4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Skønne taps i Torvehallerne

Besøgte Tapadeltoro for 1. gang i forbindelse med smagning af kvalitets olivenolier fra Oliviers &Co.
Christian kreerede nogle fantastiske retter af kvalitets skinke og fisk i form af superlækre pinjas med fantastisk smag kombineret med den lækre olie.
Tapadeltoro er bestemt et besøg værd såfremt du er til det lækre spanske køkken.

22 octobre 2025

Fantastisk tapas sted

Jeg skulle i torvehallerne med min kæreste og have et glas vin og en lille bid, inden vi skulle til middag. Vi faldt over stedet og sad der i næsten to timer. Ud over at det smagte så lækkert, så var vinen pg servicen bare fantastisk dertil. Dejlig stemning og god musik. Vi kommer igen❤️

12 octobre 2024

Køb af en lille øl til 40kr og en snacks med ost og skinke til 25kr

Jeg købte en lille øl til 40kr og en snacks med skinke og ost til 25kr
Jeg betalte med dankort, og da dankortmaskinen vender på hovedet opdager du ikke i første omgang hvad du betaler, først når du ser din kvittering fysisk ser du beløbet jeg skulle betale 65kr, men der blev trukket 190kr. Jeg opdagede det med det samme og sagde det til personen det ekspederede mig med det samme og hun sagde at hun troede at jeg også havde bestilt calamari
Der var ikke andre kunder end mig, så jeg fik på fornemmelsen at hun prøvede at snyde mig, kun en fornemmelse men alligevel ubehagelig har været der før, men aldrig betjent af vedkommende

21 août 2024

We used to take takeaway at Tapa del…

We used to take takeaway at Tapa del Toro Torvehallerne, and were generally happy with the food. Last time however we were denied service: we were told grilled pulpo cannot be taken as takeaway. Neither any grilled food, although for two weeks ago there was no problem. This just makes no sense, I wonder what’s wrong with them? New stuff apparently.

4 janvier 2024

Bertram 4 Prez

Bertram 4 Prez!

Vi har haft intet mindre end den bedste oplevelse på jeres tapas bar og en stor del kan tilskrives den helt fantastiske service og venlighed…WAUW!

Vi kommer tilbage…meget snart!

27 septembre 2023

Virkelig lækker Tapas

Rigtig dejlig Tapas. Perfekt sprøde Calamares. Super lækker Pulpo og en uforglemmelig Presa der var helt fantastisk mør. Hyggelig stemning og god service, vi ses bestemt igen.

23 septembre 2020

Super lækkert

Fik catering som var super lækkert, friskt og indbydende samt ikke mindst velsmagende.

26 août 2020

Fantastisk service og lækker mad

Fantastisk service og lækker mad.
Vi var inde og prøvesmage de retter vi havde bestilt til catering til en fødselsdagsfest. Meget lækre retter, veltillavet, ægte tapas. Da vi skulle betale fik vi det gratis.
Så kommer der Corona Covid-19 virus og der kommer regler fra højeste myndighed, hvordan man skal forholde sig. Jeg er løbende i kontakt med Tapa del Toro ad flere gange. Martin, fra restauranten forsikrer mig, at jeg skal tage det roligt, han kan vente med endeligt svar en dag før. Så kommer der undtagelseslignende tilstande i DK og vi må aflyse festen samme dag den skulle være afholdt. Vi får stor forståelse fra Martin og beskeden om, at det er ærgerligt for os, at han ikke sender nogen regning, at han håber vi kan fejre fødselsdag en anden gang.
Ikke kun maden er i top det er jeres service også.
Tusind tak til Tapa del Toro.
Pernille Ploug

13 mars 2020

oplever at købe ferske spanske medister…

oplever at købe ferske spanske medister pølser i forrådnelse der lugter så fælt at de blir smidt ud omgående da jeg kommer hjem, købte en del forskellige ting samme dag detsværre også en pølse med choritzo smag som blir åbnet 2,5 dag efter med svampe og skimmel sporer på ydersiden. Ved henvendelse blir man svaret okey men ikke yderligere dialog eller retur på varer ej heller beklagelse tænker 2 ud af 5 ikke er tilfældigt og vil fraråde at handle der.

28 décembre 2018