Taxi Antwerpen Centraal Avis 9

3,6

1. Service de taxi
  2. Service de chauffeur particulier
  3. Service de taxi minibus

Welkom bij Taxi Antwerpen Centraal. Wij zijn een dynamisch taxibedrijf in Antwerpen en omgeving. *Altijd een vaste prijs vooraf voor uw taxi* *Makkelijk telefonisch te bestellen of per Whatsapp* *365 dagen per jaar beschikbaar 24/7 uur*

3,6

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Geen reactie bij verzoek contact via…

Avond van tevoren afspraak gemaakt via WhatsApp. Afgesproken om 10:30 oppikken voor een korte rit in Antwerpen.
De volgende ochtend om 10:45 nog geen taxi.
Geprobeerd contact te zoeken via WhatsApp en telefoon maar geen reactie.
Zeer teleurgesteld want hierdoor een belangrijke afspraak mis gelopen.

31 mai 2026

Wat een onvriendelijke chauffeur

Wat een onvriendelijke chauffeur. Moesten zelf vragen om zijn koffer te willen openen en hij hielp niet mee om de koffers in de wagen te zetten. Nog nooit meegemaakt.

22 juillet 2025

Réponse de Taxi Antwerpen Centraal

Bedankt voor uw reactie. Wij waren deze week met vakantie en hebben geen ritten uitgevoerd. Mogelijk heeft u gereisd met een andere firma.

This is a great company with dedicated…

This is a great company with dedicated professional drivers. I highly recommend their services to anyone in the Antwerp area.

1 juillet 2025

Réponse de Taxi Antwerpen Centraal

Thanks Mo and see you next time.

Centralist had verkeerde tijd begrepen…

Centralist had verkeerde tijd begrepen na herhaaldelijk mededelen was het dan de juiste tijd. Taxi Chaufeur was op een andere locatie gaan staan als we hadden gevraagd en een oudere dame met rollator moest daar maar heen komen omdat zij niet wist waar wij waren (ook na uitleggen waar het is) Nadat de chaufeuse 3x bij ons voorbij is gereden hebben wij een andere taxi gebeld.

17 avril 2025

Réponse de Taxi Antwerpen Centraal

Het lijkt erop dat u mogelijk contact heeft gehad met een ander taxibedrijf met een erg vergelijkbare naam. Er is namelijk een bedrijf genaamd Antwerpen Taxi Centrale, terwijl wij Taxi Antwerpen Centraal zijn. We begrijpen dat dit tot verwarring kan leiden en vinden het vervelend dat dit mogelijk de oorzaak is geweest van de problemen.

Mocht u in de toekomst twijfels hebben of een boeking willen bevestigen, neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en hopen u een volgende keer beter te kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,