Telegiganten fik liv i min Samsung Galaxy S10 igen, efter den havde fået vand ind gennem en revne i kameraglasset. Reparationen blev udført på under 24 timer, og prisen på 499 kr. var mere end rimelig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min søn havde - ved meget hårdhændet behandling - ødelagt skærmen på sin Ipad og telefon. Besøgte forretningen på hovedgaden i Tåstrup kl. ca. 15. Præcis diagnose samt prisoverslag. Blev kontaktet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk kundeservice Havde bestilt en mobil til levering, men fortrød og ville gerne afhente i stedet. Jeg ringede og talte med Telegiganten, som undersøgte sagen hurtigt og gav mig i ja. Da vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Som gentagne kunde, kan jeg KUN anbefale Telegiganten på det varmeste, hvad enten det drejer sig om telefon service, om ekspedienten, den hurtige leveringstid, samt viljen til at hjælpe med de spørgsm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Siden 2002 har Telegiganten været at finde i Storkøbenhavn som en veletableret forhandler af nye og brugte mobiltelefoner samt reparationer af mobiler og computere. Efterspørgslen er enorm, og derfor tilbydes resten af Danmark også et kæmpe udvalg af nyt og brugt elektronik samt reparationer via Telegiganten.dk.
Taastrup Hovedgade 66, 2630, Taastrup , Danemark
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Altid hurtig og venlig betjening. Byens bedste pakkeshop!

Réponse de Telegiganten.dk
Super god service. Har nu 2 gange haft brug for deres assistance. Hver gang hurtigt og flot arbejde. Kan kun anbefales

Réponse de Telegiganten.dk
TOP tjekket, meldte tilbage på opringning, gav hurtig service og var fleksibel i forhold til tidspunkt. Ringede straks den var færdig.
Simpelthen god service og kan anbefales

Réponse de Telegiganten.dk
Super god service og en rigtigt god oplevelse hele vejen igennem. 5 stjerner herfra!

Réponse de Telegiganten.dk
Lynhurtig og effektiv betjening til bedre priser end konkurrenterne, samt ydmygt og servicemindet personale, dejlig oplevelse!

Réponse de Telegiganten.dk
Fremragende service og lynhurtig betjening til en god pris…

Réponse de Telegiganten.dk
Ejeren er Altid venlig og der god service om det pakker eller repertion

Réponse de Telegiganten.dk
De gør alt, for at løse kundens tekniske problemer med telefoner. Har brug dem flere igennem de sidste 2 år.

Réponse de Telegiganten.dk
Der var en virkelig super oplevelse som man har hos Telegiganten Taastrup.
Pakker som ikke skulle til Telegiganten blev alligevel behandlet. Tak for dette

Réponse de Telegiganten.dk
Kan kun på det varmeste anbefale telegiganten. Man skal lede langt efter sp fin en service og ualmindelig søde medarbejdere 👍👍👍 Tak for jeres hjælp

Réponse de Telegiganten.dk
Det er godt nok hurtig betjening. Inden for 2 timer havde de skiftet skærmen på min Samsung telefon. Kan kun anbefale at bruge denne butik.
Hilsen fra Kim 3×34

Har d.d. fået skiftet skærm og panserglas på knægtens Iphone 11
Meget venlige og super service
Holder hvad de lover :-)

Réponse de Telegiganten.dk
Jeg har købt min iPhone 12 Mini hos Telegiganten. Jeg har fået skiftet batteri i en iPhone 7 og skiftet både skærm og batteri i en iPhone XS.
Altid god og hurtig service, fair priser samt god vejledning.
Tak for god service. 😊

Réponse de Telegiganten.dk
Super service og fair priser.
Fik lavet et skræm skift og kamera på en iPhone 11 fik en sms allerede dagen efter om den var klar.

Réponse de Telegiganten.dk
Kun brugt som pakke shop indtil videre, men her går det altid hurtigt!

Réponse de Telegiganten.dk
Gode priser og god service! De får min varmeste anbefaling!

Réponse de Telegiganten.dk
Tusind tak for en rigtig god oplevelse og service. Jeg manglede akut et panserglas og et cover til min telefon to dage inden jeg skulle på ferie. Jeg kontaktede Telegiganten for at sikre mig, at de vil kunne levere dem inden for to dage, og allerede efter en dag havde jeg mine ting. Kan så meget anbefale dem, da jeg altid kan regne med deres gode service og produkternes kvalitet.

Réponse de Telegiganten.dk
Havde bestilt tid til at få skifted en mobiltelefon skærm de kunne ikke overholde rep tiden men det kan jo ske så spurte om de kunne sende den når den var færdig det kunne de godt men det kosted 50kr og de ville nok ødelægge noget på telefonen når de skifted skærmen men det skulle jeg KUN BETALE HALV PRIS FOR AT DE LAVEDE så ud over at skulle betale for ny skærm så ville de også have at jeg skulle betale for at de ikke kunne overholde en aftale og det de ville ødelægge på telefonen
Kommer aldrig til at bruge dem de klaphatte har kosted mig tid og penge

Réponse de Telegiganten.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.