Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min søn havde - ved meget hårdhændet behandling - ødelagt skærmen på sin Ipad og telefon. Besøgte forretningen på hovedgaden i Tåstrup kl. ca. 15. Præcis diagnose samt prisoverslag. Blev kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice Havde bestilt en mobil til levering, men fortrød og ville gerne afhente i stedet. Jeg ringede og talte med Telegiganten, som undersøgte sagen hurtigt og gav mig i ja. Da vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som gentagne kunde, kan jeg KUN anbefale Telegiganten på det varmeste, hvad enten det drejer sig om telefon service, om ekspedienten, den hurtige leveringstid, samt viljen til at hjælpe med de spørgsm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de matériel électrique
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,0

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig og god service

Jeg afleverede min telefon som skulle have skiftet skærm og have nyt panserglas i Telegiganten i Taastrup. Fik en rigtig god pris og besked om at den ville være klar om en time. Men der gik max 30 minutter så fik vi besked om at telefonen var færdig. Super hurtigt virkelig god service til billig penge

26 avril 2024

Kære Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi ønsker dig en dejlig dag!
Simon

Det værstested

Det værstested! Jeg ringede ind og ville sælge en telefon og fik af vide jeg ku få dem kontant med det samme. Jeg kørte 60 km for at sælge telefonen og da jeg ankom var der en mand med mega meget attitude og sagde til mig at de aldrig udbetaler direkte kontant og at jeg skulle vente op til tre dage for at få pengene man kan ikke regne med det sted og mig ser i aldrig igen

3 avril 2024

Hej Quica,

Jeg er ked af at du havde en dårlig oplevelse med vores forretning, men jeg må sige at jeg er lidt overrasket over det du beskriver. Dels ville vi aldrig love penge over et telefonopkald uden først at have kigget på enheden. Dels så laver vi regelmæssigt straksoverførsler hvor man ikke skal vente 3 dage, så selvom vi ikke udleverer kontanter i hånden, ville du heller ikke være blevet bedt om at vente.

Jeg er derfor lidt skeptisk over for den beskrivelse du giver. Uanset hvad er jeg selvfølgelig ked af at du havde en negativ oplevelse og ønsker dig varmt velkommen igen en anden gang hvis du så ønsker :).

Simon fra Telegiganten

Noté 5 sur 5 étoiles

Min laptop nægtede mig at logge ind.

Ringede til Telegiganten. Lad os se på den, lød det i røret. Ved aflevering af laptoppen: Telegiganten ville med 70% sikkerhed kunne løse problemet uden tab af data (kr. 499). Hvis man ikke kunne, ville en 0-stilling blive nødvendig. Ca. halvanden time efter aflevering modtog jeg SMS med besked om, at laptoppen nu oppe igen. Og mere end glad var jeg.
Flot service og meget behagelig betjening.

11 mars 2024

Kære Erik

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for din oplevelse med os og at din laptop er oppe at køre igen :).

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig, hurtig og god service til lavere priser

Meget venlig og god service, både telefonisk og i butikken. Fik ny skærm på MacBook Pro indenfor en time. Sparede ca. kr. 1.800 ved at tage turen til Taastrup. Kan varmt anbefale Telegiganten på Taastrup Hovedgade 66.

27 février 2024

Hej Vivian!
Tusind tak for din varme anmeldelse. Vi er glade for at du var tilfreds med vores arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik super god service hos…

Jeg fik super god service hos telegiganten, og en rigtig god pris på min nye brugte telefon. Generelt en virkelig god oplevelse:)

10 février 2024

Kære Julie

Tak for din fine anmeldelse! Vi er virkelig glade for at du havde en god oplevelse og håber, at vi snart ser dig igen.

Vh.

Noté 1 sur 5 étoiles

Man kan sælge sin gamle mobil

Man kan sælge sin gamle mobil, men de giver omkring 1000,- mindre end andre...

30 janvier 2024

Kære Katja

Vi beklager at du havde en negativ oplevelse. Vi tilbød det beløb vi vurderede din mobil til; desværre kan vi ikke ansvare for om andre butikker har en anden vurdering.

Held og lykke med at sælge din mobil og vi ønsker dig en god weekend! :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte tid på hjemmesiden, alligevel ikke på lager

Bestilte tid igår via hjemmesiden, til en skærm skifte, til kl 13 i dag.
Jeg bor en times tid væk, 12:15 kommer der en mail med et de desværre ikke kan udføre skiftet før tirsdag, da skærmen ikke er på lager.
Den læste jeg 12:35 da jeg var kørt i god tid, og var steget ud af min bil, 150m fra butikken.
Det kunne man måske checke når bookingen er modtaget eller når man åbner butikken dagen efter.

27 janvier 2024

Kære R Daltoft

Vi er kede af du havde en dårlig oplevelse.

Der var sket en fejl i vores system hvilket gjorde at skærmen så ud til at være på lager selvom den manglede. Da vi opdagede dette kontaktede vi dig med det samme.

Vi kan selvfølgelig godt forstå at dette er frustrerende og på ingen måde din skyld. Vi sætter pris på din feedback og arbejder på at undgå en lignende fejl en anden gang :).

Virkelig god service!!

Virkelig god service!!! De sendte den gratis tilbage, da jeg glemte at hente den.

25 janvier 2024

Kære Hannah

Tusind tak for din anmeldelse. Vi ønsker alle vores kunder den bedste service og er glade når det lykkes os at yde :)

God weekend og håber at vi ses snart igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte tid til batteriskift på mobil.

Bestilte tid til batteriskift på mobil. Alt blev ordnet på 30 min og til en fin pris. Venligt personale. Kan kun anbefale dem 100%

17 janvier 2024

Kære Martin

Mange gange tak for din fine anmeldelse. Hurtig og professionel service er noget vi går rigtig meget op i at kunne yde og vi er glade for at du er tilfreds!

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse, virkelig god service

1 janvier 2024

Kære Koray

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med servicen du fik og vi håber vi ses snart igen.

Defekte skærme

Besøgte forretningen på hovedgaden i Tåstrup kl. ca. 15. Præcis diagnose samt prisoverslag. Blev kontaktet da der konstateres yderligere en defekt på Ipad'en efter demontering (til ca. 150 kr. som selvfølgelig accepteres). Kunne afhente begge devices kl. 18.
Super information og kundepleje.
Jeg kan klart anbefale et besøg hos Telegiganten hvis din device fejler, og du synes det er for tidligt at købe en ny.

25 octobre 2023

Kære Jan

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er meget vigtigt for os at kunne yde hurtig og professionel service til alle vores kunder og det gør os meget glade at høre når det er lykkedes.

Vi ønsker dig en dejlig weekend og håber at vi ser dig snart igen!

Altid venlige.

Altid hurtig og venlig med stort og små.

25 octobre 2023

Kære Gunnar

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at kunne yde den bedste mulige service til alle vores kunder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid venlig og imødekommende betjening

Telegiganten er min foretrukne pakkeshop i Taastrup. Man bliver altid mødt med et imødekommende smil og et ønske om en god dag.
Vi har også haft købt lidt udstyr/dele til vores mobiletelefoner og covere, som de har et stort udvalg af.

4 octobre 2023

Kære Louise

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er glad for vores service. Vi håber vi ses igen snart!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og kvalitets…

Fantastisk service og kvalitets arbejde!

Skulle have fikset min macbook, og den klarede de nemt og hurtigt. Så alt i alt en 5/5 oplevelse.

19 septembre 2023

Kære Angelina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de imponerende 5 stjerner til vores service.

Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at vi kunne hjælpe med at få din MacBook fikset på en nem og hurtig måde. Vi stræber altid efter at levere kvalitetsarbejde og en god kundeoplevelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet.

Vi står altid klar til at assistere dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp i fremtiden. Vi ønsker dig en fantastisk dag:-)

Noté 5 sur 5 étoiles

God vurdering, behandling og oplevelse

Jeg har altid fået en god behandling og service og var ikke i tvivl, da jeg skulle have fikset min iPad.
Den blev behandlet professionel, hurtigt og med en forklaring om hvad der var galt.
Høflige, imødekommende og lyttende, samt professionelle, så vi kommer helt sikkert til handle hos dem igen.

15 septembre 2023

Kære Vicky

Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse og din tillid til vores service. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den behandling, du har fået.

Vi bestræber os altid på at yde professionel service og sikre, at vores kunder føler sig godt informeret om reparationer og problemer med deres enheder. Det er dejligt at høre om din oplevelse hos os.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden og står altid klar til at hjælpe. Tak for din støtte:-)

5/5 stjerner

Perfekt service som altid. Hurtig betjening.

10 septembre 2023

Kære Oskar,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de rosende ord. Vi er glade for, at du oplevede perfekt service og hurtig betjening hos os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

5 stjerner er ikke nok

5 stjerner er ikke nok, for den ekstraordinære service vi har fået.
Vi har altid fået god service hos telegiganten, men her hvor min kone akut skulle have ny telefon, hjalp de os hurtigt og med en service der var ud over det forventelige, da det efter nogle dage, viste sig at der var en lille fejl i den nye telefon, fik vi lov til at opgradere telefonen og betalte kun differencen, ikke noget med at skulle undvære telefonen, fordi den skulle repareres, det er ikke en service man oplever andre steder
Så mange tak for en super god og positiv oplevelse og service, det bliver hos jer vi fremadrettet køber vores telefoner og service på disse

8 septembre 2023

Kære Birger

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er overvældede af din ros og glade for at høre om din ekstraordinære oplevelse hos os. Det betyder meget for os at kunne levere den bedste service, og det er dejligt at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi bestræber os altid på at sikre, at vores kunder er tilfredse, og det glæder os, at vi kunne hjælpe dig med din kones telefon og finde en løsning, der passede dig bedst. Vi sætter pris på din loyalitet, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Endnu en gang tak for dine rosende ord og for at vælge Telegiganten.dk som din foretrukne leverandør af telefoner og service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle akut bruge en mobil og fandt en Samsung her, som jeg modtog 2 dage efter bestilling. Dejligt med hurtig levering og mobilen lever op til mine behov.

4 septembre 2023

Kære Anne

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.
Vi er meget glade for at du er tilfredse med vores service og har haft en god oplevelse hos os :)
Rigtig god weekend

Noté 5 sur 5 étoiles

"Jeg havde en vidunderlig oplevelse med…

"Jeg havde en vidunderlig oplevelse med telegiganten. kundeservicen var eksemplarisk og de hjalp mig med det samme. Jeg vil helt klart anbefale telegiganten til andre, der leder efter en pålidelig og professionel service."

1 septembre 2023

Kære Adam,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse med Telegiganten. Din anbefaling betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og mest dygtigste…

Fantastisk service og mest dygtigste medarbejder der findes i Danmark indenfor telefon reparation. Kan varmt anbefale til enhver 🙏

31 août 2023

Kære Sofie,

Mange tak for din utroligt venlige anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores service og vores medarbejdere. Det betyder meget for os at vide, at du har fundet vores medarbejder som den mest dygtige indenfor telefon reparation i Danmark.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at levere den højeste kvalitetsservice til vores kunder. Hvis du nogensinde har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang, tak fordi du valgte Telegiganten, og vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus