Smidigt att beställa och bilden blev bra. Lite svårt att veta om den plastiga baksidan på bilden gick att äta eller skulle tas bort (den gick att äta). På förpackningen fanns en notering om att bilden... Voir plus
Bra kvalitet på oblatet. Jag beställde en bild med sockeroblat,den håll länge trotts att det stog att bilden ska sättas på tårtan direkt innan servering. Det som var mindre bra var att upplösning ngen... Voir plus
Väldigt nöjd med min beställning av bilden! Leveransen var snabb och jag blev positivt överraskad. Smaken var verkligen bra, och bilden var precis som jag hade tänkt mig. Den passade perfekt till min... Voir plus
Tårtdekoration.com är störst i Sverige på ätbara tårtbilder med över 71.000 kunder. Gör dina egna ätbara bilder till tårtor, cup cakes samt drinkar, eller välj från vårt bibliotek med 100-tals färdiga tårtbilder. På Tårtdekoration.com hittar du även strössel, sockerpasta, kristyrer, tårtljus och mycket mer tårtdekoration. Tårtdekoration.com är en del av Cake Toppery.
Järnvägsgatan 53, 3 vån, 216 16, Limhamn, Suède
- info@tartdekoration.com
- tartdekoration.com
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Les gens ont aussi consulté
Snabb leverans och fina tårtbilder!
Snabb leverans. Även om bilden som skulle användes till tårtdekeration var lite suddig från början så blev bilden vi fick hem bra ändå.
Det funkade så bra och jag var så nöjd…
Det funkade så bra och jag var så nöjd med tårt fotona.
Fantastiskt
Jag tycker att ni gjorde ett fantastiskt jobb. Tårtan blev jättefin och bilden var enu finare tack så mycket
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, dock hade jag önskat en sedel med på det jag beställt där även information om hur det skall förvaras står med.
Allt som allt så blev dottern jätte glad för att tårtan blev så fin.
Tyvärr mörk bild
Bilden på tårtoblatet var tyvärr mörkare än fotot, så bilden blev lite otydlig på grund av att den var så mörk. Annars var det inget fel på den. Snabb leverans!
Bästa
Bästa! Snabb leverans och klockren upplösning på bilden vi laddade upp! Och bra pris!

Réponse de Tårtdekoration.com
Snabb leverans och perfekt produkt
Snabb leverans och perfekt produkt. Precis som jag har tänkt mig om inte bättre
Jag har beställt tort bilder för min…
Jag har beställt tort bilder för min barn men har fått helt annat. Efter jag har hickat brev till är men har inte fått någon svar.

Réponse de Tårtdekoration.com
Jag är jättenöjd med mina dekorationer…
Jag är jättenöjd med mina dekorationer som jag köpte härifrån. Bra kvalitet och jättefina rekommenderar verkligen
Väldigt bra service
Väldigt bra service, snabb leverans och bilden blev väldigt fin. Rekommenderas 😊
Nöjd
Roligt att kunna designa sin egen tårtbild. Blev ett fint motiv. Jag är mycket nöjd. Hade dock gärna velat läsa instruktionerna på hemsidan, angående att man helst inte skulle lägga tårtlocket direkt på grädde. Jag gjorde det ändå och det blev bra. Smälte lite men det gjorde inget.
Bra kvalitet och snabb leverans
Bra kvalitet och snabb leverans. Rekommenderar verkligen
Alltid bra och smidigt
Snabbt och bra!