Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Voir plus

Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Voir plus

Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Voir plus

Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

TV-bestilling

Bestilte tv i desember 2024 som er betalt. Har gjentatte ganger sendt mail for å spørre hvor tv-en blir av uten å få svar. Får kun automatisk svar som sier de tar kontakt i løpet av ett par dager.

Opplever selskapet som totalt useriøst.

Jan M Reine.

17 janvier 2025

Treg levering,elendig kundeservice.

Bestilte varen tidlig desember 2024. 14jan 2025 sendes den i post. viser seg at de lar folk bestille hos de på telebit.no, men de har ikke varene inne. Telebit.no kjøper varen hos andre og sender direkte fra selger. De har ikke kontroll på om varen er defekt eller ok. svindel hele sjappa styr unna !!!! står at de leverer raskt med dette er ikke tilfelle.

14 janvier 2025

Elendig service og svarer ikke på E-post, styr unna!!

Bestillte noen varer 24 november, og fikk aldri noen ordre bekreftelse. Sendte E-post 6 desember for å få status på bestillingen. Jeg fikk ikke svar og tok kontakt på chat 9 desember. Da fikk jeg vite at varene ikke kunne leveres og at de skulle betale tilbake pengene innen 2-5 virkedager. Først 31 desember var pengene mottatt. På hjemmesiden reklamerer de med "utmerket" under anmeldelser, dette ganske forskjellig enn hva som meldes inn på Trustpilot. Dette er villedende markedsføring. Styr unna denne useriøse nettsiden.

7 janvier 2025

Kjøpte en macbook som skulle være "ny"

Kjøpte en macbook som skulle være "ny", men når den kom i posten var den full av riper og stygge merker. Sendte den derfor tilbake til Telebit, men fikk beskjed om at de aldri fikk den i retur og jeg tapte derfor pengene. Eieren Patryk er polsk og dette er svindel og lurereri, styr unna!

10 mai 2024

Bestilte vare og denne kom aldri, lang liste med saker på forbrukertilsynet

Bestilte vare og denne kom aldri. Får heller ikke pengene tilbake. Svarer ikke på noen forespørsler hverken på telefon eller epost. Selve siten er scam, "firmaet" (Salg og Invest Browski) som står bak er et enkeltpersonforetak, og det er registrert en mengde saker på forbrukertilsynet. Gjør et enkelt søk på norske-postlister.no etter "Patryk Browski (Salg og Invest Browski ENK)" og du får en stygg liste. Slett service, og ikke eksisterende oppfølging. Angrer på at jeg ikke sjekket dette på forhånd. Styr unna, og om du er uheldig og handler der, kjør sak så vi får denne svindleren bort fra eteren.

19 décembre 2024

Lite fungerende nettbutikk.

Bestilte en vare, fikk en annen. Sendte epost, ingen respons. Forsøkte å chatte med dem, men fikk litt standardsvar og ingen handlekraft. Nettbutikken fremstår som lite fungerende.

12 décembre 2024

Svindel! Styr unna!

Min far kjøpte en PC gjennom dette firmaet for 1600 kr. på Outlet. Da PC-en kom, viste et kjapt søk på nett at den er laget i 2016 og kjøpt i januar 2017. På toppen av det hele, var det ikke med strømforsyning med forsendelsen. Han har altså kjøpt en PC som ikke er verd noen ting. Sendte den tilbake til firmaet, men pakken ble så klart ikke hentet.

IKKE handle noe fra denne fyren. Han har et bilfirma også, og det er kommet masse klager på dette firmaet også.

2 novembre 2024

fikk knust PC… svindel

Jeg har kjøpt en PC fikk jeg knust PC de vil ikke betale tilbake di er ikke noe seriøs firma det er veldig dumt å gå gjennom Forbrukerrådet Han mener postnord som skal betale til meg han sende pakke med en plass folie ovenfor jeg har prøvd å snakke med han han la på telefonen han vil ikke snakke
Ikke kjøp fra denne firma det er bare svindel

11 décembre 2024

Kjøpte en iPhone 13 pro Max den…

Kjøpte en iPhone 13 pro Max den 28.11.24 betalte med Vipps. Ikke mottatt bekreftelse på bestilling, sendte en e-post til kundeservice ingen svar. På post nord appen er kun registrert et pakke men ikke innlevert. Bare svindel.

28 novembre 2024

Dette selskaper er svindel!

Dette selskaper er svindel!! De selger defekte varer med en garanti som de ikke følger opp. Umulig å kontakte selskapet på tlf. eller e-post.
Jeg ser også at selskapet er kastet ut av Finn.no.

9 décembre 2024

Svindel og bambus

Varen kommer ikke. De sier de har sendt varen selv om PostNord sporingen viser at varen fortsatt er hos dem. i 2 dager har de sagt jeg skal vente på at forsendelsen blir oppdatert hos PostNord. Dette er jo bare bambus siden sporingsappen er i sanntid. Så nå går saken til Forbrukerrådet og anmeldelse til politiet for svindel

5 décembre 2024

Jeg kjøpte en Apple MacBook Pro i april…

Jeg kjøpte en Apple MacBook Pro i april i år. På fakturaen stod det at det er en 2019-modell. Jeg kjøpte meg en nyere Apple MacBook, og da jeg kontaktet Apple Support for å hjelpe meg med å slette alle dataene mine som skulle slettes fra den bærbare Telebit-datamaskinen, ble jeg informert om at det faktisk er en 2016-modell. Jeg vil ha pengene mine tilbake, men det eneste svaret jeg får på e-postene mine er at saken etterforskes. Jeg ville tenkt meg om to ganger før jeg gjorde noen forretninger med dette selskapet.

26 novembre 2024

STYR UNNA!!!

Dette er ren svindel. Bestilte en ny 2023 Phillips Smart-TV 70”. For det første tok det altfor lang tid å motta noe som helst, da vi måtte finne ut selv at han som står bak Telebit var på ferie og ikke tilgjengelig. Vi sendte flere e-poster for å undersøke hvor seriøst dette egentlig var, da vi raskt begynte å ane ugler i mosen etter bestillingen.

Etter flere uker mottok vi en gammel Hitachi-TV på 65”, som både var skitten, treg og hadde hakkete bilde og lyd. I etterkant har det vært svært vanskelig å få tak i Telebit, til tross for at vi har prøvd alt. Vi returnerte selvfølgelig TV-en, men da hevdet han som står bak at vi hadde sendt den til feil adresse – noe vi har dokumentasjon på at ikke stemmer. Vi brukte nøyaktig samme adresse som var oppgitt da vi mottok TV-en. Til slutt hentet han aldri returen.

Nå står vi igjen flere tusen kroner i minus og uten TV. Hvordan Telebit fortsatt kan være operativt er uforståelig, da dette er ren svindel.
IKKE bestill noe herfra!!

10 septembre 2024

Svindel! Styr unna!

Bestilte et produkt som skulle være solgt nytt i 2023, produsert i 2018, fikk et utslitt produkt fra 2013. Sendte det tilbake innenfor frist med retur seddel fra deres egen nettside, fikk aldri noe tilsendt etterpå... Tross mange mailer og telefoner...fikk sporing på pakke som aldri ble sendt.
Lovnader om rett produkt tilsendt fra salgssjef... Som aldri kommer.
Ser på Trustpilot og andre steder at andre har lignende opplevelser....
Styr unna!

1 juillet 2024