De lampen waren zoek omdat de bezorgdienst niet had laten weten waar ze ze afgegeven waren. Op mijn mail naar de klantenservice werd snel gereageerd en daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van he... Voir plus
Taveo communiceert heel snel en correct, de hoedlamp is van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit! De lamp bleef even liggen bij een distributiecentrum maar na een belletje van ons werd daarop geli... Voir plus
Snelle en persoonlijke service. Prachtige lampen. Ik kreeg de lamp en er zat een productie foutje in. Dezelfde dag werd gereageerd op mijn mail en zonder problemen kon ik de lamp terugsturen en stuur... Voir plus
Goeie prijs. Erg goed verpakt! Snelle levering.
Taveo heeft als doel interieur- en designartikelen toegankelijk te maken door een goede prijs en kwaliteit verhouding. Wij bieden een duurzaam assortiment met de focus op designverlichting in en rondom het huis. Designverlichting van Taveo heeft een moderne look en zorgt ervoor dat jouw interieur een luxueuze uitstraling krijgt. Wij vinden dat designverlichting betaalbaar en van goede kwaliteit moet zijn, met dit oogpunt is Taveo opgericht.
Dinkelwijk 37, 3831 MD, Leusden, Pays-Bas
- +31617464256
- Info@taveo.nl
- taveo.nl
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Hele mooie lamp
Hele mooi lamp gekocht en snel thuis bezorgd. We krijgen veel complimenten over de lamp!
Servicegericht en behulpzaam
Zeer klantgerichte firma. Oplossingsgericht bij vragen. Reageren vrijwel direct op mails. Ook telefonisch goed benaderbaar. Aanrader.
Na eerst persoonlijk contact te hebben…P
Na eerst persoonlijk contact te hebben gehad en goede raad gekregen hebben wij de vertigo hanglamp besteld en na 2 dagen werd hij al bezorgd. Netjes verpakt.
Nu hij aan het plafons hangt genieten wij er elk moment van.
Rinus.
Prachtige hanglampen
Ik heb mijn lamp bij Taveo aangeschaft, nadat ik in Google had gezocht naar hanglampen. De lamp die ik heb ontvangen is erg mooi afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Ik ben er zeer tevreden over. De levering was ook nog eens erg snel. Bedankt, Taveo
Prachtige lamp besteld
Prachtige lamp besteld! De lamp was snel in huis en goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede service met een persoonlijke touch
Goede snelle reacties van de verkoper op vragen. En vertigo lamp hangt heel mooi.
Mooie hanglamp gekocht bij Taveo
Mooie hanglamp gekocht bij Taveo! Wij zijn er erg tevreden mee.