Den är redan en favoritjacka
En väldigt snygg jacka i bra kvalitet och med mycket bra passform. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

Réponse : Thalita
Thalita is the place with a heart for personal fashion and unique decor in modern boho chic style.
Västerås, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Thalita
Jättefin kofta (grön). Bra i storleken och snabb leverans.

Réponse : Thalita
Stor varning för detta företag! Om något är fel med produkterna som tex trasigt eller fel storlek hamnar du i en helt sjuk maildialog där de återkommer med goddag yxskaft svar, emojisar och löften de inte håller. I över två månader försökte jag reklamera en trasig kofta med ett hål i och ville returnerar två varor. Fick mail om att jag inte behövde returnera de de två produkterna utan de skulle dras av från fakturan ändå samt koftan skulle jag få först 10% sen 30% och till slut 70 % på. De återkopplade till Klarna först efter typ 15 mail och 2 månad och då drog de endast av för koftan. De två övriga produkterna började de sedan erbjuda rabatt för om jag behöll dem, alltså samma som de i sitt första mail sagt att jag inte behövde returnera. Ett sånt skämt, kommer aldrig ha med detta bolag att göra igen efter att detta är avklarat! Om jag får svar på detta så kommer deras svar innehålla hur de förstår frustrationen och att det inte ska vara på detta sätt, precis som de skrivit i sina mail men de rättar inte till sina felaktigheter.

Réponse : Thalita
Har nu väntat på mina varor i flera veckor o varje gång jag mejlar skriver dom att det är på väg. 🤬🤬🤬

Réponse : Thalita
Funkar säkert bra om man får hela produkter. Men något är fuffens med deras personal/produkter/lager/tillverkare och du kan INTE ångra dig eller skicka tillbaka. Enligt lag ska jag inte betala för en trasig produkt. Jag ville därför reklamera en jacka kostnadsfritt. Jag var VÄLDIGT, väldigt tydlig med det i över en vecka, i mail efter mail. Blir erbjuden med en början 10% på varan, tillslut 70%. Erbjudanden haglade in med vänliga ord och emojis, sen skulle jag få % på mitt nästa köp. Ledsen, men när detta är över med er, kommer jag ALDRIG vilja köpa något på er sida. Mitt tålamod bröts ner sakta med säkert. Kände mig manipulerad och arg. Vem vill ha en jacka med ett hål i? Du vill sända den tillbaka kostnadsfritt, eller få det makulerad, ellehur? Du har all rätt som kund till detta. Jag har fått skicka bild efter bild, film efter film där det tydligt visar felet... De ska "göra en bedömning" .. - Tillslut så såg de att det var ett hål!.. Köpte jackan i maj, ärendet är igång än. Fick kontakta KLARNA som hjälpt mig och stängt ärendet för att de skapar en tvist med Thalita. Thalita tar ändå kontakt med mig och ber mig stänga tvisten. För att det skulle gå snabbare i det fallet. (struntnack, bara för att komma undan) KLARNA har tydligt bett mig att inte stänga något ärende med Thalita. Utan det är Thalita som ska stänga ärendet med KLARNA,när de löst detta med mig. Fri retur, pengarna tillbaka. Då är det löst. Jag betalar inte för något som är trasigt. Det hoppas jag inte någon annan gör heller. Har aldrig varit med om något som detta. /Therese

Réponse : Thalita
Otroligt fin och bra service. Väldigt tillmötesgående,snabbt svar och info via mail och varor som motsvarande mina förväntningar.

Réponse : Thalita
Jag är overaskande nöjd med mina varor. Både kvalité, utseende men även str som för mig kan vara lite knivigt. Jag tänker använda pyjamasen i min vardag, man kan inte se att det är en pyjamas utan något snyggt & skönt man har valt att ha på sig.

Réponse : Thalita
Produkterna kommer från AliExpress. Gör en egen bedömning.

Réponse : Thalita
Företaget har en bra hemsida med flera fina produkter.
Fastnade för en pläd som jag beställde.
När den kom, ca en vecka efter beställningen, passade den inte in hos mig samt att färgen inte riktigt stämde överens med hemsidans produktvisning.
Ville returnera. Man skulle skicka ett mail och få returadress.
Fick ett trevligt mail, dock utan returadress, med ett erbjudande om 30% avdrag mot att jag behöll pläden. Tackade nej och bad åter om returadress. Då fick jag erbjudande om 50% avdrag mot att jag behöll filten vilket jag godtog för att slippa strul.
Stod med en filt, jag egentligen inte ville ha som jag ,trots allt, betalt närmare 300 kr för. Den hamnade på Marketplace, där jag lyckades sälja den.
-Är trött på dessa företag som inte håller vad de lovar vad gäller returrätt.
+Klarna var accepterat så själva transaktionen var smidig.
+Snabb och trevligt mailsvar, om än dock inte tillfredsställande

Réponse : Thalita
Legit side som sender til Norge.
Produktene er akkurat som på bilde
Ble litt forundret over at jeg fikk sporing på sending direkte fra Kina fremfor deres eget firma i Sverige. I tillegg var jeg litt skeptisk da jeg fant lite info om firmaet og noe tilbakemeldinger var negative. Jeg valgte likevel å ta en sjans, og det er jeg superglad for! Produktene var helt like som på bildene og kvaliteten var kjempegod! En superfin butikk som jeg kommer til å handle fra igjen! Håper på utvidet sortiment etterhvert også!
En savoir plus sur les différents types d'avis.