TCG Mystery Box Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Op de site word aangegeven dat er altijd minstens de waarde van het aankoop dit klopt totaal niet ja volgens hun eigen waarde van de kaarten. Ook staat er op de site als je niet tevreden bent je conta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Box had iets minder waarde dan waar ik op hoopte maar al met al een stuk beter dan de gemiddelde mysterybox. Daarnaast is het erg leuk dat je zelf je favorieten kan aangeven en is de communicatie omtr... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

tevreden met deze Mystery Box! De box van €800 was super leuk en gevarieerd samengesteld. Alleen niet naar wat ik had gevraagd vandaar helaas geen 5 steren. Waarom het wel hoger is. Is omdat ik we... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

TCG Mystery Box maakt persoonlijke mystery boxen van Pokemonkaarten. Door de vragenlijst in te vullen maken we de box helemaal naar jouw wensen en bovendien krijg je altijd meer dan je betaalt!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Got exactly what I was hoping for

Got exactly what I was hoping for, super super happy with the mystery slab. Good mix between English and Japanese, fav collection included! Ordered a few times now and cant wait for my next order!

28 août 2025

Leuk en goed

Leuke mysteryboxen, goede communicatie via mail. Ik was een winnaar van de maandelijkse trekking en vandaag kwam dat binnen. Dus als je geluk hebt krijg je nog wat extra's ook.

2 septembre 2025

Top site

Ik geef het een 5 omdat ze echt denken aan de voorkeuren die je kan maken. Goede service en pakket was snel in huis

7 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

niet zoals andere mystery boxen

ik vind deze vorm van mystery box erg uniek. Veel van deze soort producten zijn gewoon een manier om product te verkopen waar mensen vaak niet zo geïnteresseerd in zijn, maar met dit bedrijf kan je bijna garanderen dat je iets krijgt wat je ook echt leuk vind

7 août 2025

Super tevreden!

Een paar weken geleden mijn aller eerste mystery box besteld. Super tevreden met wat er in de box zat! Er is heel goed naar mijn wensen gekeken en een hele mooie graded card gekregen van mijn favoriete Pokemon. En daarnaast ook nog eens de eerste prijs gewonnen met de maandelijkse win actie: je bestelling opnieuw ontvangen. Zojuist deze ook binnen gekregen en wederom weer super tevreden met de inhoud van de box. Echt een aanrader!

20 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas meerdere keren beschadigde…

Helaas meerdere keren beschadigde artikelen gekregen. Ook waarde komt niet overeen met wat betaald wordt.

30 juillet 2025
Logo de TCG Mystery Box

Réponse de TCG Mystery Box

We hebben je al een aanbod gemaild om extra spullen op te sturen voor de beschadigde box, of dat je de beschadigde box terug kan sturen naar ons in ruil voor iets anders. Maar je reageert er niet op, dus weet ik ook nu niet wat je van mij verwacht.

Zie link makrtwaarde: https://pokemysterybox.nl/marktwaarde/

Perfecte pakketten.

Perfecte pakketten.

Wat je besteld krijg je ook als waarde en dan de kaarten zelf nog die iets moois en extra kunnen geven.

Echt een aanrader

26 juillet 2025

Aanrader

Authentiek, heel hartelijke verkoper met het hart op de juiste plaats en oprechte nieuwsbrieven. Prijs-kwaliteit correct, snelle verzending, verrassende packs en boxes die matchen met de prijs en telkens een leuke verrassing bij hrt unboxen. Topper en top shop! Blij en wederkerend klant! Aanrader! Groetjes Wesley

25 juillet 2025

Leuke mystery box

Afgelopen weekend weer een leuke mystery box mogen uitpakken. Zeer gevarieerd en leuk als je de hele serie van Scarlet & Violet verzameld. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Echt een aanrader!

6 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is een hele goeie website!

Deze website is heel goed voor Pokemon producten te kopen en er zijn altijd veel verschillende dingen elke maand krijgen 3 mensen ook prijzen ik heb een keer gewonnen dus dat is niet nep

4 mars 2025

€400 mystery box

Had de 400€ mystery box gekocht en ben er zeerste tevreden over, kwa waarde wat er in zat was meer dan dat ik er voor betaald had,,
Kwa variaties van boxen was ook aanwezig leuke items zaterdag er in de mystery box

3 août 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik had wat meer voordeel verwacht

Ik had wat meer voordeel verwacht. Helaas ik met verzendkosten nog boven de waarde uit

1 août 2025
Logo de TCG Mystery Box

Réponse de TCG Mystery Box

Hi Ronald,

U heeft 111 euro aan waarde gehad in uw box.
Zie ook www.pokemysterybox.nl/marktwaarde

Groeten,
Martin

Voor de ECHTE Pokémon liefhebbers

De box wordt op maat gemaakt, er wordt rekening gehouden met je voorkeuren, de levering en communicatie is snel en duidelijk. Een aanrader voor de echte Pokémon liefhebbers! Ik ben ontzettend blij met mijn Mewtwo slab GEM MT PSA 10 *****

30 juillet 2025

Mystery box €400

Heb een mystery box van €400 gekocht, en ben zeer tevreden met wat er in de box zat, de waarde was meer dan ik er voor betaald heb en het waren ook leuke boxen om te openen,.
En kwa pack waarde heb ik er meer uitgepakt dan dat de waarde was, wat ook super is

Zeker voor herhaling vatbaar

6 août 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus