TegelsEnSanitairExpert.nl Avis

4. Magasin de revêtements de sol
  5. Carreleur

À propos de TegelsEnSanitairExpert.nl

Écrit par l'entreprise

Bij TegelsEnSanitairExpert.nl vind je alles voor een stijlvolle en duurzame badkamer, keuken of vloer. Wij zijn dé online specialist in hoogwaardige tegels en sanitair voor de Nederlandse en Belgische markt. Kwaliteit staat bij ons voorop: we selecteren alleen producten van topmerken en werken samen met betrouwbare fabrikanten.

Naast de beste materialen bieden we uitstekende voorwaarden. Snelle levering, scherpe prijzen en heldere garantievoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend. We begrijpen dat verbouwen en renoveren stressvol kan zijn, daarom zetten we alles op alles om jou te ontzorgen met duidelijke communicatie, handige tips en een klantenservice die altijd voor je klaarstaat.

Of je nu een complete badkamer wilt vernieuwen, een vloer wilt leggen of op zoek bent naar inspiratie: bij TegelsEnSanitairExpert.nl profiteer je van een ruim assortiment, eerlijk advies en een soepele online bestelervaring. Onze tevreden klanten waarderen ons niet voor niets met hoge scores.

Bekijk ons assortiment online en ervaar zelf hoe wij kwaliteit, gemak en service combineren. Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie tegels & persoonlijke service, TOP!

Dit is een topbedrijf met snelle, persoonlijke service dat tegels van goede kwaliteit biedt tegen een goede prijs. Zeker een aanrader!

We hadden op korte termijn tegels nodig voor de renovatie van onze toiletruimtes. Via de chat kregen we direct duidelijkheid dat levering binnen de deadline mogelijk was. Tussendoor nog enkele keren afgestemd, en alles werd zoals beloofd op tijd geleverd.

Nogmaals hartstikke bedankt Julius voor de prettige en snelle hulp!

30 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie tegels en topservice!

Tegels voor mijn koffiehoekje en Keukenwand besteld, ben er super blij mee! De kwaliteit is echt mooi en ze staan geweldig in mijn interieur. De levering was snel en alles was super netjes verpakt. Ook de communicatie verliep duidelijk en vlot. Onwijs goed geholpen door de klantenservice!

5 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Samples besteld en deze waren snel in…

Samples besteld en deze waren snel in huis, prettig mailcontact.

1 octobre 2025

Beste Bianca,

Dank voor je mooie review! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen hoor ik uiteraard graag :)

Super ervaring

Supermooie tegels besteld tegen een hele goed prijs. Een goed en snel bereikbare klantenservice en een leuk assortiment.

2 octobre 2025

Beste Robert,

Dank voor je feedback en het vertrouwen!

Fantastische service

Fantastische service, heel snel antwoord en super behulpzaam.
Hun tegel was bovendien top kwaliteit en waarheidsgetrouw aan de foto op de site.
Super aanrader.

9 septembre 2025

Beste Ash,

Dank voor je feedback, vertrouwen en de review! Hopelijk tot een volgende keer in onze webshop.

Topkwaliteit en supersnelle service

Ik heb onlangs tegels besteld voor mijn nieuwe wc en ben enorm tevreden. De levering was supersnel en de service uitstekend – de medewerker was vriendelijk en behulpzaam. De tegels zelf zijn van topkwaliteit, netjes verpakt en bovendien tegen een scherpe prijs. Binnen twee dagen had ik alles in huis. Echt een aanrader.

28 août 2025

Réponse de TegelsEnSanitairExpert.nl

Dank voor de mooie review, goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is gegaan. Wellicht tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was zeer goed te overleggen.

Alles was zeer goed te overleggen.
Vriendelijke mensen.
Snel geleverd.

20 août 2025

Dag Ben,

Dank voor je feedback en het vertrouwen! We zijn benieuwd naar het resultaat :)

Julius

Goede producten

Goede producten, super klantenservice 👍

18 juillet 2025

Beste Emma,

Noté 5 sur 5 étoiles

Net in de zomervakantie mijn badkamer…

Net in de zomervakantie mijn badkamer hier samengesteld, en het bedrijf heeft mij hierbij een goed gevoel gegeven, ze hebben een groot assortiment in tegels, en daarbij ook een hele mooie showroom waarbij je gelijk bepaalde keuzes kunt zien. Het bedrijf heeft vriendelijk personeel en via de telefoon snel bereikbaar voor vragen.

14 juillet 2025

Beste Mark,

Dit bedrijf reageert snel

Dit bedrijf reageert snel , levert snel en denkt met je mee !

21 juillet 2025

Beste Jouri,

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over mijn ervaring met tegelsensanitairexpert

Zeer tevreden over mijn ervaring met deze webshop! De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Bestellen ging vlot en alles werd compleet en op tijd geleverd. De producten kwamen exact overeen met de foto’s en beschrijving — geen verrassingen. Alles netjes verpakt en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar tegels of sanitair!

4 août 2025

Beste Serdar,

Mooie tegels gekocht

Mooie tegels gekocht! Snel geleverd en goede nazorg

29 juillet 2025

Dag Pauline,

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen 4 weken een compleet nieuwe badkamer!

Snelle levering van de materialen (complete badkamer). Ook gebruik gemaakt van de installatie service, binnen 4 weken alles geregeld van bestellen, installeren tot aan de eerste keer genieten van de nieuwe badkamer:). Echt top.

28 juillet 2025

Beste Julius,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus