Banner for tandlægen.dk - Greve

tandlægen.dk - Greve Avis 295

TrustScore 5 sur 5

4,8

Håndværkerbyen 57C, 2670 Greve, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige skiftet tandlæge til tandlægen.dk i Greve og efter et par år+ uden tandeftersyn mv. - var jeg lidt spændt på den første oplevelse. Spændingen blev omsat til en fin oplevelse lige fra m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle ha lavet en rodbehandling og var ret skræmt ved tanken. Det fik Anders lavet om på, så det blev en meget bedre oplevelse end forestillet. Han var rolig og fortalte løbende, hvad der skulle ske... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sted...de snyder aldrig...bruger ikke ultralyd hvis ikke kan lide det..rimelig priser..(dog er bedøvelse ret dyrt i forhold til flere andre steder ,jeg har været ..men krone er noget billig... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

God oplevelse

3 juin 2026

Kære Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du havde en god oplevelse hos os.

Meget fin behandling.

Meget fin behandling.

11 mai 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en meget fin behandling - det betyder meget for os at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Føler mig altid tryg og godt behandlet

Føler mig altid tryg og godt behandlet. Det er tæt på en fornøjelse at gå til tandlæge 😉

28 avril 2026

Kære Dorte,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid føler dig tryg og godt behandlet.

Det betyder meget for os, at du nærmest finder det en fornøjelse at komme her.

Hurtig og god behandling

Hurtig og god behandling. God klinik

21 avril 2026

Kære Willy,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en hurtig og god behandling - det betyder meget.

Tandlægen er super dygtig

Tandlægen er super dygtig, og meget lydhør, når det hele kommer til at blive en anelse for meget.

17 avril 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du finder vores tandlæge super dygtig og meget lydhør - det sætter vi stor pris på at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og kompetent behandling.

14 avril 2026

Kære Gert,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om din behandling sætter vi pris på.

Rigtig god tandlæge

Rigtig god tandlæge, især hvis man lider af tandlægeskræk.

7 avril 2026

Kære Nadia,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af en rigtig god tandlæge, som mødte dig med forståelse for din tandlægeskræk - det sætter vi pris på at høre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid søde og meget behagelige

Altid søde og meget behagelige. Filiz er en fantastisk tandplejer. Jeg er meget følsom i tandhalse og hun klarer det altid forsigtigt og smertefrit. Er meget glad for at være hos hende.

8 avril 2026

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid finder os søde og meget behagelige.

Dine rosende ord om vores tandplejer sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god atmosfære når man kommer…

Altid en god atmosfære når man kommer til klinikken 👍 bliver altid mødt at et venligt og competent tandlæge team 😊hilsen Vibeke 🍀🍀🍀

25 mars 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt af en god atmosfære på klinikken, samt et altid venligt og kompetent team - det betyder meget for os at høre.

.tandlæge besøg

.. en "dejlig " oplevelse med min tandplejer hun er både dygtig mild og venlig..

9 février 2026

Kære Ejnar,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt din oplevelse hos vores tandplejer dejlig.

Dine rosende ord om hende sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle ha lavet en rodbehandling og var…

Jeg har kun de bedste anbefalinger til klinikken og dets personale - man er i trygge hænder.

6 janvier 2026

Kære Nina,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om både behandling og fremgangsmåde betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på, at vi må få din bedste anbefaling, samt at du følte dig i trygge hænder hos os.

Dejlig rolig stemning

Dejlig rolig stemning - ingen stress, tiderne overholdes 👍

3 février 2026

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af en dejlig rolig stemning - det sætter vi stor pris på at høre.

Dygtig og sød personale.

Dygtig og sød personale.
De ved hvad de laver.

28 janvier 2026

Kære Domenico,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt os dygtige og søde, samt mærkede at vi havde styr på vores fag - det betyder meget.

Hurtigt og sikkert behandling

Hurtigt og sikkert behandling, håber at det holder🤞🏻

28 janvier 2026

Kære Barbara,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en hurtig og sikker behandling - det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et dejligt sted med en god atmosfære

Jeg kommer hos Filiz nu efter min sidste tandplejer og tandlæge Anja ikke er der mere, og det er bestemt ikke et dårligt bytte. Hun er utrolig sød og imødekommende . Jeg er altid blevet godt behandlet og har fået gode informationer om hvad der foregår . Det er også en fornøjelse at komme ind i receptionen ( jeg kommer altid om fredagen kl. 12.30) og blive mødt af en sød og smilende sekretær som er god for en lille hygge snak .
Det er dejligt, for jeg er en af dem med noget tandlægeskræk grundet virkelig dårlige skoletandlæger, så man kommer ind til en god stemning .
Jeg har efterhånden kommet på klinikken i en 8-9 år, og har ingen planer om at skifte klinik .

23 janvier 2026

Kære Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine mange flotte ord om vores tandplejer og receptionister sætter vi stor pris på.

Det glæder os, at du bliver mødt af en god stemning og finder din behandling dejlig, også på trods af din tandlægeskræk.

Det betyder meget, at du ingen planer har om at skifte os ud.

God behandling

Super god og professionel behandling hos Carsten Urbild meget behagelig
Mvh. Kim Schmiegelow

19 janvier 2026

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en super god og professionel behandling hos vores tandlæge, som du fandt meget behagelig.

Meget behageligt personale.

Meget behageligt personale.
Og de overholder altid den indkaldte tid, man bliver indkaldt til.

15 janvier 2026

Kære Sune,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af et meget behageligt personale, samt at den aftalte tid altid bliver overholdt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har brugt tandlæge .dk i årevis og…

Jeg har brugt tandlæge .dk i årevis og har altid fået en super behandling og hvad vigtigt er ! Det kvalitet sødt personale og en personlig tandlæge!

15 décembre 2025

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at d altid får en super behandling.

Vi sætter pris på på at du finder vores personale og tandlæge søde og med kvalitet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget dygtig og omhyggelig tandlæge

Meget dygtig og omhyggelig tandlæge.
Jeg følte mig i trygge omgivelser under hele rodspids behandlingen.

11 décembre 2025

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt vores tandlæge meget dygtig og omhyggelig.

Det betyder meget, at du følte dig i trygge omgivelser under hele behandlingen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Føler mig som altid tryg hos Carsten og…

Føler mig som altid tryg hos Carsten og har gjort det i snart 27 år

9 décembre 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget, at du altid føler dig tryg hos vores tandlæge, og har gjort det i snart 27 år.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus