Tennisxpert Avis

4,3

Laadukas maila tuli hyvissä ajoin joulupakettiin. Nettisivuilta oli helppo tilata ja kokemus oli kaiken puolin hyvä. Jäi luotettava tunne ja aion tilata jatkossakin lapselleni tennistarvikkeita täältä... Voir plus

Tilasin Wilson Pro Staff v13 97 mailan. Maila saapui hyvin pakattuna ja ajallaan. Tilaus käsiteltiin nopeasti ja tilauksen etenemisestä informoitiin kiitettävästi. Hyvä palvelu, aion käyttää jatko... Voir plus

Tilasin kengät. Tämä oli ainoa sivusto, jossa on kerrottu myös kengän lestin leveys. Sain sopivat kengät ja vieläpä kaikkein edullisimmin. Tilaus tuli nopeasti alle viikossa ja oli se mitä pitikin.... Voir plus

Sain hyvällä alennuksella aiemman mallin tennismailan + tilasin jännityksen, toimitus tuli kohtuullisessa ajassa ja tuote oli mitä halusinkin.

TennisXpert on johtava verkkokauppa, josta löydät kaikki tarvitsemasi tennisvarusteet. Meillä on valtava valikoima tuotemerkkejä, kuten Nike, Adidas, HEAD, Wilson, Babolat, Yonex ja monia, monia muita! Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi meidät tunnetaan erityisen nopeasta toimituksestamme, ja jos tarvitset neuvontaa, autamme mielellämme.

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tavarat tulee laskutus osoitteseen eikä…

Tavarat tulee laskutusosoiteseen eikä ilmoitettu toimitusosoitesee ! Harmi.

21 septembre 2022
Logo de Tennisxpert

Réponse de Tennisxpert

Hei Aleksandr, kiitos arviosta. Pahoittelut, että et ole saanut pakettia toivomaasi osoitteeseen. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@tennisxpert.fi niin tarkastamme mitä tilauksessa tai sen käsittelyssä olisi voinut tehdä toisin. Mukavaa viikonloppua! Ystävällisin terveisin, Teemu / TennisXpert

Toimii

Tennisxpertin kautta löytyi monipuolinen valikoima tennisvaatteita nopealla toimituksella.

9 août 2022

Brilliant

Brilliant. Found the product I wanted. Tennisxpert had stock. Ordered, paid and delivered on time in mint condition. I will shop here again for sure.

29 juillet 2022

Tennismailoista ei käy ilmi onko paino…

Tennismailoista ei käy ilmi onko paino ilmoitettu jännitettynä, ilman. Ei tiedetty chatissakaan.

7 juillet 2022
Logo de Tennisxpert

Réponse de Tennisxpert

Hei Harri, kiitos arviosta ja palautteesta. Pahoittelumme, että kysymyksesi ei ole selvinnyt heti ensimmäisellä kerralla. Voimme samalla vahvistaa että tennismailan paino tuotesivuilla ilmoitetaan ilman jännitystä. Ystävällisin terveisin, Teemu / TennisXpert