære Ole

Det glæder os, at det bliver værdsat når tid og aftaler overholdes.
Altid dejligt at det bliver taget godt imod, når man gør sig umage.
Tak for den meget venlige behandling undervejs.

Vi kan kun anbefale Tagrendegruppen

Vi kan kun anbefale Tagrendegruppen. Tilbuddet på udskiftning af tagrender kom lynhurtigt, og prisen var fornuftig. Vi skulle have nye tagrender, fordi vi blev snydt af en lokal håndværker, da han satte de gamle op - vi fik stål i stedet for zink, som vi havde bestilt, og som vi også betalte for. Nu - en uge efter vi fik tilbuddet - har Lars monteret de flotteste zinktagrender fra Plastmo. Håber de holder i mange år. Tak for indsatsen, Lars.

9 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt med et kontrol tilbud

Efter at have fået et tilbud på udskiftning af tagrender valgte jeg lige at få et ekstra kontrol tilbud fra TagrendeGruppen ApS. Lars kom ud og afgav et tilbud efter en besigtigelse af opgaven. Tilbuddet var klart det billigste og blev med det samme accepteret. Da der på en anden opgave manglende en lift, blev arbejdet udført allerede næste dag til vores fulde tilfredshed. Kan varmt anbefale TagrendeGruppen ApS.

25 octobre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Godt samarbejde med Lars og godt…

Godt samarbejde med Lars og godt resultat.
Jeg er meget tilfreds.

11 avril 2022

Hej Lars

Mange tak for de rosende ord og skønt at du er tilfreds med resultatet.

Mvh. Tagrendegruppen ApS

Noté 5 sur 5 étoiles

Så kom der også tagrender på carporten

Endnu engang har Lars lavet et fantastisk stykke arbejde, denne gang på carporten.
Jeg er imponeret over hvordan arbejdet gribes an og den professionalisme Lars ligger for dagen.
Mine varmeste anbefalinger.

20 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Flot og professionelt arbejde - en god oplevelse

Så fik vi nye zinktagrender på huset. Meget flot og professionelt arbejde. Lars er en behagelig person, at have "rendende" rundt om vores hus. Jeg kan virkelig anbefale TagrendeGruppen.
Prisen, ja den kan man ikke diskuterer, den ligger i den billige ende.

5 mars 2021

Hej Flemming

Din anmeldelse er så fed, fordi det er lige præcis den oplevelse, vi forsøger at give til vores kunder.
Mange tak for din flotte anbefaling.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Meget professionelt og flot arbejde med opsæt af vores nye zinktagrender. Lars er meget informativ og ærlig, hvilket vi har sat stor pris på.

12 février 2021

Hej Martin

Tak for din respons.
Det glæder os at du havde en god oplevelse samt at du er tilfreds med resultatet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tagrendegruppen APS står for det vi…

Lars er en troværdig og behagelig mand , der overholder sine aftaler, udfører sit arbejde og så endda til en pris som er meget yderst fornuftig.
Lars formåede at få mit lidt forkølede gamle hus( tagrender hang noget i det)til at at se helt fantastisk ud , så tak for det Lars.
Kan give Tagrendegruppen min bedste anbefaling.
Lone Willesen

19 décembre 2020

Kære Lone

Og få sådan en anmeldelse, få en god behandling samt ros i den grad, er lige præcis hvad der driver os.
Så mange tusind tak for de ekstremt pæne ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik nye tagrener i sink på hele…

Vi fik nye tagrener i sink på hele huset, det er efter min bedømmelse udført til UG plus + og slange :-) Og prisen var også i orden. (jeg havde taget som man må 3 tilbud) at så dem der udførte arbejdet også var behagelige og oplyste os med gode råd gjorde jo heller ikke noget :-) Kan Varmt anbefale Tagrende gruppen til andre der skal have nye tagrender.

1 décembre 2020

Kære Birger

Vi takker mange gange for de meget flotte ord, det varmer i denne kolde tid :-)
Anbefalinger er jo det vi lever af så det kan ikke være meget bedre.

Tagrendegruppen kan varmt anbefales

Godt professionelt arbejde. God service. Venlig og behagelig omgangstone. .

17 novembre 2020

Kære A/B Otium

Det var rigtig behageligt og arbejde oppe ved Jer og vi takker for den gode behandling.
Det var en større opgave med 9 huse og knap 360 m. zink tagrende så vi er meget taknemmelige for Jeres flotte anmeldelse samt at i følte at i fik en god service.

Alt var bare i orden

Alt var bare i orden.

Lars kom til tilbudsgivning som aftalt. Leverede tilbud 2-3 dage senere og havde gjort opmærksom på, at der ville gå 5-6 uger før arbejdet kunne gå igang. Efter lige netop den tid ringede Lars og sagde, at nu ville de gå igang.

Selve arbejdet er fint udført. På et gammelt hus kommer der altid en overraskelse eller to, men også dét blev håndteret fint.

15 novembre 2020

Kære Lars

Det er en sand fornøjelse og få så flotte ord med på vejen og mange tak for det.
Det forløb du har oplevet, er det vi bestræber os på at give til alle vore kunder.
Skønt og høre at du tilfreds med resultatet samt håndteringen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget tilfreds

Meget tilfreds, flot arbejde

4 novembre 2020

Kære Birgitte

Dejligt at du er tilfreds.

Noté 1 sur 5 étoiles

Opgaven aldrig udført

Vi accepterede et tilbud fra taggrendegruppen tilbage i juni måned, med aftale om at påbegynde en opgave uge 26. Denne aftale blev desværre ikke noteret i deres sytem, hvilket jo kan ske. Vi aftalte derfor st opgaven i stedet skulle udføres i uge 35.
Da vi når dertil kan jeg ikke længere få kontakt til firmaet via mail, Og de lover en enkelt gang lige at vende tilbage med eksakt dato, da vi ringer, men efterfølgende tager ikke telefonen når vi ringer.
Opgaven er derfor aldrig blevet udført.
Det er rigtig ærgerligt, især fordi st finde håndværkere i dette efterår stort set er umuligt. Så vi ville gerne have haft noget ærlighed, hvis der var for mange opgaver, så vi kunne have reageret noget før.

9 octobre 2020

Kære Ann

Vi er naturligvis glade for at du valgte os til at udføre opgaven, hvilket jo må betyde at du var tilfreds med dialogen samt tilbuddet.
Vi er meget ærgerlige over at du har skullet opleve dette.
Det er på ingen måde firmaets normale facon at håndtere kunder på.
Vi har af positive årsager været lagt ned af opgaver heri sensommeren, som desværre har gjort at det ikke er lykkedes ude ved dig.
Til slut vil vi undskylde forløbet og selvfølgelig tage ved lære, så lignende ikke kommer til at ske fremover.
Vi håber at du finder en løsning så snart det er muligt, men skulle vi på nogen måde kunne være til tjeneste så står vi til rådighed.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus