TCG Mystery Box Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Box had iets minder waarde dan waar ik op hoopte maar al met al een stuk beter dan de gemiddelde mysterybox. Daarnaast is het erg leuk dat je zelf je favorieten kan aangeven en is de communicatie omtr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Op de site word aangegeven dat er altijd minstens de waarde van het aankoop dit klopt totaal niet ja volgens hun eigen waarde van de kaarten. Ook staat er op de site als je niet tevreden bent je conta... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

tevreden met deze Mystery Box! De box van €800 was super leuk en gevarieerd samengesteld. Alleen niet naar wat ik had gevraagd vandaar helaas geen 5 steren. Waarom het wel hoger is. Is omdat ik we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Top Box, all You want You Can Tell before. Top Communication. I will come back for sure Bedankt Martin

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

TCG Mystery Box maakt persoonlijke mystery boxen van Pokemonkaarten. Door de vragenlijst in te vullen maken we de box helemaal naar jouw wensen en bovendien krijg je altijd meer dan je betaalt!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altijd leuke waardevolle boxen

Altijd leuke boxen, die men zoveel als mogelijk af probeert te stemmen naar de klanten. Voor de negatieve reviewers onder ons. 9/10 hebben schijnbaar niet door wat daadwerkelijke de waarde is op dit moment van bepaalde zaken. Wanneer je zekerheid en duidelijkheid wilt dan ben je niet de persoon die aan mysteryboxen moet beginnen. Dan moet je naar de winkel gaan en daar uit de schappen kopen. Dan weet je exact wat je krijgt voor je geld. De boxen die ik heb mogen ontvangen heb ik €100 voor betaald en beide zaten op ruim €100,00. Keep up the good work en laat je niet gek maken door de negatieve reviews.

24 juillet 2025

Zeer mooi boxen

Ik heb hier al meermaals een mystery box besteld en nog nooit teleurgesteld geweest . Altijd al aan de prijs gezeten (meestal er boven) die ik heb besteld . Zijn zeer mooie boxen zeker en vast zijn geld waard. Waar hij deze mooie set haald weet ik niet , ik blijf zeker hier en vast bestellen !

Noté 5 sur 5 étoiles

Meerdere boxen, altijd top!

Heb al meerdere boxen gekocht (vandaag ook weer 2). Altijd is het weer een plezier om ze te openen! De waarde van de boxen heeft altijd al hoger gelegen dan wat ik had gekocht! Echt top!
Hartelijk bedankt en doe zo verder! 😃

100 euro box en 75

Tijdje geleden 2 maal een box gekocht. 1 van 100 en 1 van 75.
Leuk om niet te weten wat je krijgt.
Leuke pakjes en goed contact!
Snelle levering :)

6 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Net kerstmis zon box openen

Geen problemen gehad, leuke box gekregen met vooral nieuwe sets. Persoonlijk vind ik er altijd weer dingen ind ie ik zelf niet zo snel zou kopen. Ik ga er zeker nog eens een bestellen als kadootje voor mezelf ♥️

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb meerdere boxes gehad van deze beste…

Heb meerdere boxes gehad van deze beste meneer en altijd met plezier geopent, heb zelfs een gengar slab gehad die ik nog steeds met veel plezier bezit en die aardig in waarde gestegen is dus zeer bedankt, iedereen die mierneukt moet zn mond houden over deze man. Hij doet zn best om aan al je wensen te voldoen meer kun je niet vragen. Beter als die influencer grabbags waar je moet hopen op een vintage pack om enigsinds je geld eruit te halen.

Zeker bestellen bij pokemysterybox

Snel en duidelijk

Snelle levering (ondanks dat ik gekozen had voor ophalen) en na wat onduidelijkheden via de email netjes uitleg gekregen over de bedragen en berekeningen.

Mijn volgende bestelling staat alweer klaar.

Oplichters

Inhoud was niet 100 euro waard. Je kreeg een kaart die zogenaamd €40 waard is en dan zoek je t online op is t nog niet eens n 10tje waard. Rest van de spullen t zelfde.

29 juillet 2025

Je hebt 110 euro gehad.
Zie onderstaande link.
En voor wie zelf wil kijken wie er gelijk heeft:
Zorua 108 PSA 10 €40
151 Poster Collection €45
Terrarium 14 Blind Box €15
Diverse Singles €10

100 euro doos

Ik heb 100 euro betaald voor een doos met Pokémon-artikelen. De winkel heeft de inhoud als volgt geprijsd.

Eén Zapdos 151-collectiebox voor 75 euro. Na online onderzoek blijkt dat deze doos normaal gesproken tussen de 25 en 35 euro kost .

Twee Japanse VSTAR Universe-boosters voor 18 euro per stuk.

Eén Japanse Stellar Miracle-booster voor 3 euro.

De winkel verdedigt zijn hoge prijzen door te zeggen dat ze de tarieven van bestcard.nl volgen
Het probleem is echter dat ze daardoor veel duurder zijn dan winkels zoals Dreamland of andere TCG-shops, die wel de officiële adviesprijs (MSRP)

27 juillet 2025

Réponse de TCG Mystery Box

In dromenland kan je een 151 box voor 25-35 euro kopen. Die kosten overal 75 euro of meer. Maar goed, geloof me lekker niet, schrijf lekker een onterechte 1 ster review voor een hardwerkende ondernemer. Ik hoop dat je een heel fijn leven hebt verder

Waar voor je geld

Er werd met zowat alles rekening gehouden. Ik ben zeer blij met een paar producten in het bijzonder. En ik kon het niet laten om de marktprijs te bekijken en ik kreeg iets meer dan dat ik ervoor betaald heb. Ik kan deze dus alleen maar aanraden.

1 août 2025

Misterybox

Een box voor mn broertjes verjaardag gehaald, broertje was er erg blij mee!!

29 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

De ervaring zelf was zeer leuk en goed.

De ervaring zelf was zeer leuk en goed.
Maar de levering was slecht was op mijn werk en het pakje werd gewoon voor mijn deur gezet.
Gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam iedereen die er voorbij kwam had het kunnen meenemen

2 juillet 2025

Réponse de TCG Mystery Box

Ik krijg echt de schijt van al die bezorgbedrijven. Gelukkig is alles verzekerd, dus als je pakket was gejat dan had je een nieuwe gehad van me.

Noté 1 sur 5 étoiles

100 euro mystery box gekocht.

100 euro mystery box gekocht.
Heb een doos gekregen ter waarde van 35 euro en een psa kaart ter waarde van 30/40 euro.
Ze beweren dat deze kaart 75 euro waard is dat dit ook helemaal niet is en dit kan iedereen zien, (2022 dark phantasma gengar psa 10)

2 juillet 2025

Réponse de TCG Mystery Box

Iedereen kan inderdaad zien dat deze kaart zo'n 75 euro waard is op cardmarket.

Zie ook https://pokemysterybox.nl/marktwaarde/

Pokeemonnn

Zeeeer tevreden met deze webshop, ben zo onwijs goed geholpen door Meneer M, bezorgservice g*s rampzalig. Van doos ontvangen voor de deur tot missende items. Dit werd zo goed opgelost dit verdient 10 sterren. Wil iedereen die ze kinderen vrolijk met pokemon wil zien dit aanraden. Wat een onwijs vriendelijk service. Ga zo door.

10 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel blij met de mystery box

Heel blij met de mystery box! Dit is de derde keer dat ik er bestel en elke keer zie ik hoeveel moeite er in de box is gestoken. Ik heb zelfs een paar gesorteerde blokjes gekregen van de favorieten die ik noemde. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

1 juillet 2025

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus