Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam wyposażenie Target auto od…

Polecam wyposażenie Target auto od kilku lat korzystam z ich usług nigdy nie było problemów, zawsze wszystko z miłą obsługą, a korzystałem już z prawie wszystkich punktów Lublin Kraków Modlin Gdańsk Katowice wszystko w jak najlepszym porządku.

14 mars 2026

Bardzo polecam Target Auto

Bardzo polecam Target Auto! Szybki i bezproblemowy wynajem, auto czyste i zadbane, a obsługa miła i profesjonalna. Wszystko zgodnie z ofertą, bez ukrytych kosztów. Na pewno skorzystam ponownie 👍

Witam

Witam, wszystko z wierzchu wygląda bardzo dobrze do czasu zwrócenia samochodu , pracownik stoi przed państwem i nie ma w ogóle możliwości aby sprawdził wnętrze po wyjeździe z bramy głównej busem na lotnisko utrzymujecie ogromny rachunek od tych zlodzie....i że nagle ktoś coś zauważył i kradną pieniądze z konta pomimo dodatkowego ubezpieczenia jesteście skazani na utrate środków z konta nie polecam najgorsza wypożyczalnia target

10 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wynajem organizacyjnie bez problemów

Wynajem organizacyjnie bez problemów. Auto w porządku. Korzystam z usług pewnie z 10 lat niemal co rok. Dobra cena wynajmu. Auto ostatnio z większym przebiegiem (ponad 70K), ale jazda bez problemu. Dokupuję z góry oferowane ubezpieczenie, żeby nie mieć trudności z czyszczeniem pojazdu przy oddaniu czy drobnymi uszkodzeniami (kilka lat temu ktoś wycofując z parkingu otarł wypożyczone auto i zniknął). Ukłony dla tutaj niezadowolonych i podróżujących z małymi dziećmi. Rozumiem wyzwanie, bo każdy problem urasta szybko, gdy się jest zmęczonym a dzieci płaczą. W Krakowie (najczęściej tam odbieram) na przestrzeni czasu organizacyjnie bardzo się poprawiło. Z mojego punktu widzenia Firma uczy się na błędach. Oby w innych miejscach też było dla Państwa w porządku. Polecam!

8 avril 2026

Jak zawsze bezproblemowo

Jak zawsze bezproblemowo. Pan odebrał nas z lotniska i zawiózł do punktu odbioru, trwało to mniej niż 5 minut. Auto w bardzo dobrym stanie. Żadnych problemów ze zdaniem auta, wszystko na 5 gwiazdek.

9 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Profesjonalna i godna polecenia…

Profesjonalna i godna polecenia wypożyczalnia samochodów! Obsługa bardzo miła, pomocna i elastyczna — wszystko zostało jasno wyjaśnione, bez żadnych ukrytych kosztów. Samochód był czysty, zadbany i w świetnym stanie technicznym. Cały proces wynajmu przebiegł szybko i bezproblemowo. Na pewno skorzystam ponownie i polecam każdemu, kto szuka sprawdzonej firmy!

29 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam wypożyczalnie Target z czystym…

Polecam wypożyczalnie Target z czystym sumieniem. Jako kobieta i matka 3 dzieci podróżująca samotnie z uk szukałam wypożyczalni dostosowanych do moich potrzeb , szyko tanio i bez ukrytych kosztów i naciągania na kasę. Bez zamrożonej kaucji , bez zbędnej papierologii wszystko sprawnie online
Target egzamin zdany na 5+😉

28 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo polecam wypożyczalnie Target…

Bardzo polecam wypożyczalnie Target Auto. Łatwy I szybki kontakt z wypożyczalnią jak I obsługą parkingu. Auto spełnia moje wymagania, jestem bardzo zadowolona i właśnie robię zamówienie na kolejny termin. :)

Target/ Gdańsk lotnisko

Serwis w Gdańsku działa bez zarzutu. Samochody zawsze przygotowane. Bardzo dobra komunikacja drogą elektroniczną z biurem. Bez zarzutu. Jak na razie ocena bardzo dobra

Próba rezerwacji negatywna.

Dwa razy próbowałem, zarezerwować auto inne lotniska inne terminy i niestety nic z tego, odpowiedź od pracownika (niestety nie posiadamy dostępnego auta w tym terminie). Albo firma fikcyjna, albo mają żenująco małą ilość pojazdów do wynajmu.

27 mars 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus