De hjälpte mig att installera både en Android som ersättning till min trasiga PCM 3.0 och backkamera till min Boxster 2009. Allt gick snabbt och smidigt och nu funkar det helt perfekt. Supernöjd med... Voir plus

Besökte Tereteknik för att få igång AppleCarPlay i min Mercedes då det inte var aktiverat vid köp. De tog sig an bilen på en gång och en timme senare var bilen klar! Så smidigt och snabbt fixat. Har... Voir plus

Här har vi grabbarna som kan tilfredställa en mycket kräsen kund,dom gjorde verkligen sitt yttersta för att gjälpa mig med att få applecarplay och android auto i min Porsche 911,snacka om att ställa u... Voir plus

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

Expert på Plug n play lösning av bilstereo och backkamera just till din bil. Mer än 100 tusen nöjda kunder. Sedan 2011.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

186 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,3

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De hjälpte mig med installation av nya…

De hjälpte mig med installation av nya dörrhögtalare och installation av baslådor i min Alfa Romeo Spider. Otroligt snygg installation och tydlig kommunikation. De gjorde verkligen det lilla extra och åtgärdade felaktigheter som de upptäckte med tidigare installation. Kan varmt rekommendera Tereteknik.

28 mai 2025

Carplay i vår MB

Har önskat Carplay i vår MB och när jag frågade Mercedes ÅF och Support om de hade någon lösning blev svaret att det inte var möjligt!

Kontaktade då Tereteknik som meddelade att de kunde hjälp oss genom en uppgradering.

Fick fantastisk hjälp och har nu Carplay och appar tillgängliga i vår bil.

Mycket nöjd
MB C 300 E

13 mai 2025

MYCKET REKOMMENDERAD!!

Jättebra service, hade problem med min S class, gick till många verkstäder men ingen kunde hjälpa, gick till Tereteknik, killen tog 30 minuter och jag fick min bil med problemet fixat.

14 avril 2025
Avis spontané

Jag köpte en Car play till min golf 7…

Jag köpte en Car play till min golf 7 och blev så nöjd med den. Jag hade gjort fel med att sätta rätt kablar till kamera men när jag ringde dem så var dem mycket hjälpsamma och förklarade till mig vad jag behöver göra.

24 février 2025
Avis spontané

Fick problem med installerad…

Fick problem med installerad androidenhet i en BMW. Visade sig vara en fabriksinställning som hade ändrats - möjligen vid senaste servicen. Hur som helst snabb support på distans De hade god kunskap om produkten och felet kunde avhjlpas snabbt

28 octobre 2024
Avis spontané

Lämnar sällen en recension men...

Lämnar sällan en recension, men Tereteknik förtjänar en! Köpte en Carplay för Mercedes NTG 4 huvud enhet monterad i min Mercedes e350 cgi w207 (2010). Har haft den monterad i ca 6 månader nu och allt jag kan säga är att den hittills fungerat suveränt. Lätt att montera in själv, hög kvalité, helt utan lagg eller fördröjning och går att använda med alla originalknappar. Lite saftigt pris men ända bästa uppgraderingen du kan göra! Även bra support via mail!

24 octobre 2024

Apple CarPlay for Mercedes

Tereteknik Engineer activated wired Apple CarPlay on my Mercedes E200 (w213 - 2019). Before I visited two Authorised MB workshops where they told me that it is not possible and in Landrins Bil in Lund they actually laughed at me that I have too old car.
Then I found Tereteknik on internet and we made a deal to do activation remotely since I live 600 km away from Stockholm. After paying they send me the cable and when it arrived they helped me remotely with the help of my laptop to activate it. It was quick and easy and it works perfectly. Now I have working CarPlay as requested. Thank you for supporting! I recommend this company.

27 septembre 2024

Carplay Mercedes Benz

Jeg er basert i Norge, og bestilte installasjon av carplay på min mercedes benz. De sendte meg kabelen og ga nyttige og konkrete instruksjoner på posten. Så kontaktet en veldig hjelpsom tekniker meg på avtalt dato, og han fikset alt på nett gjennom "anydesk"-appen. Teknikeren var veldig profesjonell og hjelpsom, fornøyd med resultatet. Billig pris men service av høy kvalitet. Anbefales på det sterkeste!

13 septembre 2024

Trevligt med backkamera!

Hade min Volvo där för installation av en Android skärm samt backkamera i mitten på juni. Android skärmen har fungerat bra sen start, men backkameran har bråkat lite och inte alltid velat starta. Efter ett nytt besök i September så fungerar även nu backkameran som den skall, ett el problem var det som ställde till det. Eftersom jag haft en bit att åka till dem så tog det ett tag innan jag hade möjlighet att åka dit så de kunde hjälpa mig att åtgärda detta. Tycker också deras support via mail fungerat väldigt bra. Man får snabbt svar om man frågat om något.

11 septembre 2024
Avis spontané

Saknade både navigation och Apple…

Saknade både navigation och Apple carplay i min Porsche Cayman 2019. CarPlay installerades snabbt men navigationen var svårare då en specialkabel behövdes. Dom beställde kabeln och någon vecka fick jag navigation installerad. Väldigt nöjd med service och funktion. Sedan att dom var försiktiga med min bil gjorde mig glad. Sparade många tusenlappar gentemot att köpa samma ifrån Porsche. Rekommenderar er som söker liknande lösningar till er bil att kontakta Tereteknik.

8 août 2024