Kæmpe anbefaling herfra. Anders Grønbech er yderst imødekommende og venlig - man glemmer helt ubehaget ved at være ved tandlæge. Han giver sig god tid til at sætte sig ind i patientens problematik o... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg lider af voldsom tandlægeskræk med min sidste aftale hos jer/tandlægen.dk var virkelig tryk og god. Maj-Britt som er tandplejer var en fornøjelse at blive behandlet af. Så sød, dygtig, personli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meget imødekommende personale, i hele klinikken. Kompetent og personlig behandling, med god tid til at forklare og skabe tryghed for korrekt behandling
L'entreprise a répondu
Har endelig fået mod på, at få lavet mine fortænder som af en eller anden grund er knækket ned midt igennem begge 2 og er blevet misfarvet. Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og je... Voir plus
Sønder Allé 5, 8000, Aarhus, Danemark
Demande des avis aux clients
Meget imødekommende personale, i hele klinikken.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Flinke, imødekommende og meget kompetente personaler. Og ikke ude på at overbehandle eller udskrive store regninger. Har gået der gennem mange år og været super tilfreds.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Jeg fik ordnet mine tænder hos tandplejeren. Igen var det en god oplevelse, med hensyn og forståelige forklaringer.å

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Super søde medarbejdere og tandlæger! Meget god oplevelse.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
I have used the clinic for a removal of a wisdom tooth. They handled it well and quickly in a professional manner. Absolutely no pain, easy recovery. Affordable price. I would use them again.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Altid en god og behagelig oplevelse at være hos tandlægen.dk på Sønder Allé i Aarhus 😊

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Både meget dygtige, venlige og ordentlige, også når det er svært.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Virkelig en god oplevelse - er meget glad for at jeg skiftede til Louise.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Fagligt dygtige,god tid til information og svare på mine spørgsmål af såvel tandplejer Emilie og tandlæge Maren

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft. Har kun været der tre gange, men føler mig så godt behandlet.
Jeg har altid haft voldsom tandlægeskræk, men jeg har ALDRIG været så lidt nervøs for at komme til tandlægen som efter jeg flyttede til Tandlægen.dk - Aarhus.
5 stjerner er slet ikke nok.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Fantastisk sted at komme.
Dygtige og informative - søde mennesker og man går altid glad derfra 😊

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Ingen ventetid. Nærværende og god behandling. Engagement.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Louise har været min tandlæge igennem en del år nu og jeg har fuld tillid til hendes professionelle arbejde.
Min tandlæge skræk er aftaget gevaldigt ( med hendes omsorgsfulde væsen ) ellers havde hun ikke fået lov til at bore mine fortænder helt ned til ingenting for at få kroner på. Jeg glæder mig til at få de rigtig tænder 🦷 i næste uge 😁 så kan jeg smile med hele herligheden igen.
Alle er søde og imødekommende, det betyder også meget når man trykker håndtaget ned for at sætte foden over dørtærsklen på klinikken.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
Tandplejer Lissen er en dygtig og behagelig tandplejer, som Jeg er helt tryg ved.

Réponse de tandlægen.dk - Aarhus
En savoir plus sur les différents types d'avis.