Tagrendemanden Avis 88

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle have skiftet til zinktagrende på en del af huset samt et cykelskur. Jan svarede på min henvendelse, jeg fik pris som ønsket. Han kom den aftalte dag, lavede et virkelig flot stykke arbej... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg efterspurgte tilbud hos flere forskellige firmaer, da jeg skulle have skiftet mine tagrender bl.a. JC Tagservice. Jeg modtog lynhurtigt et godt tilbud. Her halvanden uge efter, er mine nye tagre... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen så god en oplevelse

Simpelthen så god en oplevelse! Flot håndværk, kom som aftalt og vi har nu de flotteste tagrender. Vil uden tøven anbefale Jan til dem, der skal have nye tagrender og som vil have en dygtig og helt igennem reel håndværker.

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt med en fagmand der ved alt om…

Dejligt med en fagmand der ved alt om at lave nye tagrender, også på et ældre hus. Pænt arbejde ,kom til aftalt tid, prisen stemte overens med tilbuddet. Jan er rar og venlig overfor os som kunder (ingen spørgsmål er dumme) hvilket bare er dejligt. Det er ihvertifald ikke sidste gang jeg tør bestille en håndværker fra en google søgning.

3 mars 2026

Skift til zinktagrender

Jeg skulle have skiftet til zinktagrende på en del af huset samt et cykelskur.
Jan svarede på min henvendelse, jeg fik pris som ønsket. Han kom den aftalte dag, lavede et virkelig flot stykke arbejde og fakturerede præcis som aftalt.
Kan varmt anbefales.

9 mars 2026

Nye zinktagrender.

Tilbudsgivning og besigtigelse af opgaven fandt sted umiddelbart efter forespørgsel med efterfølgende meget konkurrencedygtigt tilbud.
Montering af tagrenderne forløb hurtigt og professionelt, med et meget flot resultat til følge.
Stor anbefaling herfra til tagrendemanden.

22 décembre 2025

Nye tagrender i Allerød

Tagrendemanden kom hurtigt forbi og sendte efterfølgende et godt tilbud, som vi accepterede. Kort tid efter stod huset med flotte nye tagrender. Hurtig, venlig og professionel service.

18 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtigt fint håndværk og gode priser

Fik skiftet mine gamle udtjente og grimme tagrender til flotte koksgrå tagrender. Arbejdet var meget fint udført og er 100% tilfreds. Jan er yderst pålidelig, svarer hurtigt og har meget rimelige priser. Kan kun anbefale tagrendemanden.dk hvis man skal have skiftet tagrender.

3 novembre 2025

6 stjerner hvis jeg kunne

Skulle have skiftet tagrender på mit hus.
Jan svarer hurtigt og sender et meget fornuftigt tilbud.
Han er færdig som aftalt og det ser fantastisk ud.
Venlig, dygtig og hurtig, hvad mere kunne man ønske sig?
Jeg vil uden tvivl eller tøven anbefale tagrendemanden.dk til alle som vil have den bedste oplevelse med deres tagrende-løsninger.
Ville give 6 stjerner hvis det var muligt!

11 août 2025

Anbefaler Tagrendemanden 👍

Meget behagelig mand og det er godt nok blivet flot med de nye render.
Prisen på det hele var meget fair.
Hvis der er nogen der vil have nye flotte tagrender så ring til tagrendemanden.

30 mai 2025

Tagrendemanden - super god oplevelse

Kontaktede Tagrendemanden for et tilbud. Opgaven blev besigtiget dagen efter, hvor vi ligeledes modtog et tilbud. To dage efter vi accepterede tilbuddet blev den nye tagrende monteret.
Super service og pris- tusinde tak Tagrendemanden 😊

9 avril 2025

Hurtig, dygtig og venlig

Vi skrev en fredag og bad om et tilbud. Jan kom forbi om søndagen og sendte et meget rimeligt tilbud samme aften.

Vi accepterede tilbuddet og lavede en aftale om, hvornår arbejdet skulle udføres. Jan fik tilsendt materialer dagen før, hvorefter han kom forbi og lavede arbejdet på den aftalte dag.

Vi er fuldt tilfredse med kvaliteten af arbejdet, og den meget seriøse - og hurtige - tilgang, Jan udviste. At han så ovenikøbet er en yderst venlig og behagelig person, gør jo bare det hele til en endnu bedre oplevelser.

Fem meget store stjerner herfra.

12 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt arbejde af Tagrendemanden!

Havde besøg af Jan Christiansen alias Tagrende-manden i går. Fik skiftet 7m+2m tagrende fra plastic til zink. Desuden 3 nedløbsrør og nyt aftapningssted til regnvand. De 7m krævede en større dimension pga. skybrud, så her skulle rendejernene skiftes. Stykket på 2m var vanskeligt tilgængeligt, her blev Jans opfindelse "rendejernskapsler" monteret. Jeg havde regnet med, at det ville tage en hel dag. Jan var færdig efter 3,5 time - med et fantastisk flot resultat. Alt er monteret perfekt og snorlige. Har aldrig set et håndværk så professionelt og perfekt udført! Desuden er Jan hurtig til at give tilbud, hurtig til at komme og desuden meget behagelig som person. Kan varmt anbefale Tagrendemanden!

13 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har et hus med forskudt plan

Vi har et hus med forskudt plan. Tagrender er fra 1966, efter flere lapperier kontaktede jeg TC Tagservise. Jan kontaktede mig hurtigt, med en pris som lød fornuftig.
43 m tagrende blev opsat i løbet af et par dage, med tilslutning af nedløbsrør. Huset har skjulte tagrender. Vi fik løst et problem der har været i mange år, med nedløbsrør fra forskudt plan. Jeg har oplevet meget i mit liv med håndværkere. Men den måde som Jan arbejder med sin trappestige på, langs bygningen og hans faglige dygtighed er helt fantastisk, så de bedste anbefalinger herfra.
Flemming Olsen
Kongebrovej
Sorø

13 mars 2025

Udskiftning af tagrender

Jan var hurtig til at svare, komme med tilbud og en uge senere var arbejdet udført.

Jeg kan give min klare anbefaling af Jan/Tagrendemanden.
Så helt igennem en god oplevelse.
mvh
Jose/Heidi

7 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig, dygtig og fornuftig pris

Vi havde snakket om, at det lige skulle være lidt varmere, så vi forventede en måneds ventetid eller mere, men få dage efter var varerne bestilt og leveret og 3 dage senere kom han og udførte arbejdet.

Han er dygtig og hurtig og vi er fuldt ud tilfredse med arbejdet. Samtidig var prisen på det udførte arbejde rigtig fornuftigt, sammenlignet med andre tilbud vi fik.
Han ringede endda og kom med forslag til, hvordan vi kunne spare penge ift. materialer og levering, hvor andre tager overpris for selv at levere materialer.

Så helt igennem en god oplevelse og vil klart anbefale Jan/Tagrendemanden, hvis man skal have skiftet tagrender.

21 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis der fandtes 10 stjerner så…

Hvis der fandtes 10 stjerner så fortjener han dem alle 🤩
Jan er dygtig og imødekommende. Man kan mærke han har lyst til at hjælpe og vejlede hvilket gør en tryg.
Man kan altid ringe og han er hurtig på pletten når man finder lækken🤪

9 janvier 2025

Særdeles veludført arbejde

Et meget kompetent og behageligt menneske. Hurtigt arbejde med høj kvalitet. Alt var præcis som det skulle være og til en absolut rimelig pris. Tak.

10 décembre 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus