Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Min søn havde - ved meget hårdhændet behandling - ødelagt skærmen på sin Ipad og telefon. Besøgte forretningen på hovedgaden i Tåstrup kl. ca. 15. Præcis diagnose samt prisoverslag. Blev kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice Havde bestilt en mobil til levering, men fortrød og ville gerne afhente i stedet. Jeg ringede og talte med Telegiganten, som undersøgte sagen hurtigt og gav mig i ja. Da vi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Som gentagne kunde, kan jeg KUN anbefale Telegiganten på det varmeste, hvad enten det drejer sig om telefon service, om ekspedienten, den hurtige leveringstid, samt viljen til at hjælpe med de spørgsm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de matériel électrique
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Service de réparation de téléphones

Écrit par l'entreprise

Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,0

Tous les avis

15 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Regulær og meget flot service

23 août 2023

Kære Margit

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Jeg var ude med en ødelagt samsung

Jeg var ude med en ødelagt samsung
Taler med manden bag disken..
Hold kæft en god service !!!!!
Alle stjerne værd her.
Rep af mobil 45min
Og ikke mindst en god pris!!!

20 juillet 2023

Kære Jesper,

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig med din ødelagte Samsung-telefon på så kort tid og til en god pris. Din tilfredshed betyder meget for os!

Topklasse

Topklasse. God service, venlig betjening, rimelig pris og ordnet reparation på kort tid.
Kan varmt anbefale butikken

18 juillet 2023

Kære Berith

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Vi er beærede over dine rosende ord og er glade for, at du er tilfreds med vores service og reparationer. Vi vil fortsætte med at yde vores bedste for at give dig og vores andre kunder den bedst mulige oplevelse.

Tak for din anbefaling, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom ind med et fuldstændig øddelagt…

Jeg kom ind med et fuldstændig øddelagt skærm omkring kvart over 5. Jeg blev hermed overrasket over at allerede få den tilbage kl. 6.
Super hurtig og fremragende service.
Kan kun anbefales!

11 juillet 2023

Kære Kunde

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af vores service hos Telegiganten.dk! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at få din ødelagte skærm repareret på så kort tid.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores hurtige og fremragende service. Det er vores mål at sikre, at vores kunder får en problemfri og tilfredsstillende oplevelse hos os.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi takker dig for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu engang tak for din tillid og anbefaling. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bad experience

I brought an Iphone in to change a back camera glass, camera in perfect working condition (of course the shop owner said he doesen’t know the state of the camera before repairing it so it is my word against his, and then there’s karma).

Came back to pick up the phone half an hour later and realized the camera was missing the whole black protection around it and the owner was trying to explain to me that this is how it should be.

Left it again for them to fix the issue and picked the phone later with spots on the picture when zooming.

Yes it is my fault for trying to fix it faster with a local shop but nevertheless one would expect no issues when paying for a service.

11 juillet 2023

Dear Grigore,

I apologize deeply for the challenges you have experienced with the repair of your iPhone's camera. As a representative of the store, I would like to address your concerns.

Before the repair, you were informed that the replacement of the camera's back lens glass would not have any impact on the functionality or quality of the camera. The lens glass primarily serves to protect the lens from scratches and dirt.

It is unfortunate to hear that you encountered a missing protective cover and spots on the pictures after the repair. This is not in line with our expectations for a well-executed repair.

I want to assure you that we are committed to rectifying the situation and ensuring your satisfaction. I encourage you to contact us so that we can discuss the issue further and find an appropriate solution.

Regards

Telegiganten

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt en telefon og fik den…

Jeg havde bestilt en telefon og fik den tilsendt med GLS. Da jeg modtager pakken ligner det den har været åben. Skrev en mail, blev ringet samme dag og fik den byttet uden problemer.
Rigtigt tilfreds med deres håntering af en ikke optimal situation.

19 juin 2023

Kære kunde,

Tak for din positive anmeldelse! Vi beklager, at du modtog telefonen i en åben tilstand, men vi er glade for at høre, at vores kundeserviceteam hurtigt kunne hjælpe dig med at få den byttet uden problemer. Vi sætter pris på din tilfredshed og ser frem til at betjene dig igen.

Hurtig og effektiv betjening

16 mai 2023

Kære Hanne Katrine Olesen,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi værdsætter din feedback om vores hurtige og effektive betjening.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt
God gennemgang af opgaven før starten og fin afslutning.
Opgaven løst meget tilfredsstillende.

4 mai 2023

Kære Claus,

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse af os! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du var tilfreds med vores service.

Vi vil fortsætte med at yde den bedste service til vores kunder og håber på at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestemt ikke sidste gang jeg handler i…

Bestemt ikke sidste gang jeg handler i telegiganten, med så stort et udvalg, er det svært at finde rundt, men ikke når man har et personale som er så behjælpelige :)

4 mai 2023

Kære Abudi,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores udvalg af produkter, og at vores personale har været behjælpelige og gjort det nemt for dig at finde rundt.

Vi lægger stor vægt på god kundeservice og er glade for at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Vi vil fortsat gøre vores bedste for at sikre, at du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

Endnu engang tak for din anmeldelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos.

Noté 5 sur 5 étoiles

Sted med mega god service !!

Sted med mega god service !!!

Kom en eftermiddag i panik over min skærm på telefonen var gået i stykker, gik ind i butikken for at få den lavet - troede der ville gå et døgn, men fik den tilbage efter under en time.

Super godt sted at handle, altid glad, smilende og service helt I top !!!!

28 avril 2023

Kære Lene

Tak fordi du tog dig tid til at dele din positive feedback om vores butik. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service team og at vi var i stand til at reparere din telefon skærm så hurtigt. Vi lægger vægt på at yde fremragende kundeservice, og det er dejligt at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Vi er taknemmelige for dine venlige ord og håber at have muligheden for at betjene dig igen i fremtiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en brugt iPad til mit…

Jeg købte en brugt iPad til mit barnebarn og fik en fin behandling og har fået skiftet panserglas et par gange på min mobil og jeg henter mine pakker jeg får tilsendt

Altid fin behandling

26 avril 2023

Kære Susanne

Tak for den positive anmeldelse af Telegiganten. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os med både når du har købt en brugt iPad og når du har hentet pakker. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse på Trustpilot.

Skift af skærm på Samsung Tablet

Jeg fik repareret en Samsung Galaxy S6 Tablet hos Telegiganten og er meget tilfreds. Skærmen skulle skiftes og det tog kun 2 dage selvom de først skulle bestille skærmen hjem. Super god service.

22 avril 2023

Kære Christian

Det er fantastisk at høre, at du havde en positiv oplevelse med reparationen af din Samsung Galaxy S6 Tablet hos os. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding, og det er dejligt at vide, at du var tilfreds med den hurtige reparations-service. Vi takker dig for den tillid, du har vist os ved at vælge Telegiganten til at reparere din enhed.

Telegiganten tåstrup for

Var i dag i Telegiganten Tåstrup for at få monteret en ny skærm og panserglas på min Samsung
Til en pris ag 1498,00 kr
Skærmen var meget mat
Ved afhentning var den gamle skærm poleret op og monteret panserglas til en pris af 149,00 kr
En besparelse på 1349 kr
Flot service de kunne sagtens monter en ny skærm og jeg havde betalt beløbet
Flot service

18 avril 2023

Kære Willy

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din positive oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores virksomhed.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service og tilfredsstillelse, og det er fantastisk at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi sætter pris på din tillid til os og håber at kunne betjene dig igen i fremtiden. Skulle du have yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Endnu engang tak for din feedback, og vi ønsker dig en fantastisk dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har jeg ikke erfaringer om trade

Det har jeg ikke erfaringer om trade. Men jeg ville blive meget tilfreds med en extre siml fra dem.
Fordi det har god forviget oplevelser og glædlige service til kunder. På forhånd tak.

10 avril 2023

Kære Javad
Tak for din anmeldelse og feedback.
Vi er glad for at høre, at du har haft gode oplevelse hos os.
Rigtig god dag

Professionalisme på eliteniveau

Mange telefonreparatører har jeg været forbi, men Telegiganten slår dem alle med en milepæl! Magen til service og kvalitet har jeg ikke set før. Personalets fantastiske attitude er meget indbydende, og giver dermed en fornemmelse ag tryghed. Derudover er de meget tidseffektive med deres reparationer. Bedste anbefalinger herfra!

1 octobre 2022

Kære Mo J,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse af .Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med vores service, kvalitet og personalets attitude. Det er også godt at vide, at vi er hurtige til at reparere telefoner. Jeg er sikker på, at din anmeldelse vil være til hjælp for andre, der søger en god telefonreparatør:-) Tak igen for din anbefalinger og vi håber at se dig igen i butikken.

Ventetiden var hurtig ovre

Ventetiden var hurtig ovre, gode og respektfulde personale.

3 avril 2023

Kære Mus

Mange tak for din gode anmeldelse.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos os, og håber derfor du vil anbefale os i dit netværk.

God aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en for fornøjelse at handle hos…

Altid en for fornøjelse at handle hos jer. Altid en god betjening.
Har både fået repareret iPhones og tablets, og altid til en god pris

31 mars 2023

Kære Narmin

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.
Vi sætter stor pris på din feedback om dette.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus