Witam, wszystko z wierzchu wygląda bardzo dobrze do czasu zwrócenia samochodu , pracownik stoi przed państwem i nie ma w ogóle możliwości aby sprawdził wnętrze po wyjeździe z bramy głównej busem na lo... Voir plus
Profesjonalna i godna polecenia wypożyczalnia samochodów! Obsługa bardzo miła, pomocna i elastyczna — wszystko zostało jasno wyjaśnione, bez żadnych ukrytych kosztów. Samochód był czysty, zadbany i w... Voir plus
Polecam wyposażenie Target auto od kilku lat korzystam z ich usług nigdy nie było problemów, zawsze wszystko z miłą obsługą, a korzystałem już z prawie wszystkich punktów Lublin Kraków Modlin Gdańsk K... Voir plus
Polecam wypożyczalnie Target z czystym sumieniem. Jako kobieta i matka 3 dzieci podróżująca samotnie z uk szukałam wypożyczalni dostosowanych do moich potrzeb , szyko tanio i bez ukrytych kosztów i n... Voir plus
NIE POLECAM
NIE POLECAM – jedna z najgorszych firm, z jaką miałam do czynienia.
Do momentu odbioru auta wszystko wyglądało sprawnie, ale po przylocie gdzie przylecieliśmy o 1.30 w nocy z 9 miesiecznym dzieckiem zaczęły sie problemy.
Auto było zakopane w sniego nie odśnieżone ani nie przygotowane do jazdy. Najpierw auto było zastawione innym autem kture my musieliśmy przestawiać. A potem nie moglismy wyjechać z parkingu ponad godnine bo auto było zapopane.
I wypożyczyłam fotelik od 9kg do 36kg a dali mi od 2 lat gdzie nie można było wyregulować pasów. A pani mi powiedziała ze to moja winna bo zaznaczylam taki fotelik....
Obsługa to jedna wielka tragedia dzwoniłam do biura żeby powiedzieć co sie stało ale jak wyszłam z siebie jak mi pani powiedziałam ze to nie ich winna tylko pogody w polsce to sie rozłączyła. DZIĘKUJĘ ZA POMOC... nic nie było ich winna tylko moją.
Wyjechaliśmy z parkingu po 3 w nocy i dodatkowo paliwo w aucie było praktycznie na rezerwie pierwsze co musieliśmy zatankować.
Tyle pieniędzy było zapłacone i tyle problemów
Wypożyczalnia auta Target
Po raz kolejny korzystałam z tej wypożyczalni i jestem bardzo zadowolona! Polecam wszystkim! Sprawny odbiór na lotnisku, czyste i sprawne technicznie auto oraz brak ukrytych kosztów. Profesjonalna obsługa, proste procedury i elastyczność w rezerwacjach, co zapewnia komfort i oszczędność czasu.
Polecam z całego serducha!
Korzystam z firmy Target już kilka lat …
Korzystam z firmy Target już kilka lat na różnych lotniskach i nigdy nie miałem żadnego problemu z wynajęciem jak i ze zwrotem auta. Formalności załatwione szybko i sprawnie przez telefon i email.
Polecam Target na 100% .
TARGET NIE POBIERA KAUCJI .
Wszystko jak w najlepszym porządku
Wszystko jak w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie załatwione formalności. Polecam jak najbardziej :)
🌟🌟🌟🌟🌟
Przede wszystkim świetna obsługa, dzwoniąc do biura zawsze wszystko wytłumaczone od A do Z. A ceny? O nich chyba nie trzeba wspominać, dodatkowo posiadają oferty promocyjne i kody zniżkowe. 🧡
Najlepsza wypożyczalnia z jaką miałem…
Najlepsza wypożyczalnia z jaką miałem do czynienia, zawsze wszystko w jak najlepszym porządku, Polecam!!!!!!!
Dwa razy już korzystałem z wynajmu w…
Dwa razy już korzystałem z wynajmu w tej firmie i nie mogę powiedzieć złego słowa, jeśli był jakiś problem został szybko naprawiony (wynajem z Okęcia), polecam serdecznie
Wszystko ladnoe szybko i tanio
Korzystałam z usług wypożyczalni Target…
Korzystałam z usług wypożyczalni Target Auto i jestem bardzo zadowolona. Proces rezerwacji był szybki i prosty, a obsługa klienta okazała się bardzo miła oraz pomocna na każdym etapie wynajmu. Samochód był czysty, zadbany i w pełni sprawny, co zdecydowanie wpłynęło na komfort podróży. Dużym plusem była również sprawna procedura odbioru i zwrotu auta bez zbędnych formalności. Z pewnością skorzystam ponownie i mogę polecić tę wypożyczalnię każdemu, kto szuka rzetelnej i wygodnej opcji wynajmu samochodu.
Potrzebowałem samochodu w ostatniej…
Potrzebowałem samochodu w ostatniej chwili i Target załatwił formalności bardzo szybko,miła obsługa w centrali w Lublinie,wszystko zgodnie z umową
Korzystam z wypożyczalni Target od…
Korzystam z wypożyczalni Target od kilku lat i za każdym razem jestem w 100% zadowolona. Mega polecam!
Zawsze doskonały kontakt – szybkie odpowiedzi, jasne zasady i pełen profesjonalizm. Auta są w bardzo dobrym stanie, czyste, zadbane i gotowe do jazdy. Nigdy nie miałam żadnych problemów ani nieprzyjemnych sytuacji.
Ogromny plus za szybki i sprawny transfer z lotniska prosto do auta – wszystko przebiega bez stresu i zbędnego czekania.
Jeśli ktoś szuka rzetelnej i sprawdzonej wypożyczalni, to Target jest najlepszym wyborem. 💯
Bardzo rzetelna firma
Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwiłam mailowo. Szybko,tanio i solidnie. Polecam
Bardzo zadowolony z wynajmu
Bardzo zadowolony z wynajmu, bez czekania do okienka na lotnisku bez zbędnych formalności bez depozytu, cena adekwatna do jakości auta ok, wystarczy zadzwonić po wylądowaniu do kierowcy i nie czeka się kierowca przed terminalem czeka i zawozi po auto, polecam Target auto 100% Dariusz L
Wypożyczam w Target auto samochody od…
Wypożyczam w Target auto samochody od kilku lat i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu!Zawsze przygotowane na czas i gotowe do drogi -pozdrawiam ekipę z Kraków/Balice!
Korzystałem z tej firmy drugi raz i wszystko jest super cena dobra auta dobre obsługa bezproblemowo.
Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów na tą “firmę”
Nie polecam tej firmy! Totalny brak szacunku do klienta. Auto w tragicznym stanie. Byliśmy umówieni na konkretną godzinę odbioru oraz oddania. Po wylądowaniu na lotnisku w Pyrzowicach czekaliśmy ponad godzinę żeby nas ktoś odebrał z lotniska. Wszystkie połączenia były odrzucane, w końcu udało się skontaktować z nimi poprzez maila… na parkingu Pan miał problem ze znalezieniem naszego wynajętego auta… auto w tragicznym stanie! Paski piszczały, kierownica trzęsło. Stan techniczny moim zdaniem nie powinien być dopuszczony do jazdy. Przy takiej pogodzie auto wydane bez płynu do spryskiwaczy! Na sam koniec przy zwrocie auta, brama zamknięta, dodzwonić się na ich 3 numery graniczyło z cudem, po kilkunastu połączeniach postanowili wyłączyć telefony!!! Dobrze że furtka była otwarta to udało mi się kogoś w tym domu dobudzić żeby raczył otworzyć bramę. Unikajcie, szkoda czasu, pieniędzy i nerwów na tą pseudo wypożyczenie.
En savoir plus sur les différents types d'avis.