2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

6 avis

Toalettsetet sprakk

Toalettsetet fra Geberit sprakk etter kun 2 års svært begrenset bruk. Dette er et gjestetoalett som nesten ikke brukes. Skuffende kvalitet fra et merke jeg forventet mer av. Fikk også avslag på reklamasjon med begrunnelse om feil bruk, noe jeg ikke kjenner meg igjen i.

15 février 2026

Styr unna

Fikk "god hjelp" av en ansatt ved navn Geir Holm, som viste oss hvilke dusjløsninger vi kunne velge mellom. Vi hadde et spesifikt ønske, hvite bakvegger i dusjen, slik at ikke slanger og vegg bak skulle vise gjennom. Han viste oss ulike løsninger og satte opp et tilbud. Vi både dobbelt og trippelsjekket at de hvite bakveggene var inkludert i tilbudet, noe han bekreftet. I dag ble dusjen montert av en kjempeflink rørlegger, men det var ikke hvite bakvegger på den. Vi dro til butikken for å få en oppklaring. Det viste seg at det ikke eksisterte hvite bakvegger på dusjtypen vi hadde bestilt. Og denne ekspeditøren Geir Holm kunne da fortelle oss at vi hadde misforstått. Han var fagmann og hadde absolutt ikke gjort noe galt. Hvordan kan vi misforstå når vi kommer med en konkret bestilling på hvite bakvegger? Vi måtte bare gå derfra, og har nå en dusj hvor vi ser både vegg og vannledninger bak dusjen. Vi kommer ALDRI til å bestille noe som helst fra denne butikken igjen. Styr unna!!

26 septembre 2024

Super fornøyd

Heisan. Vil skryte av denne bedriften. Dette er en proff vvs butikk som veit hva dem driver med. Gir gode råd ved første møte og ikke minst inspirasjon til vårt nye baderoms prosjekt.
Dem satte oss i kontakt med en dyktig rørlegger som sammen med butikken var svært hjelpsomme hele veien til badet sto ferdig. No etter et år så har dem også vært her på 1 års kontroll. Vi er super fornøyd og vil anbefale dem virkelig til alle som skal pusse opp badet sitt. Besøk dem her i Trondheim eller så har dem en super nettside som også fungere supert.

3 juin 2024

STYR UNNA!!! USERIØSE OG VELDIG DÅRLIG SERVICE

TempeVVS er ikke i stand til å følge opp egne tilbud og er en scam fra ende til annen. Etter mange mail og oppfølginger av et tilbud gitt skriftlig pr mail på en dusj, følges så dette ikke opp, de skylder på sin leverandør og at de burde gitt informasjon om at dusjhjørnet ikke trengte å tegnes, til så å trekke tilbudet tilbake etter en hel måneds korrespondanse. OG JEG har vært tolmodig! jeg har ringt, forklart, etterspurt, purret, bedt om at kundebehandleren får hjelp til å løse dette raskere, for så så få beskjed om at tilbudet jeg fikk ikke gjelder fordi de har gjort feil, og da jeg skrev at slik kan man ikke holde på etter EN måned, så får jeg kun en setning i svar: Vi ser helst du handler denne dusjen hos en annen leverandør.
Mvh Svein Ove Asbjørnsen
DL Tempe VVS Senter AS

DET FORESLÅR JEG AT ALLE GJØR :) Jeg vil også kontakte de ulike forhandlerne med kopi av korrespondansen og vise hvordan kunder av dem blir behandlet. Når man får "et nytt tilbud" som er 6 tusen kroner dyrere enn det første du fikk- og så skulle de bare få det tegnet før jeg godkjente- noe som aldri skjedde- så kan TempeVVS ikke overleve lenge. Skikkelig, skikkelig dårlig service!

2 juin 2024

VARSKO HER

Når man bestiller hos fagfolk må man vel kunne forvente at man får med de delene som trengs for å få montert et dusjhjørne. Nei ikke nok med at det leveres ukomplett, men de tar seg betalt for å bestille del som mangler til tross for at jeg får muntlig beskjed om at det ikke skal koste meg noe.
Kommer aldri til å handle hos Tempe VVS Trondheim igjen, og anbefaler dem ikke.
Veldig hyggelig når man skal handle, men når handelen er gjort er de ikke fult så hyggelig, snarere tvert om.

23 novembre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit